Miley Cyrus Kapsels – 20 Kapsels van alle haarlengtes

Miley Cyrus is een beroemdheid om je scherp te houden. Op het moment dat je denkt dat je door haar heen kijkt, bereidt ze een nieuwe grap voor. Nou, iemand bewondert haar, en iemand begrijpt het niet. Hoe dan ook, ze roept een hoge emotionele reactie op. Haar nieuwste looks zijn helder en sassy. En foto’s uit het verleden onthullen een ander facet van Miley Cyrus. Ze is interessant, dat is ze echt. En ze kan een aantal coole ideeën over kapsels en kapsels met ons delen, vooral de korte.

Miley Cyrus Kapsels En Kapsels

Laten we dus ter zake komen zonder al te uitgebreide introducties.

1. Lob met lange face-framing lagen

Het is duidelijk dat je met een kort funky kapsel helderder en expressiever overkomt dan met langer haar, op een klassieke manier geknipt. Nog maar twee jaar geleden zag Miley Cyrus er nogal bescheiden uit met halflang haar. Schattig, lief en mooi, maar zo anders dan haar huidige imago. Haar lob met extra lange zijstoten en gelaagde hoeken is een goede optie voor medium haar.

Miley Cyrus lange bob kapsel

s_bukley / Shutterstock.com

2. Lange A-lijn Bob met een zijdeel en Ombre

En hier is hoe je de hierboven genoemde snit kunt transformeren in een meer ontspannen kapsel met een romantisch gevoel. Style losse getextureerde golven van middenschacht tot uiteinden, waardoor de wortels van nature recht blijven. Denk aan ombre die hoog begint, bronding of root darkening voor een moderne upgrade van je kapsel.

3. Korte Bob met gekartelde uiteinden en bijgesneden horizontale knallen

Een ander Miley’s kapsel met een sterk karakter is deze grillige bob van een compromislengte. Omdat het aan de uiteinden wordt bijgesneden en gezaagd, maakt het uiteindelijk niet de volledige kinlengte. In dit geval accentueert Miley’s bob het onderste deel van haar gezicht – lippen en kin.

4. Extra kort Edgy kapsel met een tempelondersnijding

Miley Cyrus is te vroeg uitgekeken op overgangslengtes en besluit haar lokken extra kort te hakken en krijgt zelfs een coole tempelondersnijding. De puntgesneden bovenste sloten zien er cool uit, vooral in contrast met het extra korte gedeelte. Dit korte kapsel verliest zijn populariteit niet in 2023 en het is heel gemakkelijk te stylen.

Miley Cyrus extra kort kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

5. Nieuw! Het nieuwste Miley Cyrus-kapsel – Tedere vrouwelijke Pixie

Hier is een fris kort kapsel van Miley Cyrus. Miley verscheen op de Shooting Stars Exhibit van het W Magazine en rockte deze schattige zacht gehoekte pixie. Deze blik in Miley’s ogen is heel oprecht. Er staat: “Ja, ik kan gek en roekeloos zijn, maar dit is de echte ik.” We houden van en bewonderen haar vermogen om er schattig en natuurlijk uit te zien in diametraal tegenovergestelde stijlen!

Miley Cyrus nieuw kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

6. Nette Pixie met langwerpig bovenste gedeelte

Miley’s pixie van de laatste MTV Video Music Awards is het beste korte kapselidee. De boven- en zijdelen van haar snit contrasteren in lengtes en bieden een basis voor een moeiteloos kort kapsel. Het enige dat u nodig hebt, is om uw knallen en kroonslot te stylen met extra definitie.

Miley Cyrus kort blond kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

7. Kort kapsel met een diepe zijscheiding en tempelondersnijding

Een undercut in een kort of medium kapsel maakt je kapsel automatisch prominenter. Miley Cyrus heeft deze truc niet één keer gebruikt. Hier is een van haar helderste kapsels van dit type. Als u de impact van de ondersnijding op uw look wilt verbeteren, moet u deze bovendien met kleur laten definiëren.

Miley Cyrus kort kapsel

Jaguar PS / Shutterstock.com

8. Awesome Short Cut met symmetrische ondersnijdingen

Wil je iets heel mind-blowing qua short cuts? Speel met lengtes, texturen en haarkleuren in de context van je nieuwe korte kapsel. Miley Cyrus is hier met haar stijlvolle look om je te inspireren!

9. Chique kort kapsel met dramatisch donkerdere wortels

De crewcut aan de zijkanten en langwerpige lokken bovenop is een mooie combinatie van lengtes en texturen in één trendy kapsel. Als deze coole eigenaardigheid niet genoeg voor je is, kun je het contrast verbeteren met een kleur. Blondines kunnen dramatisch zwarte wortels proberen.

Miley Cyrus kort kapsel met lift bij roots

s_bukley / Shutterstock.com

10. Extra korte zijkanten, extra lange bovenkant

Dit is cool, schattig en gedurfd, 3 in 1! Een kapsel voor actieve meisjes, die gewend zijn om blikken te bewonderen. Styling met extra volume, je bereikt een funky kapsel voor een avondje uit, en het dragen van die lokken met een beetje lift aan de wortels en veeg naar één kant is goed voor dagelijks gebruik.

Miley Cyrus kort kapsel met contrast van lengtes

Featureflash / Shutterstock.com

11. Edgy Dimensionale Pixie

Als je niet alleen een eenvoudig, discreet, kort kapsel wilt, kies dan een getextureerde pixie met extra dimensie ten koste van kleur. We houden van dit Miley’s kapsel in het bijzonder vanwege zijn rebelse geest en gedurfde maar harmonieuze haarkleuroplossing. Wie wist dat pixie zo veelzijdig kan zijn?

Miley Cyrus pixie met donkere wortels

s_bukley / Shutterstock.com

12. Extreem kort jongensachtig kapsel

Na alle rage en woede van ruige pixies, zul je onvermijdelijk iets “rustgevends” en directs willen zoals dit ongecompliceerde jongensachtige kapsel. En hoewel het zo retro lijkt, zijn gelled looks momenteel in de mainstream. Zo fris en moeiteloos!

13. Extra volumineus schouderlengte kapsel met Ombre

Jarenlang vasthouden aan hetzelfde kapsel is niet goed, noch voor een beroemdheid, noch voor een gewoon persoon. Er moeten op zijn minst kleine wijzigingen zijn in uw gebruikelijke kapsels voor uw eigen bestwil. Nu is het een genoegen om de evolutie van Miley’s kapsel te volgen. Ze schakelde over van medium vrouwelijke ‘do’s’ naar heldere en edgy korte kapsels.

Miley Cyrus medium tousled kapsel

carrie-nelson / Shutterstock.com

14. Miley’s romantische zijvlecht voor lang haar

En als we nog verder in het verleden kijken, zullen we ons enkele romantische, meisjesachtige blikken van Miley Cyrus herinneren, zoals deze rommelige zijvlecht. Het ziet er zelfs vandaag nog relevant uit in verwijzing naar de rommelige haartrend. Als je haar fijn en lang is, is dit een eenvoudig en goed idee om te omarmen.

Miley Cyrus lange losse vlecht

Helga Esteb / Shutterstock.com

15. Miley Cyrus Kapsel – Messy Updo

Het is moeilijk te geloven dat het meisje dat we op deze foto zien en Miley, zoals we haar vandaag kennen, dezelfde persoon zijn. Ze weet hoe ze elegante en vrouwelijke kapsels moet dragen. Alleen promoot ze nu een ander beeld – het beeld van een schandalige beroemdheid.

Miley Cyrus updo voor medium haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

16. Poker rechte paardenstaart

Slanke rechte paardenstaarten zijn vandaag de dag net zo populair als 4 jaar geleden. Miley is een schatje met elk kapsel – strak of volumineus, recht of krullend, kort of lang. Als je lange lokken hebt en strakke kapsels draagt, is een pony als deze de meest stijlvolle keuze die tijdloos is.

Miley Cyrus lange paardenstaart met ombre

s_bukley / Shutterstock.com

17. Miley Cyrus kort kapsel met twists

Dit kapsel hebben we hierboven al gezien, maar het kapsel op deze foto verdient onze extra aandacht. Meisjes met kort haar missen vaak vlechten, wendingen en andere decoratieve elementen. Miley suggereert een geweldig idee met twists die langer haar bovenop scheiden van de undercuts.

18. Kort kapsel met schattige hoorns

Wauw! Dat is een creatieve en gedurfde manier om een kort kapsel te dragen met lang haar erop. Maak twee strakke knopen en wees klaar om onderweg veel lachende mensen te ontmoeten! Wanneer je stijl een ironische tint draagt, is dat boven alle lof verheven!

19. Glamoureuze Pompadour

Miley Cyrus kan gemakkelijk een glamoureuze look neerzetten. Deze pompadour met een boterachtige textuur en dimensionaal effect behoort tot die hoofddraaiende kapsels, die je bij heel speciale gelegenheden draagt. Bruiden met kort haar, dit chique, glamoureuze idee is voor jou.

20. Marilyn Monroe Krullen

En natuurlijk kon Miley Cyrus niet voorbij aan de sexy, weelderige blonde krullen van Marilyn Monroe. Hetzelfde kapsel, dezelfde glimlach en dezelfde blik in de ogen… Miley kreeg het gevoel van haar rol uitstekend!

Miley’s korte kapsels en kapsels zijn onze favorieten in deze review. Maar we moeten toegeven dat ze er schattig uitziet met elke lengte en elke afwerking. Ze moedigt ons aan om te experimenteren met kapsels en niet vast te houden aan hetzelfde ‘doen, we geloven dat het ons het meest flatteert.
Miley Cyrus lange bob kapsel
Miley Cyrus golvend lob kapsel
Miley Cyrus bijgesneden bob
Miley Cyrus extra kort kapsel
Miley Cyrus nieuw kapsel
Miley Cyrus kort blond kapsel
Miley Cyrus kort kapsel
Miley Cyrus kort kapsel met ondersnijdingen
Miley Cyrus kort kapsel met lift bij roots
Miley Cyrus kort kapsel met contrast van lengtes
Miley Cyrus pixie met donkere wortels
Miley Cyrus kort gelled kapsel
Miley Cyrus medium tousled kapsel
Miley Cyrus lange losse vlecht
Miley Cyrus updo voor medium haar
Miley Cyrus lange paardenstaart met ombre
Miley Cyrus kort haar met ondersnijding
Miley Cyrus kort sassy kapsel
Miley Cyrus korte pompadour kapsel
Miley Cyrus medium blonde krullend kapsel