Medium Krullende kapsels: 10 chique manieren om je krullen te stylen

Bij het zoeken naar chique en stijlvolle medium krullende kapsels, kan het verleidelijk zijn om je föhn te pakken en je krullen recht te trekken in een slanke en probleemloze blowout. De juiste haarproducten temmen je krullen in glanzende, rechte lokken en je kunt je avond ingaan zonder je zorgen te maken over hoe onvoorspelbaar weer je krullen zal beïnvloeden. Vandaag pleiten we ervoor om bij je krullen te staan door tien chique, medium krullende kapsels te hebben die je natuurlijke textuur zullen verbeteren en definiëren.

Met de juiste producten en een paar snelle stylingtips zul je versteld staan van hoe gemakkelijk het is om je krullen op een elegante en gestroomlijnde manier te dragen – zonder hun textuur, definitie en krulpatroon op te offeren:

1. Strak met natuurlijke krullen

krullende medium kapsels zwarte vrouw met natuurlijke updo
Dit is een eenvoudige manier om een klassiek medium krullend kapsel te upgraden terwijl u profiteert van uw natuurlijke textuur.

Je natuurlijke krullen hebben een eigen leven en we willen niet knoeien met de integriteit van hun patroon en persoonlijkheid. Door ze natuurlijk te laten, zorgt dit voor een iets chiquere upgrade wanneer ze zijn gestroomlijnd tot een strakke paardenstaart die je losse krullen laat zien. Om dit te bereiken, toepassen Voor elk haartype revitaliserende haarolie van je wortels tot je uiteinden, verzamel dan je haar bovenop je hoofd in een paardenstaart.

Bevestig je paardenstaart op de bovenkant van je hoofd met een haarband en gebruik je vingers om de krullen uit elkaar te trekken voor maximale impact. Als je moeite hebt om de slanke look te bereiken (hierboven afgebeeld), gebruik dan een kam om je haar in een paardenstaart te verzamelen en trek het strak tegen je hoofd. Dit is een van onze favoriete kapsels voor medium-krullend haar.

2. Losse krullen

blonde vrouw met krullen draagt krullende medium kapsels
Deze medium-golvende kapsels gaan niet snel ergens heen.

De helft van je schouderlange krullende haar van je gezicht trekken en de andere kant naar beneden laten, is een instant recept voor een kapsel dat zowel chic als volwassen is. Begin met het definiëren van je krullen met behulp van Dove Style+Care Krullen Definiërende Mousse laat je haar dan aan de lucht drogen.

Je kunt ook je middellange krullende haar verspreiden als je haast hebt. Deel je haar aan de zijkant, verzamel een klein stukje van de voorkant van je haarlijn en draai het terug. Speld het op zijn plaats met twee kriskras gekruiste bobby pinnen, en verberg de pinnen onder een achterste laag haar.

3. Flirty High Paardenstaart

medium krullende kapsels hoge paardenstaart
Verzamel je krullen tot een flirterige hoge paardenstaart. Dit is een van die krullende medium kapsels die ideaal zijn voor de zomer.

Deze stijl is ideaal voor het warmere weer maar kan echt het hele jaar door gedragen worden. Verzamel je krullen bovenop je hoofd en gebruik een haardas om ze vast te zetten in een flirterige hoge paardenstaart. Trek een paar krullen uit om je gezicht te omlijsten voor een universeel flatterende stijl.

4. Halve rug

medium krullende kapsels half rug
Trek de helft van je krullen naar achteren.

Scheid je haar in een diep zijdeel en trek een kant naar achteren. Speld het op zijn plaats met behulp van twee bobby-pinnen voor een chique en elegante stijl die je keer op keer zult dragen.

5. Extra volume

medium krullende kapsels extra volume
Geef je strengen een extra dosis volume.

De eenvoudigste manier om je haar wat extra volume te geven, is door je deel naar de andere kant te draaien. Door je haar om te draaien en het in de tegenovergestelde richting te laten vallen dan gewoonlijk, voeg je direct volume toe en til je op.

6. Gelijkmatige lengte

medium krullende kapsels even lang
Snijd je krullen in één gelijkmatige lengte voor een verandering van tempo.

Terwijl de meeste vrouwen met krullend haar kiezen voor een gelaagd kapsel, is er iets te zeggen voor een even lange stijl. Deze mid-length natuurlijk gekrulde look is chic en volwassen op de beste manier en we houden van hoe het eruit ziet met een paar strategische hoogtepunten.

7. Ga zwaar op het volume

medium krullende kapsels geborstelde krullen
Borstel door je krullen heen.

Kam voorzichtig door je krullen met je vingers of een kam om meer volume toe te voegen en ze dubbel zo groot te maken. Zorg ervoor dat je niet overboord gaat met de kam om een kroesachtige blik te voorkomen.

8. Micro lagen

medium krullende kapsels brunette korte laagjes
Hoe korter de lagen, hoe hoger de krullen.

Er gaat niets boven een gelaagd kapsel om veel volume toe te voegen en je look te liften. Vergeet niet: hoe korter de lagen, hoe hoger de krullen! Je kunt ook een plagerige kam gebruiken om wat extra volume aan je wortels toe te voegen.

9. Krullende knallen

medium krullende kapsels knallen highlights
Ja, het is een dingetje.

We zijn ervan overtuigd dat alle vrouwen met krullend haar minstens één keer in hun leven bangs moeten proberen. We houden van deze op de jaren ’80 geïnspireerde stijl en we zijn ervan overtuigd dat jij er ook verliefd op zult worden.

10. Afro Chic

medium krullende kapsels afro
Ga all in.

Ga all-in met een klassieke afro-stijl en draag je natuurlijke textuur met trots. We houden van de lengte van deze krullen en de manier waarop ze je gezicht in een super volumineuze stijl omlijsten. Een vleugje heldere highlights aan de uiteinden van de krullen fleurt ook het gezicht op!

Op zoek naar meer haartips en -trucs? Volg ons meer dan @AllThingsHairUS!