Hoe space buns te maken op 5 stijlvolle manieren

Als het gaat om updo kapsels, zijn space buns een opvallende look. We hebben je laten zien hoe je leuke updo-stijlen kunt maken, zoals gedraaide paardenstaarten, omgekeerde vlechten, gevlochten broodjes en meer. Laten we ons nu concentreren op het old school pigtail-geïnspireerde kapsel in de mix met space buns! De moderne versie is vrij veelzijdig. Ik hoop dat je klaar bent om een screenshot te maken of deze stijlvolle nieuwe manieren op te slaan om pigtails in je haar te rocken! Van speels tot elegant, ontdek vier manieren om space buns te dragen en er toch uit te zien als een volwassene.

1. Klassieke Space Buns

hoe Space Buns te dragen op blogger Emma Amitis
We houden van deze speelse space bun zoals te zien op blogger Emma Amitis. Foto met dank aan Emma Amitis

Dit klassieke space bun kapsel ziet er prachtig uit op modeblogger en model Emma Amitis. Met een focus op dikke en hoge space buns is deze look super speels en laid-back die je op school of in het weekend kunt rocken. Combineer het met Emma’s modekeuzes uit de jaren ’90 en je zult klaar zijn om dit kapsel echt te rocken.

2. Slanke Low Space Buns

blonde vrouw draagt lage ruimte broodjes
Deze strakke broodjes brengen je van kantoor helemaal naar date night! Foto credit: indigitalimages.com

Misschien kun je wel wegkomen met deze blik op kantoor. Deel droog haar in het midden, waardoor twee gelijkmatige secties ontstaan. Werk een crème of serum in het haar om een gladde en glanzende basis te creëren. Als je dit kapsel langer dan een dag wilt dragen, kies dan voor het gebruik van een gel die je look op zijn plaats houdt, zoals TRESemmé TRES Twee Ultra Stevige Controle Gel. Voeg paardenstaarthouders toe aan elke sectie en wikkel elke pony in een platte knot. Voeg haarspeldbochten toe om te beveiligen en klaar te maken! Als je een funky tintje aan deze look wilt toevoegen, probeer dan je haar in zigzags te scheiden.

3. Space Buns op natuurlijk haar

vrouw met natuurlijk haar draagt space buns
Getextureerde ruimte knotjes op natuurlijk haar. Foto credit: Dvora

Als je op zoek bent naar een kapsel dat anders is dan je dagelijkse krullende look, probeer dan deze updo. Dit is zelfs een ideale stijl voor als je een bad hair day hebt. Breng een leave-in detangler aan om het haar buigzaam te maken zoals Suave Professionals Crème Detangler Spray naar je haar en kam door.

Deel het haar in het midden en creëer twee gekrulde paardenstaarten aan elke kant. Strijk gel op de basis van je haar om kroezen getemd te houden. Kies voor Emerge Style Doelen Gel omdat het precies dat doet, samen met het bieden van uw stijl met de hele dag controle. Als je natuurlijk haar hebt dat extreem krullend is, draai of vlecht je de uiteinden voordat je knot, draai of vlecht om te helpen uitrekken en het gemakkelijker te maken om de uiteinden in een knot te rollen. Zodra je de knot hebt gemaakt, beveilig je met haarspelden. Als je fijn haar hebt, geef dan een zachte ruk aan je knotjes om ze uit te spreiden en ze er dikker uit te laten zien.

4. Space Buns met vlechten

ruimtebroodjes gevlochten
Voeg wat vlechten toe!

Als je klaar bent voor een space buns challenge, waarom voeg je dan niet wat Hollandse vlechten toe aan de mix? Maak wat mini-vlechten voordat je je haar optrekt om het perfecte accent aan je look toe te voegen.

5. Space Buns met Scrunchies

space buns met scrunchies
Scrunchies zijn altijd een goed idee.

Als je niet helemaal de vaardigheden hebt om een aantal mini-Nederlandse vlechten te maken, maar je wilt je look toch een tandje hoger zetten, voeg dan wat gewaagde accessoires toe. We houden van de cutesy scrunchie-trend, het is snel maar effectief.

Oh, en trouwens, je kunt elk van deze stijlen volledig gebruiken als een haarhack voor diepe conditionering onderweg!