Honey Blonde Hair is de nieuwste TikTok-trend uit de jaren ’70 die je moet proberen

We gaan niet liegen; het lijkt alsof er elke week een nieuwe haartrend opduikt op onze voor jou pagina’s. We hebben echter de overvloed aan door de jaren 1970 geïnspireerde trends opgemerkt die op dit moment een belangrijk moment hebben. Dat zagen we toen shag snijdt en gordijnbangs kwamen eerder dit jaar weer in stijl, en geloof ons, dit decennium zal niet snel verdwijnen. De laatste trend van de jaren 1970? Honingblond haar.

Blijf scrollen om meer te weten te komen over het honingblonde haar uit de jaren 1970 en leer hoe je deze tint kunt bereiken.

Wat is Honey Blonde Hair?

Honingblond is een medium-tone blonde tint die is ontstaan uit de jaren ’70. Gedurende het decennium waren blonde tinten variërend van butterscotch tot karamel tot goudblond enorm populair, die we een comeback zien maken met de honingtint.

Hoe zorg je voor blond haar

Net als elke blonde haarkleur, moet je ervoor zorgen dat je kleur niet koperachtig wordt tussen de touch-ups. Gebruik hiervoor Nexxus Blonde Assure Purple Shampoo en Conditioner. We houden van deze set omdat het keratine-eiwitten en violet pigment combineert om je haar te voeden en te hydrateren terwijl je eventuele brassiness in evenwicht brengt.

Vaak gecombineerd met volumineuze golven of gordijn knallen, is deze honingblonde kleur de perfecte manier om dit najaar van de norm af te wijken. In plaats van aangetrokken te worden door koperen en kastanjebruine tinten, kies je voor een honingblonde look.

1. Volumineus honingblond haar

meisje met volumineus honingblond haar
Voeg jaren ’70 geïnspireerd volume toe met rollers.

Niet alleen waren blonde tinten enorm in de jaren 70, maar ook volumineuze golvende stijlen. gebruik haarrollers om extra volume te bereiken in een groot golvend kapsel. Bonuspunten als je er een gelaagde look bij hebt.

2. Lang golvend haar

meisje met lang honingblond haar
Kies voor lange beachy golven.

Weet je, je kunt nooit fout gaan met de klassiekers. Een lang, beachy golfkapsel stelt nooit teleur. Combineer deze blonde tint met lange golven voor een onstuitbare look. Accessoires met een hoed om de stijl te verheffen.

3. Honingblonde Gevlochten Updo

meisje met Franse gevlochten updo
Trek je haar naar achteren met een elegante gevlochten updo.

Een gevlochten updo houdt je haar uit je gezicht, maar laat ook je kleur en highlights op een nieuwe manier zien. Deze elegante updo is perfect voor een grote verscheidenheid aan gelegenheden. Trek voorzichtig aan de zijkanten van de vlecht om de stijl te pannenkoeken, wat zal helpen meer volume te creëren.

4. Schouderlengte steil haar

meisje wit schouderlengte steil haar
Blijf bij klassieke rechte strengen.

Als golvend haar niet jouw ding is, maak je dan geen zorgen! Een honingblonde tint als deze ziet er perfect uit op rechte strengen. Bonuspunten voor heldere highlights die helpen om je honingblonde kapsel verder te accentueren.

5. Krullend blond haar

meisje met natuurlijk krullend honingblond haar
Verlicht je krullen!

We vinden het geweldig hoe deze blonde tint donkere huidtinten zo goed complimenteert! Om gehydrateerd en glad te blijven, gebruik je SheaMoisture 100% Virgin Kokosolie Dagelijkse Hydratatie Leave-In Behandeling.  Dit product maakt gebruik van kokosnoot, shea-oliën en kokosmelk om te helpen ontwarren, rehydrateren en glad haar. Spritz dit op vochtig haar; dan ben je klaar om te gaan.

6. Middelste look

meisje met middelste gescheiden blonde haar
Probeer een middendeel uit met deze kleur. Foto credit: Indigital Images

Klaar om de trendy look van het middendeel aan te nemen? Combineer deze afscheidsstijl met een warme blonde tint om de stijl te laten knallen. Bovendien is het veranderen van uw onderdeel een eenvoudige hack als u op zoek bent naar een snelle manier om direct meer volume bij de wortel te bereiken.

7. Honingblond haar en gordijn bangs

meisje met honingblond haar en gordijn bangs
Maak de jaren ’70 look compleet met curtain bangs.

Ga full-on jaren 1970 met deze curtain bangs look. Vraag je stylist om lagen in je haar toe te voegen om je pony te helpen blend in de rest van je snit. Je kunt nooit fout gaan met een golvende textuur wanneer je deze stijl ook draagt!

9. Bob en Bangs Combo

meisje met honing blonde bob en bangs
Kies voor een korte bobs en bangs cut.

Een moeiteloze golvende bob in combinatie met rechte knallen voegt onmiddellijk een cool-girl-factor toe aan je look, ongeacht welke kleur je strengen hebben. Deze look kan worden bereikt door je haar ’s nachts in pigtails te vlechten, gevolgd door ’s ochtends je haar te ontrafelen en uit te kammen.

10. Lange volumineuze krullen

meisje wirth honing blonde lang krullend haar
Borstel je krullen aan de uiteinden uit voor natuurlijk volume.

Heb je getextureerd haar en ben je op zoek naar een leuke manier om je look op te fleuren? Vraag om lichtere blonde highlights om variatie toe te voegen aan je nieuwe blonde tint. dit zal meer dimensie in je look creëren, wat extreem flatterend zal zijn op getextureerd haar.

11. Lange Balayage

honing blonde balayage lang haar
Kies voor een balayage look.

Wil je geen genoegen nemen met één effen kleur? We nemen het je niet kwalijk! Vraag je colorist om een honingblonde balayage. Dit zal een look zijn die meestal iets donkerder begint naar je wortels toe. Vervolgens worden de hoogtepunten toegevoegd met behulp van een schildertechniek, waardoor een meer gemengde look ontstaat. Bij balayage is de overgang tussen kleuren niet zo hard als in een ombré-stijl.

Klaar om je volgende haarafspraak te maken en deze op de jaren 1970 geïnspireerde honingblonde tint uit te proberen? Zorg ervoor dat je je looks met ons deelt op Instagram @AllThingsHairUs.