Kort ontspannen haar: 10 veelzijdige kapsels om uw haartype te passen

Denk je erover om je ontspannen haar in een korte snit te knippen, maar weet je niet waar je naar stijlen moet zoeken? We hebben een aantal korte ontspannen haarideeën voor je. Het mooie van de relaxte korte stijlen die we hebben afgerond, is dat hoe kort ze ook zijn, je de look op meer dan één manier kunt stylen. Dit kan als muziek in je oren klinken, omdat veel vrouwen denken dat er niet veel kan worden gedaan met korte kapsels. De blikken die we hebben verzameld, laten je anders zien:

1. Balayage

kort ontspannen haar: balayage
Laat je korte kleur opvallen met haarkleur.

Voeg een leuke highlight toe aan je korte ontspannen haar met een vleugje kleur. Zorg ervoor dat u uw haarverzorgingsroutine aanpast om schade te voorkomen.

2. Korte krullen

kort ontspannen haar: krullen
Draag het recht of met krullen.

Draag je stijl met korte krullen.

3. Korte gelaagde snede

kort ontspannen haar: gelaagd
Krijg de gelaagde look.

Wil je beweging binnen je korte relaxte kapsel, kies dan voor laagjes.

4. De Mohawk

kort ontspannen haar: mohawk
Maak een statement met deze mohawk stijl.

Geef je haar wat persoonlijkheid met dit mohawk kapsel. Voeg een paar highlights toe om de look op te fleuren en dimensie te creëren.

5. Pixie met volume

kort ontspannen haar: pixie
Met een beetje hoogte kom je al een heel eind.

Wanneer je je haar blaast, concentreer je dan op het creëren van wat hoogte aan de wortel voor volume. Voordat je je haar blaast, kun je het aanbrengen Suave Professionals Natuurlijke Volume Mousse op schoon vochtig haar om je te helpen je volumineuze stijl te creëren.

6. De korte paardenstaart

kort ontspannen haar: paardenstaart
Perfect voor trainingen.

Op zoek naar korte ontspannen haarideeën waarmee je een paardenstaart kunt dragen? Ga voor schouderlengte sneden om aan de veilige kant te zijn.

7. De gelikte rugstijl

kort ontspannen haar: gelikte rug
Slick het terug voor een zorgeloze look.

Als je je haar niet in een pony kunt verzamelen als je niet in de stemming bent om het te stylen. Deze gelikte terugblik is het antwoord. Gladde haarrug met Nexxus Exxtra Hold Sculpting Gel om deze eenvoudige catwalkstijl na te bootsen.

8. De Straight Pixie

kort ontspannen haar: straight pixie
Blowout op een pixie? Ja, dat klopt.

Het enige dat je nodig hebt om deze look te creëren, is een echt goede blow-out voor korte haarvaardigheden. Bereid haar voor met een hittebeschermend middel dat je zal helpen steil haar te bereiken zoals Dove Style + Zorg Glad en Glans Hitte Bescherming Spray.

9. Het Tousled-effect

kort ontspannen haar: tousled
Een coole manier om het tousled-effect te krijgen.

Creëer een tousled look door je haar in verschillende richtingen te krullen. Kam door met je vingers of een kam met brede tanden om de lagen in elkaar te laten overvloeien.

10. De Kinlengte Bob

kort ontspannen haar: kin bob
Kort en jeugdig.

Dit is een boblengte waar we dol op zijn! Ongeacht je leeftijd, een kinlange bob op ontspannen haar kan een jeugdige look creëren.