Hoe u uw blowoutkapsel kunt onderhouden en 10 manieren om het te dragen

Oh, dat felbegeerde blowout kapsel. We kunnen geen genoeg krijgen van de resultaten als we de salon of het huis verlaten met haar dat strak, kroesvrij en, ja, zelfs wat veerkracht heeft. Maar dan zijn er de kosten en tijd besteed aan het creëren van deze killer-stijl. Voor * $ 45 per blowout-sessie en ongeveer een uur in de stoel, proberen we altijd manieren te vinden om onze blowout-stijl net iets langer vast te houden. Lees verder om enkele van onze insidertips te ontdekken voor het onderhouden van uw blow-out. Bovendien laten we je zien hoe je gemakkelijk zelf je eigen blowout kapsel kunt doen:

*NYC prijzen

We snappen het, blowout kapsels zijn niet altijd goedkoop, dus het is geen verrassing waarom je je stijl zo lang mogelijk wilt laten duren. Scroll om de beste manieren te vinden waarop we blow-outs bewaren.

1. Poets het niet op dag 1

ombré haarproces: wat gebeurt er echt?
Afbeelding credit: Dvora

Geniet van je prachtige blow-out op dag één door je best te doen om eruit te zien en niet aan te raken! We weten dat het moeilijk is, maar vertrouwen erop dat het de moeite waard is. Vermijd ook borstelen of er een extra product in te doen. Als u dit doet, kan dit meer olie creëren en ervoor zorgen dat uw haar zijn nieuw ontdekte volume verliest.

2. Gebruik een kam

Dit is vooral belangrijk voor de eerste paar dagen. Een kam helpt de stijl en het lichaam van je haar te behouden, terwijl een borstel de look kan afvlakken, waardoor een slap en dof effect ontstaat.

3. Slaap met een lichte haarolie

Behoud de slankheid van je blowout door wat haarolie te gebruiken zoals Nexxus Clean &Pure Voedende 5-in-1 Onzichtbare Haarolie waarvan de formule kan helpen om kroezen glad te maken en je haar zacht te maken. Spuit een dubbeltje-formaat hoeveelheid in je handen en meng het rond terwijl je de olie in je strengen werkt, met de nadruk op de kroesachtige of onhandelbare gebieden.

4. Slaap met een lage paardenstaart en hoofdband

Veel van hoe je haar er doordeweeks uit gaat zien, is afhankelijk van hoe je het draagt tijdens het slapengaan. Zorg ervoor dat je je haar lichtjes in een lage pony wikkelt. Alles met te veel grip kan ervoor zorgen dat je haar een bocht behoudt. Bedek ook de voorkant van je haar met een losse hoofdband of haarwikkel om kroezen of flyaways te temmen.

5. Laat je haar herleven

Op dag drie merk je misschien dat je lokken een beetje slap beginnen te worden. Laat ze herleven met een droogshampoo zoals Love Beauty en Planet Coconut Water &Mimosa Flower Droogshampoo waarvan de formule je haaroliën absorbeert terwijl het je haar reinigt en doet herleven. Spuit gewoon wat droogshampoo op je wortels en gebruik vervolgens je vingers of een kam om het product over je uiteinden te verdelen.

6. Verfris je blowout kapsel.

Een andere techniek om een blowout vast te houden is om je haar opnieuw te föhnen. Deze stap gebeurt meestal op dag drie of vier en wordt eigenlijk alleen gedaan in bepaalde gebieden waar je kroezen begint te zien of waar je denkt dat je haar een lift nodig heeft. Dit is ook een goede manier om eventuele krullen of bounces die tijdens je blowout zijn ontstaan, nieuw leven in te blazen. Zorg ervoor dat je een hittebeschermend middel op je haar aanbrengt zoals TRESemmé Thermal Creations Warmte Tamer Spray waarvan de formule kan helpen om je haar te beschermen tegen hittestyling, omdat het ook helpt om te beschermen tegen uitdroging en kroezen.

Als je merkt dat je flyways hebt na de blow-out, gebruik dan wat Bedhoofd van TIGI Get Twisted Anti-Frizz Finishing Spray, waarvan de formule je haar kan beschermen en voeden terwijl het vervelende kroezen temt.

Weet je, soms wil je misschien niet naar een salon om die slanke en soepele blow-out te bereiken. We delen hoe je zelf gemakkelijk vergelijkbare resultaten kunt bereiken!

1. Begin met vers gewassen haar

meisje met honingblond haar en gelaagde blow-out
Bereik in een mum van tijd een glimmende blowout.

Bij een blowout wil je beginnen met schoon haar dat nog nat is. We houden ervan om een set te gebruiken zoals Suave Up De Volume Shampoo en Conditioner. Deze set is een van onze favorieten omdat het helpt een extra dosis volume toe te voegen terwijl het je haar hydrateert en verzacht.

Nadat je haar is gewassen en geconditioneerd, gebruik je een handdoek om overtollig water er voorzichtig uit te persen, zodat je haar niet druipnat wordt

2. Breng een protectant/ föhnversneller aan

Het gebruik van een haarbeschermer is een absolute must, daarom hebben we gekozen voor een föhnversneller. Een föhnversneller heeft zoveel voordelen als het gaat om jezelf een blow-out geven. Wij houden van Suave Föhn Versneller in het bijzonder omdat het je haar beschermt tot 450 ° F, je föhntijd versnelt en ook een aminozuurcomplex gebruikt om lokken te verzachten.

3. Breek je haar af

Zodra je haar schoon is en er een beschermmiddel is aangebracht, snijd je je haar af om het föhnen beter beheersbaar te maken. Dit zal gemakkelijker zijn als je al lagen hebt, maar als dat niet het geval is, hoef je je geen zorgen te maken. Gebruik een clip om je haar in tweeën te splitsen, zoals wanneer je een half-do doet.

4. Breng nozzle aan en begin met het drogen van haar

Wanneer je haar is afgesneden, is het tijd om te beginnen met drogen! U wilt een mondstuk aan het einde van uw föhn bevestigen. Dit helpt de lucht op een gecentraliseerde locatie te blijven, waardoor u meer controle hebt over uw stijl en waar de lucht waait.

Gebruik een ronde borstel om langzaam door kleine tot middelgrote delen van het haar te borstelen. Terwijl je door je haar borstelt, wil je de föhn met de andere hand vasthouden en langzaam over hetzelfde deel van het haar laten lopen waar je aan het borstelen bent.

Als je een extra volumineuze look wilt, houd dan het haargedeelte omhoog naar de andere kant van je hoofd terwijl je het mondstuk een paar seconden op de wortel richt. Vertrouw me nou maar; deze extra volumeboost kan een enorm verschil maken.

Denk je erover om een blowout kapsel op je eigen lokken te proberen? Hier zijn 10 looks om je te inspireren:

1. Volumineuze blowout

blowout kapsel voume
Gebruik je föhn om je stijl tot leven te brengen.

Het belangrijkste gebruik van een föhn moet zijn om meer volume aan uw strengen toe te voegen. Met de juiste technieken en wat goed oud geduld kun je een super volumineuze stijl op je strengen creëren. Probeer je haar ondersteboven te draaien terwijl je föhnt om dit volumeniveau te creëren.

2. Getextureerde blowout

blowout kapsel getextureerd
Niet alle blowout stijlen zijn strak en glanzend.

Hoewel de meeste blowouts strak en glanzend zijn, een gestroomlijnde go-to-stijl, als je wilt, draait deze look helemaal om de textuur. Sla de ronde borstel over en gebruik je vingers en een föhn om je lokken ruw te drogen.

3. Stick Recht Blowout

blowout kapsel stick straigh
Gebruik je droger om een strakke stijl te creëren.

Als je van strakke rechte stijlen houdt, is deze blowout iets voor jou. Gebruik de dunne nozzle-bevestiging op uw föhn en zorg ervoor dat u uw strengen in neerwaartse richting droogt om een gebrek aan kroezen te garanderen.

4. Strak en glanzend

blowout kapsel strak en glanzend
Houd het strak en glanzend.

Als je hebt geïnvesteerd in een nieuwe föhn in de hoop slanke en glanzende stijlen te creëren, wil je ook een fles haarolie aan je winkelwagen toevoegen. Haarolie zorgt ervoor dat je lokken van recht naar strak en glanzend blijven plakken!

5. Oversized Krullen

blowout kapsel losse krullen
Vervang je krultang voor eens en voor altijd door je föhn.

U weet dit misschien niet, maar uw föhn kan uw krultang waarschijnlijk volledig vervangen. Vooral als je losse, grote krullen wilt maken. Gebruik een ronde borstel en een krachtige föhn om grote volumineuze krullen te creëren.

6. Gelaagd

blowout kapsel lagen
Laat je lagen zien met een geweldige blowout.

Laat je vakkundig gesneden lagen zien met een frisse blowout. Deskundige styling helpt elke laag afzonderlijk te markeren voor een algehele impactvolle look.

7. Gekrulde uiteinden

blowout kapsel gekruld
Gebruik een ronde borstel om de uiteinden van je stijl te krullen.

Krul alleen de uiteinden van je stijl voor een op de jaren 70 geïnspireerde stijl. Gebruik een ronde borstel om kroesvrije strakke lokken op de bovenste delen te garanderen en zorg ervoor dat je je pols in een krul in de buurt van de uiteinden van je haar veegt.

8. Lichaam en beweging

Blowout kapsel lichaam
Voeg wat body toe aan je strengen.

Je kunt ook een föhn gebruiken om wat body en beweging aan je stijl toe te voegen. Richt de borstel en het mondstuk van de droger op je wortels om direct volume te creëren aan de bovenkant van je stijl.

9. Uitgeblazen Bob

blowout kapsel afgeronde bob
Krul je strengen eronder.

Breng een klassieke bob naar een hoger niveau door een föhn te gebruiken om de uiteinden onder je kin te krullen. Gebruik een grote ronde borstel voor een super dramatische krul en een kleinere borstel voor een subtielere afwerking.

10. Schuine lagen

blowout kapsel schuin
Draai je strengen om je beste hoeken te laten zien.

Haal het meeste uit je blowout en gebruik deze stylingmethode om je beste hoeken te laten zien. Een zachte beweging van je pols zal je helpen een lichte krul aan de onderkant van je stijl te creëren.

Blowouts zijn een gemakkelijke manier om een prachtige stijl te bereiken die je haar gepolijst en er verfrist uit laat zien. We hopen dat deze tips je helpen om deze prachtige stijl wat langer vast te houden.