Kapsels voor Indiase bruiloft – 20 opzichtige bruidskapsels

Indiase bruidskapsels zullen je interesseren als je wilt dat je bruidsceremonie extravagant en speciaal is. Indiase bruiloft is een heldere vakantie van twee liefdevolle harten die, volgens de Veda’s, hun ziel samenbrengen. Er wordt aangenomen dat de paren die huwelijksgeloften afleggen, de komende zeven levens bij elkaar blijven. De kapsels die we in onze lijst hebben opgenomen, helpen je om een hemelse bruidslook in Indiase stijl te creëren. Bekijk ze grondig en kies degene die je echt leuk vindt!

Prachtige kapsels voor Indiase bruiloft

Hier zijn de foto’s van prachtige traditionele Indiase kapsels en de nieuwste hedendaagse ‘do’s in Arische stijl voor lang, medium en kort haar. Maak je klaar om onder de indruk te zijn!

#1: Traditioneel gevlochten bruidskapsel

Indiaas bruidskapsel met een vlecht

Bron

Een dikke lange vlecht, versierd met bloemenslingers, parels of chique gouden accessoires, wordt beschouwd als een traditionele kapselvariant voor de bruiloft in Indiase stijl. De vlecht is strak, netjes en dik. Indiase kapsels hebben meestal een middendeel dat is versierd met Maang Tikka (Indiaas etnisch accessoire). Dit kapsel ziet er geweldig uit met een rond gezicht, ovaal en driehoek.

#2: Chique Aryan Updo

Een ander schattig idee van Indiaas kapsel is een fancy bun updo, omlijst door de elegante dunne vlechten en prachtige bloembladachtige krullen. De verstrooiing van kleine kristallen ziet er geweldig uit op het zwarte haar en harmonieert met de ronde print van de jurk.

Indiase bun updo voor bruiden

Bron

#3: Traditioneel Indiaas bruidskapsel met een sluier

Een elegante side downdo kan dienen als een nieuwe vervanger van de traditionele Indiase vlecht. Dit chique kapsel is leuk om te dragen onder de bruidssluier die kleurrijk kan zijn, net als de bruidsjurk. Zoals we zien, is er hier geen middenscheiding, dus de bruid kan Maang Tikka niet dragen. Ze vervangt het door opzichtige kroonluchter oorbellen en de bijpassende ketting.

Indiaas bruidskapsel met een sluier

Bron

#4: Lange Golvende Downdo met een Bouffant en Maang Tikka

Wanneer een Indiase bruid geen strakke vlecht of een compacte updo wil stylen, kan ze een modern vrij vloeiend kapsel proberen met een bouffant zoals die op de foto. Deze downdo kan ook gedragen worden met een bruidssluier die makkelijk aan de achterkant, onder de bouffant, te bevestigen is. Je kunt het kiezen voor het geval je dik of dun haar hebt – het zal geweldig werken met beide haartypes.

lange Indiase bruiloft kapsel

Bron

#5: Elegante gevlochten Updo met verse bloemen

De heersende cultus van bloemen in de Zuid-Indiase regio echoot in bruiloft decor en versieringen. Bruidskapsels worden vaak aangevuld met verse rozenknoppen, lelies, freesia’s of jasmijnbloemen. Met de gouden accessoires, toegevoegd aan de geurige band, ziet de bruid er adembenemend uit. Het kapsel met de strakke gevlochten knot en het ronde haarstuk in het midden is het absolute genot!

updo kapsel voor Indiase bruiloft

Bron

#6: Leuke Indiase Stijl Kant Curly Downdo

In de moderne wereld vermengen tradities zich met mode, en vandaag de dag is elke mooie updo of downdo met een vlecht, krullen of vrij vloeiende losse lokken geschikt voor de bruiloft in Indiase stijl. Hoe dan ook, zachte, ronde lijnen, vrouwelijke ringetjes en delicate kapselsilhouetten zijn zeer welkom.

Indiase bruiloft krullend kapsel

Bron

#7: De beste glamoureuze krullende updo met grote bloemen

Hier is een populair idee van de Indiase stijl krullende updo. De sierlijke krullen die aan bloemknoppen herinneren, worden naar één kant verschoven om vervolgens in evenwicht te worden gebracht door de twee grote witte bloemen. Een bouffant is een belangrijk element van elke feestelijke updo.

updo met bloemen voor Indiase bruiloft

Bron

#8: Stijlvolle Curly Downdo met een middendeel

Indiase meisjes zorgen heel goed voor hun lokken, dus waarom zou je hun schoonheid niet laten zien in je bruidskapsel? Kapsels voor Indiase bruiloft met lange verende krullen en een centraal afscheid, versierd door Maang Tikka, zijn het beste idee. Een verfijnder alternatief voor de populaire vandaag verbrijzelde krullen!

lange krullende bruidskapsel voor Indiase bruiloft

Bron

#9: Volumineus lang kapsel

India is een land van romantiek, bloemen en prachtige vrouwelijke schoonheid. Dit zijn ook de belangrijkste boodschappen van bruidslooks en kapsels in Indiase stijl. Een trendy en tegelijkertijd eenvoudige kapseloplossing waar we u kennis mee willen laten maken, is de lange downdo met extra volume. Krullen alleen voor de uiteinden van lange lokken zijn een andere trend van moderne bruidskapsels.

Indiase bruiloft lang kapsel

Bron

#10: Hemelse Krullende Updo met Haarbloemen

Indiase updo’s zijn de hair-to-hair type kapsels. Ze zien er uitgebreid en verfijnd uit. Wanneer bloemen worden gebruikt om een kapsel in Indiase stijl te versieren, heeft de textuur van het haar de neiging om het patroon van de bloemknoppen na te bootsen. Dit is precies wat er gebeurt met deze schattige zwarte lusachtige krullen en de charmante rode rozen.

Indiase bruidsmode met bloemen

Bron

# 11: Fancy kort kapsel voor Indiase bruiloft

Het is cool om lang dik gezond haar te hebben. In dit geval kunt u elke afbeelding in onze recensie kiezen en het kapsel opnieuw maken dat u leuk vindt. En wat te doen als je haar kort is? Hier is een mooie Indiase stijl kapsel voor kort haar. Een cluster van jasmijnbloemen en de grote straßen, bevestigd langs de lijn van haargroei, kunnen elk gemakkelijk kort kapsel upgraden.

korte Indiase bruiloft kapsel

Bron

#12: Pixie Kapsel voor Indiase bruiloft

Zelfs een sassy kort kapsel zoals pixie kan worden aangepast om te passen in de stijl van de Indiase bruiloft. Style je pixie met een lift aan de wortels, waarbij je de scherp gehoekte uiteinden definieert. Ga op zoek naar het juiste bloemenhaarstuk. Het moet in harmonie zijn met de textuur van je haar.

Indisch bruidskapsel voor kort haar

Bron

#13: Low Curly Updo met een Jeweled Hoofdband

Halflang haar kan worden gestyled tot een losse krullende updo met netjes weggestopte randen. Het kapsel laat een indruk achter van delicate kanten krullen, vakkundig gerangschikt in een zeer elegante bruids ‘do. De met juwelen versierde hoofdband en heldere oorbellen maken het perfecte plaatje compleet. Voor make-up, zorg voor een perfecte winged eyeliner look.

Indiase bruidsmode updo

Bron

#14: Back-Swept Blond Kapsel met een Tiara

Indiase meisjes hebben donker haar en een gebruinde huid. Als je blond bent met een lichte huid, kun je ook een coole Bruidslook in Indiase stijl creëren met het juiste kapsel. Voor medium haar kan het een Franse knoop zijn met een bouffant. Als je haar kort is, kun je het zwaar laten terugkammen en terugkammen om een illusie van updo te bedenken. Indiase stijl tiara en mooie oorbellen zullen recht to the point zijn voor de pit.

Indiaas bruidskapsel met tiara

Bron

#15: Hoe kun je een Bob stylen in Indiase stijl?

Maak een aparte zijscheiding en style je fijne bob recht. Het is gemakkelijk haalbaar voor elk meisje. Voeg een hoofdband met kanten juwelen en grote oorbellen toe. Merk op dat de hoofdband naar achteren wordt geduwd naar de kroon, waardoor de oren van het model worden geopend, maar u kunt deze dragen op de manier die u het meest flatteert. Zoals je al hebt gemerkt, is een accent op de ogen met neutrale of nude lippen een populair make-uppatroon voor Indiase stijl.

bob kapsel voor Indiase bruiloft

Bron

#16: Verfijnde updo met vlechten en twists

Dik Indiaas haar is een goede basis voor ingewikkelde updo’s die verschillende elementen combineren. Een kroon Franse vlecht en een lage knot van twists zijn een uitstekend idee van een trendy bruidsmode in Indiase stijl. De wendingen zorgen voor de unieke textuur die er misschien net een beetje rommelig uitziet, terwijl de andere elementen van het kapsel onberispelijk blijven.

lage knot kapsel voor Indiase stijl bruiloft

Bron

#17: Volumineuze Indiase Updo met een gepolijste afwerking

Deze multi-tiered updo verbaast met zijn volume, de onberispelijk gepolijste afwerking en de delicate keuze van haaraccessoires. De bruid lijkt een echte prinses te zijn, je kunt niet wegkijken en het kapsel is de belangrijkste aantrekkingskracht van deze prachtige bruidslook.

Indiase bruidsmode updo

Bron

#18: Formele Updo in Indiase stijl

Veel Indiase bruiden hebben de neiging om zich over te geven aan een overvloed aan sieraden en bloemen. Maar als u zich meer aangetrokken voelt tot modern minimalisme, zult u deze vrij eenvoudige maar elegante en verfijnde updo waarderen met een bouffant en broodje aan de nek. Gebruik een sophist-o-twist bun maker voor een perfect broodje.

minimalistische bun updo voor Indiase bruiloft

Bron

#19: Babette Updo met Indiase accessoires

Babette updo die stamt uit de jaren ’60 kan een mooie basis worden voor een bruids Indiaas kapsel. In feite maken accessoires in dit geval de look. Onder andere omstandigheden zouden we zeggen dat er te veel sieraden zijn, maar de Indiase stijl gaat precies over al deze glitter en pracht.

Indiase stijl bruidsmode updo

Bron

#20: Extravagante updo voor lang haar

Deze bijzondere look is niet voor iedereen weggelegd. Een van de grootste bouffants die we ooit hebben gezien, wordt gecombineerd met een lage volumineuze knot en versierd met een statement Indiase stijl haarstuk. Zou je zoiets durven dragen naar je bruiloft? We raden het aan, probeer het gewoon!

voluminous Indiase updo voor bruiden

Bron

Indiase stijl kapsels verbazen, imponeren en betoveren … Ze kunnen jou en je bruiloftsgasten sprakeloos achterlaten, jullie allemaal verrassen en een echt lust voor het oog worden. Kies degene die een reactie uit je hart krijgt. Ze zijn het allemaal waard, inderdaad!