Money Piece Hair: upgrade deze trend voor 2023

Geldstuk haar domineert sociale media. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor gordijnknales of nieuwe haarkleurideeën, de kans is groot dat je deze nieuwste highlighting-trend bent tegengekomen. Hoog contrast en super cool, de geldstuktrend is een van die haarkleurtrends die niet snel ergens heen gaat. Lees hieronder hoe u uw stijl voor 2023 kunt upgraden.

Blijf scrollen om te leren wat precies het geldstuk is, hoe je de look kunt krijgen en inspo voor je volgende salonafspraak.

Wat is de geldstuktrend?

Ook bekend als face-framing highlights, is money piece hair een populaire kleurtechniek die wordt bereikt wanneer je de voorste strengen van je haar een helderdere tint krijgt (meestal twee tot drie tinten lichter!). Het voltooide resultaat laat je achter met face-framing ‘money pieces’ die dimensie toevoegen aan je haar en helpen je teint op te fleuren en op te tillen. In tegenstelling tot dikke, e-girl hoogtepunten, is deze techniek naadloos en kan deze er natuurlijker uitzien, afhankelijk van uw voorkeuren.

Dus, waarom worden ze geldstukken genoemd? Dit komt vooral door het feit dat ze je haar er duur uit laten ‘zien’, dus het is geen wonder dat ze geliefd zijn bij beroemdheden overal.

geld stuk haar kort
De money piece hair trend werkt op elke lengte of type.

Hoe te vragen om het geldstuk

Wanneer je om een geldstuk vraagt bij je volgende salonafspraak, vertel je stylist dan dat je hoogtepunten voor het inlijsten van gezichten wilt. Je stylist kan met je samenwerken om te bepalen welke dikte en kleur het beste zijn voor je haar en de specifieke stijl waar je voor gaat.

Het toevoegen van het geldstuk aan je look is een geweldige manier om je teint op te fleuren en je stijl te laten knallen! Zie het als de perfecte opfrisbeurt voor de lente.

Bij het uitproberen van een nieuwe stijl helpt het altijd om wat inspo-foto’s voor je stylist te hebben, dus blijf scrollen om ideeën op te doen voor je volgende haarafspraak.

Hier zijn 5 manieren om de trend uit te proberen:

1. Sandy Blonde Money Piece Haar

geld stuk haar zandblond
Probeer eens een zandblond geldstukje. Foto credit: @bora_kalaj

Als je een brunette bent en lichter wilt gaan, probeer dan een balayage-look met een zandblond geldstuk. Dit is een geweldige manier om je algehele look op te fleuren zonder je haar drastisch te veranderen.

2. Blonde Balayage Geld Stuk

geld-stuk-blond
Fleur je balayage op door een geldstuk toe te voegen. Foto credit: @karldawsonhair

Denk je erover om blonde balayage te proberen? Het toevoegen van een subtiel geldstuk voegt dimensie toe aan je look en helpt je teint op te fleuren. Als je blond wordt, zorg er dan voor dat je een paarse shampoo gebruikt zoals Nexxus Blonde Color Assure Purple Shampoo en Conditioner. Deze set helpt je kleur levendig te houden en je lokken te versterken om brassiness te voorkomen.

3. Balayage Lob Geld Stuk Haar

geld-stuk-lob
Een geldstuk is een geweldige aanvulling op een lob. Foto credit: @candiepaynt

Geldstuk haar gemengd met je bob zal je snit op de best mogelijke manier helpen opvallen! Deze edgy lengte past prachtig bij de money piece hair trend voor een afgewerkte stijl die ‘cool girl hair’ schreeuwt.

4. Bold Roze Money Piece

geldstuk roze
Maak een statement door een helder geldstuk aan je look toe te voegen. Foto credit: @kateelisabethxo

Wil je gaan voor een gewaagde money piece hair look? Probeer een felgekleurde variant, zoals roze. Deze trendy stijl is de perfecte manier om plezier te hebben met je stijl tijdens de warmere maanden.

5. Hoog contrast geld stuk

geldstuk contrast
Probeer een contrasterende kleur! Foto credit: @yottiwilkinson

Een geldstuk met een hoog contrast is perfect voor diegenen die meer een statement willen maken, maar zich geen zorgen willen maken over het onderhoud van een heldere tint. Bleek alleen de voorste delen van je haar om deze contrastrijke look te creëren.

Op zoek naar meer haarkleurinspiratie? Zorg ervoor dat je ons meer dan @AllThingsHairUS bekijkt!