Holografisch haar neemt de kunst van zelfexpressie over de regenboog

Multidimensionale holografische haarkleur is een groeiende trend die de show steelt in Instagram- en Pinterest-afbeeldingen. Verre van gewoon, kunnen panelen met metaaltinten in verschillende intensiteit op vele manieren worden toegepast, waaronder folie en balayage, om sprookjesachtige lokken op blonde en grijze lokken te creëren. Dromerig? Ja, graag!

Wat is holografisch haar?

Beroemd geworden door de sociale pagina’s van Ross Michael’s Salon, is holografisch haar de nieuwste rage. Het combineert massa’s pasteltinten met metallic glans om lokken te creëren die tegelijkertijd engelachtig en futuristisch zijn.

Maak je manen magisch met holografische haarkleur en iriserende tinten en leer hoe je de look kunt krijgen. Je moet ze zien om te geloven dat deze pastelkleurige hoogtepunten over fantasyland heersen.

Steil Holografisch Haar

Instagram / @uggoff

Hoe pastel holografische haarkleur te bereiken

Pastel highlights hebben onderhoud nodig. En veel liefde. Om je lokken fantastisch te houden, moet je een colorist bezoeken die gespecialiseerd is in de holografische haarkleurtrend. Bekijk salon sociale pagina’s en Instagram om een eenhoorn haarkleurder bij jou in de buurt te vinden.

Tenzij je haar van nature bleek is, moet je het bleken zodat de pastelkleuren zichtbaar zijn. Nadat de juiste tint blond is bereikt, kunnen panelen van kleur worden verijdeld of geborsteld om een multidimensionale regenboog van kleur te creëren. Als je grijs haar hebt, voegen pastelachtige highlights een iriserende opaalglans toe die jeugdig en stralend is.

Holografische kleuring

Instagram / @supvalerie

Holografische Haar Inspiratie

Alle tinten opaal noemen. Neem een kijkje in deze regenboog haarkleuren voordat je de sprong waagt. Holografische haarkleur is niet beperkt tot gevarieerde tinten in een typische regenboogstijl. Wees creatief met je holografische haar en je zult zien dat de hemel van creativiteit echt de limiet is. Zilver lavendel, metallic roze, magisch blauw en zachte perzik maken allemaal dromerige combinaties van holografische haarkleur.

#1: Linten van kleur

Een professionele colorist is het beste om in te huren wanneer u regenbooghoogtepunten wilt. Kijk naar de kunst achter dit proces en wat er nodig is om opaaltinten te bereiken. Het haar moet blond zijn voordat je een veelheid aan pasteltinten toevoegt die het op eenhoorn geïnspireerde effect creëren.

Suikerspin Choppy Bob

Instagram / @meredithallenxvx

#2: Kristal glans

Om een serieuze iriserende glans aan pastelkleurig haar toe te voegen, kun je een metallic toner toevoegen. Deze extra stap is ideaal als je meer een grijs haarresultaat wilt dat reflecterend is en dat gloeit.

Slank lang holografisch haar

Instagram / @taylorrae_hair

#3: Holografische Eenhoorn

Holografisch haar vergt veel stappen en veel kleurkennis. De kunstzinnige techniek die hier te zien is, bewijst waarom het het beste is om een colorist te bezoeken die goed is getraind in pastelkleurige hoogtepunten. Toepassing is de sleutel tot het feilloos transformeren van uw manen.

Pastel Mid Length Lagen

Instagram / @am.hairdesign

#4: Pastel plaatsing

Deze holografische kleur is het meest magisch. De plaatsing van de panelen in combinatie met hun levendigheid creëert een zeldzaam gezicht. Een colorist die een visie heeft voor de wervelingen van kleur kan een magisch resultaat schilderen met behulp van verschillende tinten.

Diagonale holografische kleuring

Instagram / @caitlinfordhair

#5: Mooi prisma

Dunne banden van pasteltinten worden gecombineerd met een metallic tint om een opaal prisma van regenbooghaarkleur te creëren. Het blended effect maakt deze techniek ideaal als je minder onderhoud wilt, omdat de hergroei beter zal blenden.

Regenboog gekleurde golven

Instagram / @the_colorchameleon

#6: Soft Pastel Hoogtepunten

Deze natuurlijke blonde voegde pastel highlights toe die zacht zijn en prachtig zullen vervagen. Dit is de manier om te gaan als je een meer natuurlijke look wilt, maar toch eenhoornhaar begeert. Perfect voor de eerste keer dat je pastel haar highlights probeert.

Pastel A Line Kapsel

Instagram / @hairbykaseyoh

#7: Kort holografisch haar

In combinatie met een edgy cut en stompe knallen, maakt regenboog holografisch haar je mooi als een pixie. Overweeg een gewaagder statement te maken en blauw te gaan. Hoe betoverend is deze tint?

Groenblauwe Bob met gekartelde franje

Instagram / @grlfred

#8: Tie-Dye Inspiratie

Stap opzij hippiehaar. De nieuwe, groovy-geïnspireerde stijl is tie-dyed. Deze kleurplaatsing hunkert naar veel beweging, dus laat het in de steek en laat het stromen.

Groenblauw haar met tie dye

Instagram / @hairbykaseyoh

#9: Opaal Bob

Platina-getinte perfectie. Opaalhaar is een gloeiende alternative naar de grijze haar trend. Verpak de glans met een strak gesneden en glanzend afwerkingsproduct.

Zilverblauwe Short Bob

Instagram / @rossmichaelssalon

#10: Holografische Babylights

Lange golven pronken het beste met holografische haarkleur. Gebruik een breedloopijzer of hete rollers om krul in regenbooghaar te zetten. Vinger gooien om te pronken met de pastelglans in al zijn schittering.

Paars haar met kant Hollandse vlecht

Instagram / @kaylanicoleyhair

Tijdelijke alternatieven voor holografische haarkleur

Als je je haar pastel wilt schilderen, maar een beetje bang bent voor toewijding, zijn er altijd een paar alternatieven die je kunt proberen en vervolgens de look kunt testen voordat je je haar kleurt.

  1. Clip-in haarstukken kunnen helpen om een prachtige feestlook te krijgen en je vrienden te verbazen. Het is altijd beter om geknipt haar in vlechten of wendingen te stylen om ze er natuurlijker uit te laten zien.
  2. Kanekalon vlechten zijn perfect voor zowel feesten als voor het echte leven! Ze maken vlechten langer en, in ons geval, holografisch.
  3. Spray-on kleur is zo leuk! Je kunt speciale stencils gebruiken om graffitihaar te krijgen of gewoon afzonderlijke strengen met verschillende kleuren verven.
  4. Haarkrijtjes doen in principe hetzelfde, maar sommige vrouwen geven de voorkeur aan hun textuur en effect boven tijdelijke kleursprays.
  5. Haar glitters in verschillende pasteltinten kunnen worden aangebracht op lichtere lokken in een regenboog van modieuze effecten.
  6. Semipermanente kleurstoffen zullen je innerlijke kunstenaar wakker maken en ervoor zorgen dat je steeds meer wilt experimenteren. Zo’n plezier voor creatieve zielen, het proces kan vreselijk tijdrovend zijn voor anderen, dus kies de optie die bij je levensstijl past.

Behoud van je gloed

Het onderhouden van je regenbooghaar kost werk omdat alle kleuren uiteindelijk vervagen, vooral pasteltinten. Gebruik een kleurbeschermende shampoo en conditioner en kies voor glossen tussen kleurbehandelingen om je regenboog helder te houden. Thuis kun je glanzende serums, sprays en glitters in je manen verwerken om het nog stralender te maken.

Styling van je regenboogmanen

Golvende stijlen pronken het beste met holografische haarkleur, dus maak hot rollers je nieuwe beste vriend. Een glanzende mist zal de glans verzegelen en je lokken laten gloeien. Losse vlechten, eenvoudige haaraccessoires en routineonderhoud zorgen ervoor dat je manen magisch blijven.

Of je ze nu zeemeermin, holografisch, eenhoorn of regenboog noemt, pastelkleurige hoogtepunten zijn een trend die het proberen waard is (minstens één keer).