Keepin’ It Edgy: 11 Faux Hawk Braid Stijlen voor een gedurfde look

Ben je op zoek naar een edgier nieuw kapsel? Zoek niet verder, want een faux hawk vlecht is een perfecte manier om je haar voor elke gelegenheid aan te kleden. Of je nu op weg bent naar het grootste rockconcert van het jaar of gewoon bruncht met je vrienden, een faux hawk-vlechtstijl zal je look moeiteloos samenbinden. Het is een gedurfde en coole look die hints van een omgekeerde of Nederlandse vlecht neemt voor dat hobbelige, fauxhawk-geïnspireerde gevoel. Het vereist ook geen hakken; met slechts een paar minuten styling heb je een badass rocker vlechtlook.

Probeer een van onze favoriete faux hawk braid looks en zie zelf waarom we zo geobsedeerd zijn door deze stijl:

1. Weggestopte Hollandse Vlecht

faux hawk vlecht weggestopt nederlands vlechtwerk
Creëer een faux hawk look door simpelweg je haar te vlechten in een verscholen Hollandse vlechtstijl.

Wil je je basis Nederlandse vlecht upgraden? Style het dan in deze verscholen gevlochten faux mohawk look! Je kunt ook een vergelijkbare look creëren door je haar te stylen in een Franse vlecht faux hawk. Zorg ervoor dat je eventuele flyaways temt met Dove Style + Care Flexibele Hold Hairspray.

2. Zijvlechten

faux hawk vlecht zijvlechten
Laat je faux hawk-vlecht opvallen door er kleinere vlechten omheen te verwerken.

Als je je faux haw-vlecht wilt laten opvallen tussen de massa, probeer dan deze zijdelings gevlochten look. Het is gewoon speels en schattig ‘do’, en je kunt het mixen met elke vlechtstijlen die je kiest. Kies voor drie vlechten – een in het midden en een aan elke kant voor een echt unieke look.

3. Ombré Half-Up

faux hawk vlecht ombre half-up
Geef je ombré look een stijlboost met een half-up faux hawk stijl. Foto credit: indigitalimages.com

Geef je half-up gevlochten faux hawk een beetje kleur met een ombré stijl. Een kleine faux hawk vlecht met lange, tweekleurige lokken geeft je look een chique en edgy vibe. Deze levendige rode kleur biedt een uitzonderlijk gedurfde kwaliteit voor uw edgy stijl.

4. Dikke vlecht

faux hawk vlecht dikke vlecht
Geef je faux hawk volume door een dikke vlecht te maken.

Een grote, dikke vlecht is een eenvoudige, gemakkelijke aanpassing aan een faux hawk-vlechtlook. Het is los, net iets te tousled, en heeft een zoeter en vrouwelijker uiterlijk. Je kunt een faux Franse vlecht gebruiken, trekken en afvlakken om meer textuur te creëren. Om uw faux hawk vlecht extra volume te geven, probeert u het gebruik van Nexxus Kam Thru Finishing Mist.

5. Kleine middenvlecht

faux hawk vlecht kleine vlecht
Laat je haar los en accentueer het met een kleine vlecht in het midden. Foto credit: indigitalimages.com

Een kleine vlecht kan een lange weg gaan met je stijl. Creëer een subtielere stijl door deze kleine vlecht te maken en laat de rest van je lokken vloeien! Of je kunt je haar gemakkelijk terugbinden in een knot of paardenstaart; de mogelijkheden zijn eindeloos.

6. Klassieke Faux Hawk Braid

faux hawk vlecht klassiek
Maak een subtiel statement met een klassieke faux hawk vlecht. Foto credit: indigitalimages.com

Deze klassieke Hollandse vlecht ziet er chic en femme uit op elk meisje. Het is eenvoudig te stylen en past perfect bij je meest stijlvolle outfits. Maak je geen zorgen over flyaways met deze stijl! Laat in plaats daarvan je haar zijn ding doen!

7. Omgekeerde vlechten

faux hawk vlecht krullend
Geef je stijl wat leven! Foto credit: @studio91nhs

Maak een wild statement! In plaats van de vlechten het leven van een feest te maken, gebruik je zijvlechten om een lange manen van mooi haar te creëren. Tem alle kroezen die je lokken hebben met TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum.

8. Dubbele gevlochten zijkanten

faux hawk vlecht dubbele kant vlechten
Maak een grote vlecht in het midden van je hoofdhuid en accentueer deze met kleinere zijvlechten om een getextureerde en gedetailleerde look te creëren. Foto credit: Nick Urteaga

Geef je stijl een geheel nieuwe upgrade door kleinere vlechten als accenten te gebruiken. Dit geeft je look een oversized uiterlijk en de dubbele vlechten voegen een funky detail toe aan je look.

9. Rommelige paardenstaart

faux hawk vlecht messy paardenstaart
Een eenvoudige paardenstaart can doen wonderen voor je faux hawk vlechtstijl.

Geef je stijl een grungy look door je faux hawk vlecht te beëindigen met een rommelige paardenstaart.  Deze rommelige look geeft je haar textuur en een sexy tousled toon. Dit is een meer ingetogen manier om in te spelen op deze trend en biedt een ingetogen alternatief voor de edgier stijlen in de collectie.

10. Broodje

faux hawk vlechtbroodje
Probeer deze dramatische en extravagante stijl.

Doe er alles aan door het te bedekken met een slanke en chique knotbroodje. Deze stijl creëert een kant-en-klare look voor de rode loper, maar werkt als een gedurfde alledaagse look. Poets je vlechtvaardigheden op voordat je deze stijl probeert, omdat het nogal wat vaardigheid vereist.

11. Tousled Top

faux havik vlecht tousled
Laat je look nieuwe hoogten bereiken door hem in deze volumineuze look te plaatsen.

Verander je stijl en maak zijvlechten om de illusie van een grote, volumineuze faux hawk uit je lange lokken te geven. Geef je haar volume dat nieuwe hoogten bereikt door het te spritzen met TRESemmé Beauty-Full Volume Flexibele Finish Hairspray.

Denkt u erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je de afgewerkte look met ons deelt tijdens @AllThingsHairUS!