Hoe volumineuze krullen te krijgen voor iconische krullende kapsels

Als je vandaag je dagelijkse dosis popcultuur hebt gekregen, zul je merken dat volumineuze krullende kapsels op dit moment een belangrijk moment hebben. Wanneer onze favoriete beroemdheden een nieuw kapsel rocken, geven ze ons meer reden om erachter te komen hoe ook wij de look snel, snel en snel kunnen krijgen! Hoe je je haar krult wordt een noodzaak! Daarom leggen we uit hoe je volume in je krullen kunt creëren. Of je nu van nature krullend haar hebt, of als je een hand nodig hebt van je handige dandy haarstokje, je kunt je haar in slechts enkele minuten krullen. Vooruit, je zult ontdekken hoe je je haar op twee manieren kunt krullen; je kunt snel volumineuze krullende kapsels maken. En we beloven dat ze allebei werkelijk gemakkelijk.

Volumineuze Krullen: Wassen &Go Style

vrouw met groot krullend haar afro
Geef je have de va-va-voom look met behulp van een afro pick.

Stap 1: Was je haar.

Reinig en conditioneer je haar met een deel van de Dove Quench Absolute Shampoo en Dove Quench Absolute Conditioner voor een zachte, gehydrateerde en kroesvrije afwerking. Schoon haar is de eerste stap om je haar te krullen.

Stap 2: Pas een definiërend product toe.

Dit is het beste moment om je haar te scheiden in de richting waarin je wilt dat het valt. Voor supergedefinieerde en aanraakbare krullen breng je een product aan dat je krullen in formatie brengt, kroezen onder controle houdt en grip biedt. Glad en hark TRESemmé Flawless Krullen Extra Hold Mousse door je hele haar.

Stap 3: Diffuus.

Gebruik om te drogen een föhn met een diffuserbevestiging. Plaats de diffuser aan de uiteinden van je haar om te drogen. Hoe krullen van je haar heel gemakkelijk wordt met een goed hulpmiddel zoals een diffuser.

Stap 4: Pluis, pluis, pluis.

Zodra je krullen helemaal droog zijn, gebruik je je handen om je krullen te scheiden. Gebruik een afro pick om aan de wortels van je haar te liften voor maximaal volume. Blijf haar bij de wortels pluizen totdat je het gewenste volume krijgt en dan ben je klaar.

jonge vrouw met volumineuze krullen op blond haar
Krullende kapsels met spiraalvormige krullen zijn gemakkelijk te maken met behulp van een haarstokje. Foto credit: Dvora

Volumineuze krullen met een haarstokje

Stap 1: Was het haar.

Omdat je warmte op je haar gebruikt, is het het beste om te beginnen met een haarverzorgingssysteem dat je haar doordrenkt met vocht. Was het haar met Suave Professionals Kokosmelk Infusie Deep Moisture Shampoo en Suave Professionals Kokosmelk Infusie Diepe Vocht Conditioner.

Stap 2: Bereid voor met een hittebeschermend middel.

Dit kapsel vraagt om niet één, maar twee warmtestylingstools. Bereid het haar voor met een hittebeschermend middel dat je krullen beschermt. Spray TRESemmé Platina Sterkte Hitte Spray royaal over vochtig haar.

Stap 3: Föhn je haar.

Een eenvoudige en gemakkelijke manier om je haar te föhnen is door de spanningsmethode te gebruiken. Waarom werkt deze methode? Voor deze volumineuze stijl wil je niet dat haar ook recht. Je hebt een vleugje textuur nodig om de grote look te verbeteren. Houd het haar gewoon strak aan de uiteinden en föhn van wortel tot punt. Ga door met deze methode totdat je haar helemaal droog is.

Stap 4: Sectie haar en voeg krullen toe.

Hoe krul je je haar? Begin aan de achterkant van het hoofd, neem een gemiddeld stuk haar en wikkel het rond je haarstok. Houd het haar een paar seconden op zijn plaats en laat los. Herhaal deze stap voor de overige secties. Zodra al je haar gekruld is, laat je het een paar seconden afkoelen voordat je doorgaat naar de volgende stap. Je hebt veel losse krullen.

Stap 5: Scheid krullen.

Verwarm een stylingolie zoals Suave Marokkaanse infusie styling olie in je handen breng het vervolgens aan op het oppervlak van je haar om glans toe te voegen en trek vervolgens zoveel mogelijk krullen uit elkaar om het grote haareffect te creëren. Neem je afro pick of een kam met brede tanden en geef je wortels een beetje lift.

Stap 6: Stel je stijl in.

Zorg ervoor dat je krullende kapsel lang meegaat met het gebruik van een klimaatbeschermingsspray om je haar onder controle te houden, ongeacht wat Moeder Natuur voor je in petto heeft. Maak je look af met TRESemmé Klimaatbescherming Afwerkingsspray.

Wil je meer krullende kapsels zoals deze proberen? Leer hoe je een gekrulde gevlochten updo maakt.