Is Spray Wax de nieuwe manier om te gaan?

Elke dag komen we weer een andere schoonheidsinnovatie tegen die onze interesse wekt. Op dit moment is het wax spray haar. Vaak komen onze favoriete merken met producten die een soort technologie bevatten die ons leven veel gemakkelijker zou maken. Onze vraag is: moeten we in plaats daarvan onze traditionele was opgeven voor spray wax?

Al vele jaren gebruiken vrouwen wax, of het nu in een pot was of als een stokvorm, om hun haar te stylen. Merken hebben echter de neiging om nieuwe innovaties te creëren om een gat in de markt te vullen of om aan een behoefte te voldoen. Misschien is deze nieuwe manier van het gebruik van een haarwax een gamechanger, maar we vragen ons wel af of wax in sprayvorm echt nodig is?

Gedachten van de redacteur over Spray Wax

We vroegen de Alles wat met haar te maken heeft redacteuren om uit te leggen hoe ze zich zouden voelen over het gebruik van een spray wax op hun haar. Lees verder, want hun antwoorden kunnen u helpen beslissen of u dit nieuwe formaat van een wax haarstylingproduct wilt kopen:

Heb je een nieuw haarregime nodig?

Milena Prinzi, hoofdredacteur

spray wax voor kort haar
Een spray wax kan wonderen doen voor een short cut. Foto credit: indigitalimages.com

“Ik heb de neiging om haarwax in de zomer te gebruiken om kroezen en flyaways te temmen. Ik hou ervan hoe het een beetje houvast en controle biedt zonder het haar vettig of plakkerig te laten. meestal breng ik het aan op mijn wortels of om mijn uiteinden te krullen.” Om dezelfde voordelen te krijgen als Milena, gebruikt u Bed Head van TIGI Wax Stick. We houden van dit type wax in een stickvorm omdat het heel gemakkelijk aan te brengen is en helemaal niet rommelig is.

Miriam Herst, adjunct-hoofdredacteur

spray wax vlechten
Hulp nodig bij het maken van kroesvrije vlechten? Gebruik wax in welke vorm dan ook om een strakke afwerking te creëren. Foto credit: Allyson Alapont

“Ik heb helemaal nooit wax op mijn haar gebruikt. Ik denk echter dat een spray wax nuttig kan zijn voor het vasthouden van gevlochten kapsels.” Miriam is dol geworden op het dragen van spray wax haar op vlechten voor dagelijkse activiteiten, waaronder werk en boodschappen doen.

Caitlin Reddington, adjunct-redacteur

“Ik heb nog nooit wax op mijn haar gebruikt, maar het lijkt erop dat het erg handig zou zijn om lichte grip toe te voegen en je haar gemakkelijker te stylen. Ik zou zeker een spray wax uitproberen.”

Nog niet klaar om een spray wax te proberen? Bekijk onze favoriete traditionele wassen. Van stokjes tot formules in een pot, er is voor elk wat wils.

AXE Urban Messy Look: Flexibele pasta

Soms is het het beste om vast te houden aan waar je je prettig bij voelt. Als dit klinkt zoals jij, kun je het proberen AXE Urban Messy Look: Flexibele pasta. Deze wax is een cultfavoriet: je kunt het gebruiken om textuur en controle aan je kapsels toe te voegen. De formule bevat een mix van ingrediënten die textuur, flexibele beweging en controle toevoegen. Dit is onze go-to wax als het gaat om het toevoegen van een rommelige textuur aan je look. Waar we het meest van houden, is dat het product bouwbaar is: als je je stijl sterker vast wilt houden, kun je deze wax erop leggen voor extra controle en textuur.

Bedhoofd van TIGI Pure Texture Molding Paste

We snappen het, als je nog nooit zo’n product hebt gebruikt, kan het een beetje intimiderend zijn om uit te proberen. Wil je deze geweldige voordelen voor je stijl, maar ben je bang dat je haar er een beetje vettig uitziet? U hoeft zich geen zorgen te maken! De Bedhoofd voor mannen door TIGI Pure Texture Molding Paste is perfect als je voor een piecey stijl gaat. Het geeft je langdurige grip met extra textuur.  Bovendien voegt het een matte afwerking toe aan je strengen.

Om dit product te gebruiken, hoeft u alleen maar een vingertophoeveelheid pasta tussen uw vingers te doen en deze vervolgens in uw haar te verdelen.

Bed Head van TIGI Wax Stick

Zoals hierboven vermeld, is de Bed Head van TIGI Wax Stick is een klassiek product. Deze wax stick is super eenvoudig aan te brengen. Het is gemaakt met een mix van bijenwas, Japan was, en olie om de kenmerkende look te bereiken. Het is perfect voor kapsels waar je extra textuur, een stevige hold of een piecey look nodig hebt.

Om dit product op kort haar te gebruiken, breng je de waxstick in een cirkelvormige beweging over het hele haar aan. Gebruik je handen om het product in te werken, waardoor een spiked stijl ontstaat. Als je kiest ervoor om dit product te gebruiken op middellang tot lang haar, laat de wax langs de middenas van je haar naar de uiteinden lopen om fragmentarische stijlen te creëren.

Of je nu besluit om een spray wax te proberen of wilt vasthouden aan pot- en plakformules waar je je meer comfortabel bij voelt, haarwax is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan looks te bereiken. Ga je Hair Wax Spray proberen? Laat ons je look zien door ons @AllThingsHairUS te taggen.