Modern gevederd haar: 15 moderne iteraties van deze iconische jaren ’70 stijl

Het is geen geheim dat een van de meest effectieve manieren om volume toe te voegen aan dun haar is door kortere lagen in de bovenste delen van je stijl te knippen. Kortere lagen worden niet zo gemakkelijk verzwaard en creëren de illusie van dikkere en volumineuzere strengen. Gevederd haar, een iconische stijl uit de jaren ’70, is een van de meer klassieke iteraties van deze stijl. De korte, lichtgewicht lagen spelen een sleutelrol bij het bereiken van het volumeniveau dat we in de loop der jaren op filmsterren en modellen uit de jaren ’70 zagen. We hebben een verzameling manieren gecreëerd om modern gevederd haar te dragen en we weten dat je een stijl zult vinden die voor jou werkt:

1. Licht en gemakkelijk modern gevederd haar

gevederd haar getextureerd luchtdroog lichtbruin
Je kunt die natuurlijke luchtgedroogde textuur niet vervalsen.

2. Losse krullen

gevederd haar zachtrode lange krullen
Draag je gevederde snit met trendy losse krullen.

Zoals de meeste stylisten je zullen vertellen, is de sleutel tot effectief luchtdrogen ervoor te zorgen dat je je haar voorbereidt met de juiste producten. Was en conditioneer je haar met Suave Professionals Diepe Vocht Shampoo en Suave Professionals Diepe Vocht Conditioner om je strengen te hydrateren en ze kroesvrij te houden terwijl je aan de lucht droogt.

3. Moderne kleur

gevederd haar zilverblond steilWerk je stijl bij met moderne kleuren.

Combineer je jaren 70 kapsel met een moderne stijl door je krultang te gebruiken om losse krullen te creëren in de onderste helft van je haar.

4. Gevederde Bob

gevederd haar platina bob krullen
Gebruik deze belangrijke truc om je bob te krullen zonder lengte te verliezen.

Als alternatief kunt u een moderne draai geven door uw haar een trendy lichte tint van zilverblonde kleur te verven.

5. Multi-Directionele Krullen

gevederd haar multi directionele krullen
Draai je krultang om voor elke andere krul.

De sleutel om het gevederde haar eruit te laten zien op korter haar, is het toevoegen van de juiste hoeveelheid beweging en textuur. Gebruik een krultang van 1 inch om krullen te maken en zorg ervoor dat je het strijkijzer verticaal houdt, zodat de krullen los blijven en je geen lengte verliest op je bob.

6. Een opzettelijke puinhoop

gevederd haar messy textuur blond medium lengte
Rommeligheid is de sleutel voor elke moderne stijl.

Een andere manier om nog meer textuur aan je gevederde look toe te voegen, is door de richting van elke krul af te wisselen. Dit geeft je haar een meer natuurlijke golvende look.

7. Casual Krullen

gevederd haar losse krullen middellange lengte brunette
De klassieke ‘I woke up like this’-stijl.

Breng je gevederde look rechtstreeks naar elk seizoen met op de catwalk geïnspireerde rommelige textuur. Het perfecte boho-chique kapsel dat er geweldig uitziet wanneer het wordt gedragen voor verschillende gelegenheden, of het nu casual of business-casual is.

8. Lichaam en beweging

gevederd haar lang rechte lichte golf donkerblond
Voeg wat beweging en lichaam toe aan je steil haar.

Gebruik je krultang om een snelle kop van casual krullen te creëren voor een onderhoudsarme route naar een trendy textuur. Deze stijl is een geweldige stijl om volume en textuur toe te voegen aan natuurlijk dunne of platte kapsels.

9. Side Bangs

gevederd haar lichtrode side bangs
Neem side bangs op in je nieuwe korte lagen.

Zorg voor een samenhangende mix tussen je kortere en langere lagen door lichaam en beweging toe te voegen aan je steil haar. Gebruik een grote ton krulstok om een subtiele golf te creëren. Zorg ervoor dat je elk deel van het haar slechts 15 tot 20 seconden rond de toverstaf houdt om een te strakke krul te voorkomen.

10. Tijdschriftwaardige Shine

gevederd haar lichtbruin rood zijdeachtige glans
Vestig de aandacht op je stijl met een vleugje glans.

Overweeg om side bangs te mengen in de kortste lagen van je gevederde stijl. Een geweldige manier om je knallen uit te dovederen, is met een hete borstel of met hete rollers die alleen op je bangs-gebied worden gebruikt. Borstel vervolgens je pony’s terug met een gewone borstel.

11. Gevederde Lob

gevederd haar lob brunette
Veren alleen de onderkant van je lob.

Voeg een gezonde dosis glans en glans toe aan elk van deze stijlen door je haar voor te bereiden met Dove Style + Care Smooth &Shine Heat Protection Spray.

12. Langere lagen

gevederd haar vuil blond lang
Een langere versie van dezelfde stijl.

Als je nog niet helemaal klaar bent voor een volledige kop van gelaagde strengen, overweeg dan om een gevederde look toe te voegen aan alleen de uiteinden van je lob. Of u kunt lagen maken met gevederde uiteinden voor een verhoogde en volumineuze look.

13. Alles weggepoetst

gevederd haar geborsteld door golven
Borstel door je krullen heen voor een meer relaxte look.

Vergeet een drastisch kapsel en houd je lange lokken vast met een langere iteratie van dat klassieke jaren ’70 gevoel. Voor een hitteloze finish kan deze stijl worden gecreëerd door je haar ’s nachts te vlechten en vervolgens je krullen ’s ochtends na het ontrafelen van je vlechten uit te borstelen.

14. Gedeconstrueerde Krullen

gevederd haar brunette krullen lichte karamel highlights
Gebruik je vingers om je krullen te scheiden.

Nadat je je haar hebt gekruld en de krullen hebt laten afkoelen, laat je een borstel door al je haar lopen voor een meer casual en relaxte look.

Of je kunt een deel van de integriteit van je krullen behouden door je vingers te gebruiken om ze te scheiden in plaats van een borstel. De krullen blijven grotendeels intact met het extra voordeel van een gemakkelijke rommelige textuur.

15. Volumineuze Krullen

gevederd haar blonde highlights lagen volumineuze krullen
Gebruik je lagen voor megavolume.

We hebben je toch volume beloofd? Gebruik een mix van korte lagen en een grote krultang om de meest volumineuze krullen te creëren die je ooit hebt gehad.