Medium Hair and Bangs: 10 looks om dit jaar te proberen

We naderen snel de tijd van het jaar waarin we afscheid nemen van alle trends die ons dit seizoen hebben gewonnen, en hallo tegen alle nieuwe dingen (ok, veel meer als haartrends die worden vernieuwd, nieuw leven ingeblazen en vernieuwd). Er zijn echter enkele looks uit het afgelopen seizoen die we van plan zijn vast te houden, zoals de geliefde medium hair and bangs-trend, a.k.a. lobs en lange bobs met wat franje.

Voor het nieuwe seizoen trouwen we met de twee – we houden van ze allebei en hoe kunnen we dat niet doen? Lees verder om enkele van onze favoriete medium hair en bang combo’s te bekijken om dit jaar te kopiëren:

1. De Lob en Bang

medium haar bangs blonde lob
Combineer je lob met een dikke, gedurfde pony.

Tot nu toe is dit zeker het jaar van het lobkapsel geweest. We zien de lobtrend zeker niet snel ergens heen gaan, vooral voor degenen die hebben besloten om hun korte kapsels uit te laten groeien. Als je een van die meiden bent en een kleine update nodig hebt tijdens het afhandelen van het uitgroeiproces, behandel het dan in stijl door een chique franje toe te voegen.

2. Vlechten op medium haar met side bangs

medium haar side bangs vlechten
Side bangs en vlechten op medium haar is een win-win in ons boek! Foto credit: Allyson Allapont

Het mooie van bangs: je hoeft je niet aan één richting te houden als het gaat om styling. De schoonheid van haar van gemiddelde lengte: het is lang genoeg om te stylen in vlechten, updos en meer. Combineer de twee en heb plezier met verschillende gevlochten kapselvariaties. Probeer zo’n look met een van deze vlechtideeën.

3. Knallen op middellang krullend haar

krullend haar met pony's van gemiddelde lengte
Deze look verandert het krullende haar en knallen regeren niet in een do! Foto credit: Craig Alexander

Soms is het oké om de regels te overtreden. Veel haarstylisten praten krullende haartypes aan om weg te blijven van bangs omdat de textuur van je haar het vrij moeilijk maakt om ze te onderhouden en te stylen. Dit is geen harde regel: als je een pony wilt, koop er dan een! Combineer je wash-and-go stijl en krullende updo’s met een gedurfde pony.

Als je wilt mixen en matchen, kies er dan voor om je pony een pas te geven met een stijltang om het recht te maken. Geef je krullen een extra dosis veerkracht en hydratatie door ze te wassen met SheaMoisture Kokosnoot &Hibiscus Krul &Shine Shampoo en Conditioner.

4. Baby Fringe en Pony

medium haar micro bangs
Micro bangs voegen een mooie gedurfde pop toe aan je look. Trek je medium haar terug in een pony om je gezicht te laten zien. Foto credit: Allyson Alapont

De kracht van de paardenstaart en een micro franje! We hebben allemaal van die dagen dat we gewoon ons haar omhoog willen trekken, met behulp van een super stijlvolle micro bang-actie, de look zet het gewone paardenstaartkapsel een tandje hoger.

5. Piekerige Fringe met een Half-Updo

medium haar bangs
Deze look pleit voor wat knalactie op fijne haartypes. Foto credit: Dvora

Ze zeggen dat dunne en fijne haartypes uit de buurt van knallen moeten blijven, maar wij zeggen dat waar een wil is, er een weg is. Fijne haartypes kunnen hun hand volledig proberen op wat randactie met piekerige knallen. Op medium haar style je je pony met een ander trendy ‘do like this half-up kapsel.

6. Volledige bangs

medium haar en bangs full bangs
Ga voor een volle knal die veel volume toevoegt aan je look.

Voeg direct wat volume toe aan je stijl door je medium cut te combineren met een volledige set bangs. Pas op dat kiezen voor knallen betekent dat je je moet committeren aan een beetje meer een strikte stylingroutine. Houd een stijltang bij de hand om ze tot in de perfectie te stylen!

7. Uitgeborsteld

medium haar en pony's uitgeborsteld
Geef je krullen een kwast voor volume.

Bereik een groot volume door je natuurlijke haar te krullen en het vervolgens voorzichtig uit te borstelen. Deze look trekt de aandacht en is ongelooflijk chic – wat is er niet om van te houden? We kunnen geen genoeg krijgen van deze chique en volumineuze stijl.

8. Aan de lucht gedroogd

medium haar en pony's lucht dryied
Allemaal natuurlijke styling.

Makkelijk, luchtig, laat dat haar aan de lucht drogen! Omarm je natuurlijke textuur en laat je lokken aan de lucht drogen. Voeg een like more somethin’ somethin’ toe door te rennen Suave Eenvoudig Gestileerde Flexibele Definitie Wave Mousse door je lokken voordat je aan de lucht droogt!

9. Faux Bangs

medium haar en bangs faux bangs
Geen zin om je in te zetten? Ga faux!

Als je je niet volledig voelt voor medium haar en pony’s, waarom zou je de stijl dan niet faken? Creëer een subtiel maar diep zijdeel en plaats het haar iets boven je voorhoofd om de illusie van knallen te creëren.

10. Voeg een muts toe

medium haar en pony's voegen een muts toe
Accentueer je knallen met een muts.

Zet je knallen vooraan en in het midden met een opvallende muts. Een muts zal je knallen naar beneden duwen om de manier waarop ze je gezicht omlijsten te veranderen en ze veel duidelijker te maken.

Op zoek naar meer haarinspiratie? Volg ons meer dan @AllThingsHairUS!