Jennifer Aniston Kapsels door de jaren heen

In het hoogtepunt van de jaren ’90 stijl, vrouwen kijken naar de hit tv-serie Vrienden verlangde naar haar zoals actrice Jennifer Aniston. Meer dan tien jaar na het einde van de show wordt Jennifer nog steeds beschouwd als een stijlicoon. Jennifer is nooit bang geweest om haar uiterlijk te veranderen met behoud van een gevoel van tijdloosheid. Ongeacht de stijl, ze ziet er altijd in elkaar gezet en zelfverzekerd uit. Als je een deel van Jennifer’s stijl wilt kanaliseren met je volgende kapsel, kijk dan eens naar haar kapselevolutie door de jaren heen.

#1: Bruine Blowout (1990)

Voordat ze haar beroemde kapsel rockte in de populaire tv-serie Vrienden, Jennifer droeg lange, volumineuze bruine, bijna zwarte lokken. In 1990 doet dit Jennifer Aniston-haar denken aan het vorige decennium, met een franje dat haar gezicht omlijst en uitgeblazen lokken.

Insluiten vanuit Getty Images

#2: De “Rachel” (1994)

Misschien wel de beroemdste Jennifer Aniston haarlook, het “Rachel” kapsel bestaat uit vele lagen en rode highlights. Vanwege haar karakter, Rachel, werden Aniston-kapsels al snel gewild bij alle moderne vrouwen uit de jaren ’90.

Insluiten vanuit Getty Images

#3: Pulled Back en Professional (1998)

Met deze updo koos Jennifer voor een meer verfijnde stijl, waarbij haar haar teruggetrokken werd in een strakke chignon. Het haar van Jennifer Aniston is altijd onberispelijk, en deze perfect opgespelde stijl is geen uitzondering. Bekijk deze andere stijlen voor meer updo-inspiratie.

Insluiten vanuit Getty Images

#4: Brunette Half-Up, Half-Down (1998)

Met deze look krijgen we een glimp van Jennifer’s natuurlijke haarkleur voordat ze de overstap naar blond maakte. Ze combineerde deze donkere tint met een moeiteloos rommelige, half-up, half-down stijl die super-gemakkelijk te repliceren is.

Insluiten vanuit Getty Images

#5: Accessorized Up-Do (1998)

Het is gemakkelijk om te zien dat de jaren 2000 dichtbij waren met deze stijl die losjes lijkt op die sprankelende haarclips waar we allemaal van hielden als kinderen. Jennifer’s speelse look werd bereikt door delen van het haar te scheiden met schattige strikken, voor een ingewikkeld en lief gevoel.

Insluiten vanuit Getty Images

#6: Faux Dreads (1999)

Jennifer Aniston haar is niets anders dan een gespreksstarter. Deze subtiele, faux-gevreesde stijl bracht mensen zeker aan het praten terwijl ze een boho-chic gevoel toevoegde aan haar ingewikkeld kralenjurk. Dit half-krullende, half-rechte kapsel is een interessant, maar laat het aan de Vrienden ster om het af te maken.

Insluiten vanuit Getty Images

#7: Pin-Straight (2000)

Op typische manier uit het begin van de jaren 2000 verwelkomde Jennifer het nieuwe millennium met perfect rechte, platgestreken lokken, gestyled in een middendeel met lange knallen aan de voorkant. Wil je dat je lokken glanzen zoals die van Jennifer? Probeer haarserums te gebruiken om je haar weer leven in te blazen.

Insluiten vanuit Getty Images

#8: Ash Blonde en Blunt Bob (2001)

Na vele jaren haar benijdenswaardige, middellange haar te hebben gedragen, stapte Jennifer 2001 in met een nieuw kapsel. Ze gaf haar schouderlange look van seizoen 8 op en koos voor een korte, stompe bob die perfect paste bij haar gezichtsvorm en steil haar. Als je de overstap wilt maken naar een kortere, frissere snit, bekijk dan deze elegante en stijlvolle A-lijn kapsels.

Insluiten vanuit Getty Images

#9: Honing Blonde Golven (2002)

In 2002 ging Jennifer terug naar haar gebruikelijke middellange haar en debuteerde een nieuwe honingblonde kleur. Dit kapsel heeft een subtiel ombré aspect, met donkerblond aan de wortels en een rijkere, lichtere blondine aan de uiteinden. Bekijk deze schaduwopties en vind de meest flatterende blondine voor je huidskleur.

Insluiten vanuit Getty Images

#10: Windswept Beach Waves (2004)

Als Vrienden kwam tot een einde in 2004, Jennifer liet haar haar uitgroeien en pronkte met een beachy, rode loper look. Met deze jeugdige stijl kon je nauwelijks zien dat haar populaire tv-show een decennium eerder was begonnen. Bekijk deze handleiding voor tips over hoe je zelf strandgolven kunt krijgen.

Insluiten vanuit Getty Images

#11: Bronde Golven (2005)

Voordat het populair was, rockte Jennifer bronde lokken – een subtiele mix van zowel blonde als bruine haarverf. Deze combinatie van kleur is het beste van twee werelden en voegt een warme gloed toe aan haar hele stijl. Wil je weten hoe je zo’n haarkleur krijgt? Bekijk deze prachtige brondekleuropties.

Insluiten vanuit Getty Images

#12: Ash Blonde (2006) ·

Deze stijl doet misschien een beetje denken aan de poppunkstijl van Avril Lavigne, rond de vroege jaren 2000, maar Jennifer rockt het toch. In 2006 ruilde ze haar bijna brunette lokken in voor deze asblonde tint en combineerde deze met haar go-to rechte lokken in het midden.

Insluiten vanuit Getty Images

#13: Speelse Paardenstaart (2006)

Jennifer draagt haar haar meestal naar beneden, maar met deze stijl stapelde ze haar glanzende lokken op in een leuke en gemakkelijke paardenstaart. Dit casual kapsel is goed voor een alledaagse look, maar vereist net genoeg inspanning zodat het niet lijkt alsof je uit bed bent gerold.

Insluiten vanuit Getty Images

#14: Helder Blond (2009)

In weer een andere kleurwissel koos Jennifer voor een felblonde tint die vergelijkbaar is met degene die ze rockte tijdens haar run in Vrienden. Het pronken met wat natuurlijke wortels aan de bovenkant voegt dimensie toe aan de kleur.

Insluiten vanuit Getty Images

#15: Side-Swept (2013)

Voor een klassieke stijl trok Jennifer de helft van haar haar terug en vormde een elegant, gekruld effect. Haar kleur heeft ook een subtiele hint van aardbeienblond vermengd met gouden accenten. Deze stijl is ook gemakkelijk te repliceren. Trek gewoon de kant van je haar terug die tegenover je deel ligt en zet vast met bobby pins.

Insluiten vanuit Getty Images

#16: Paardenstaart met Side Bangs (2014)

Door de jaren heen heeft de haarkleur van Jennifer Aniston voornamelijk een blonde basis gehad, maar deze donkerblonde, bijna brunette kleur was een stap in een nieuwe richting voor de Vrienden ster. Ze versterkt deze stijl ook door een beetje volume aan de achterkant van haar haar toe te voegen en wat zijkloppers losjes aan de voorkant te laten vallen.

Insluiten vanuit Getty Images

#17: Lange lagen met bangs (2015)

Als je naar beelden van toen en nu kijkt, is Jennifer’s stijl niet drastisch veranderd, en af en toe vindt ze het leuk om enkele van haar klassieke Jennifer Aniston-haarlooks in haar huidige kapsels op te nemen. Deze lange zijwaartse knallen omlijsten Jennifers gezicht perfect.

Insluiten vanuit Getty Images

#18: Verdubbeld broodje (2015)

Bij de Golden Globes in 2015 stapte Jennifer uit met een verfijnde updo die eruitziet als een nieuwe en verbeterde chignonstijl. Ze trok haar strakke haar terug in een verdubbelde knotlook die haar vieze blonde en bruine highlights laat zien.

Insluiten vanuit Getty Images

#19: Tinkerbell Bun (2016)

In een andere leuke updo ziet Jennifer eruit alsof ze naast Peter Pan zou moeten staan met deze knotstijl. Om ons nog meer aan Tinkerbells onschuldige blik te laten denken, laat Jennifer een aantal van haar knallen over haar gezicht vallen. Moe van je doorsnee broodje? Probeer deze snel en eenvoudig bijgewerkte rommelige bun-stijlen uit.

Insluiten vanuit Getty Images

#20: Face-Framing Lagen (2017)

Op recente foto’s zie je Jennifer een trendy koele blonde kleur dragen met haar wenkbrauwen een paar tinten donkerder. Deze tint blond heeft een bijna champagne-achtige gloed, waardoor Jennifer er stralender uitziet dan ooit. Wil je lange lagen en knallen eens proberen? Je zult moeite hebben om te beslissen welke stijl je moet kiezen met deze schattige kapsels.

Insluiten vanuit Getty Images

Al meer dan twee decennia is Jennifer Aniston onze go-to girl voor moeiteloos coole kapsels. Als je op zoek bent naar een haarkleur- of stijlupgrade, zou een van Jen’s cool-girl stijlen perfect zijn!