Keuze van de redacteur: dit duo is een van de meest effectieve frizzy hair-oplossingen

Ik ben op zoek geweest naar kroeshaaroplossingen die effectief zijn en langdurig. Als orthodox-joodse getrouwde vrouw bedek ik mijn haar met een pruik of een sjaal als ik buiten mijn huis ben, en het is veilig om te zeggen dat het leren verzorgen van zowel mijn natuurlijke haar als mijn pruik niet altijd gemakkelijk is. Twee haardos betekenen twee sets haarverzorgingsuitdagingen en twee sets oplossingen!

Het dragen van een pruik in de hitte is niet altijd het meest comfortabele gevoel, maar er is iets aan het kunnen opzetten van een hoofd van vooraf gestyled haar en je geen zorgen te maken over slechte haardagen! Dat gezegd hebbende, de luchtvochtigheid in New York is op een recordhoogte, en de luxe om elke dag een ‘gedaan’ kapsel aan te trekken is slechts zo effectief als de haarverzorgingsproducten die nodig zijn om dat haar te wassen en te stylen.

Het mooie van pruiken met menselijk haar is dat ze er behoorlijk realistisch uitzien en aanvoelen. Het uitdagende aan hen is dat ze zich gedragen als … nou ja, mensenhaar.

kroeshaar oplossingen
Verdubbel het haar, verdubbel de haarverzorgingsoplossingen.

Over My Hair

Terwijl mijn natuurlijke haar zich aan de dikkere en wavier kant van het spectrum bevindt, is mijn pruik bewerkt steil haar dat gevoelig is voor kroezen in de luchtvochtigheid. Ik zal een tijdje zorgvuldig mijn pruik wassen, conditioneren en zetten, om vervolgens naar buiten te stappen en hem te laten opblazen in de vochtigheid.

Pruiken worden veel minder vaak gewassen dan natuurlijk haar en het proces is veel intensiever. Ik ben altijd op zoek naar producten en een shampoo- en conditionerduo dat het haar en de pruikenmuts echt reinigt en tegelijkertijd anti-kroezenvoordelen biedt.

kroeshaar oplossingen
Dit duo verandert de manier waarop ik denk over mijn zomerse haarverzorgingsroutine.

De Nexxus Ultralight Smooth Duo

Nexxus Ultralight Smooth Weightless Frizz Protection Shampoo en Conditioner trok mijn aandacht en ik wist dat ik ze moest uitproberen de volgende keer dat ik mijn pruik waste. Een ding over pruiken is dat ze duur zijn! U wilt niet zomaar producten gebruiken bij het verzorgen van uw pruiken. Hoe voorzichtiger je bent met het haar, hoe langer de pruik meegaat.

Dat gezegd hebbende, Nexxus is een van de weinige merken die ik vertrouw omdat ik altijd op zoek ben naar salonkwaliteit voor mijn pruik. De Ultralichte soepele gewichtloze kroezenbescherming duo is een sulfaatvrije formule die zacht genoeg is om het haar niet te beschadigen en effectief genoeg om het echt schoon te maken.

De resultaten

Het mooie van het wassen van een pruik is dat je het product in actie kunt zien. De Nexxus Ultralight Smooth Weightless Frizz Protection Shampoo opgevoed tot een effectieve en verzachtende reiniging. Ik was ook blij om te zien dat de formule het haar niet woog. Ik spoelde de shampoo grondig af en volgde met de Nexxus Ultralight Smooth Weightless Frizz Protection Conditioner. Het haar was meteen zo glad als boter.

De echte test kwam toen het haar aan de lucht droogde. In plaats van te drogen in een ongelijke en kroesachtige textuur, was het haar zijdezacht. Na het krullen van het haar en het opzetten van mijn pruik, kon ik zien hoe effectief de formule is.

Dit duo is mijn nieuwe go-to om ervoor te zorgen dat mijn pruik kroesvrij blijft, zelfs bij de ergste luchtvochtigheid.