Mullet Haircuts: Feest achterin, Business vooraan

Sommige kapsels zijn zo amusant dat ze zeker de aandacht zullen trekken van degene die ze draagt. Een mulletkapsel, dat in de jaren 80 een razend populair kapsel was, maakt verrassend genoeg een beetje een comeback voor de hipster- en Millennial-set. Liefkozend omschreven als een “feest achterin en zakelijk aan de voorkant”, stelt de mullet je in wezen in staat om te flirten met zowel lang als kort haar.

Bijgewerkte Mullet Haircuts

Moderne versies van de stijl zijn iets gedurfder, edgy en experimenteel, maar het algemene silhouet blijft intact. Er zijn verschillende soorten mulletsneden om uit te kiezen, maar als u nog steeds wilt weten “wat is een mulletkapsel”, zullen de volgende afbeeldingen zeker uw vraag en meer beantwoorden. Bekijk hieronder wat killer mullet haar inspiratie, en vergeet niet om TOTALLY ROCK OUT!!!

#1: Mid-Length Mullet Kapsel

Tegenwoordig, wanneer kortere kapsels en extreme stijlen super populair zijn, kan mullet cut er een beetje verouderd uitzien. U kunt dit echter wijzigen. Voeg taps toelopende bakkebaarden en gezichtshaar, en je ziet er weer trendy uit!

Mid-Length Mullet Kapsel

Bron

#2: Shaggy Mullet voor Golvend Haar

Mullet cut combineert niet noodzakelijkerwijs twee contrasterende lengtes. Je kunt je topje iets langer laten staan dan je zijkanten, lagen en side bangs toevoegen en je hebt een ideale snit voor je golvende haar.

Shaggy Mullet voor golvend haar

Bron

#3: Extreme Geverfde Mullet

Als het gaat om het spelen met haarkleur, kun je op veilig spelen of groot worden. In een volledige afwijking van de gebruikelijke haarkleuren, wordt deze mullet cut onderbroken door de felgroene zijkanten en uiteinden, terwijl de bovenkant en het midden zwart en traditioneel blijven.

funky mullet kapsel voor mannen

Bron

#4: Omgedraaide Mullet

Een zeldzame man zou werken met een krultang of een stijltang om wat golven of bewegingen te stylen, maar als je haar krullend is, kun je ook een mulletkapsel rocken dat er uniek uitziet met je textuur. Deze korte stijl krijgt een dosis hoffelijkheid dankzij de natuurlijk omgedraaide uiteinden.

mullet voor krullend haar

Bron

#5: Stekelige Mullet

Als je helemaal los gaat met je mulletkapsel, kun je het beste beginnen met het drama erbovenop. Deze stekelige mullet draait helemaal om het creëren van textuur aan de kroon terwijl de achterkant slank blijft.

lange mul met spiked top

Bron

#6: Pompadour Mullet Kapsel

Hier hebben we nog een idee hoe je je mul meer trendy en stijlvol kunt maken. Dankzij de stijl die je op deze foto ziet, kun je een populaire pompadour aan de voorkant hebben en Mohawk-achtige mul met kort gesneden zijkanten. De tofste combinatie die we ooit hebben gezien!

pompadour mullet kapsel

Bron

#7: Gelikte Mullet terug

Houd je mulletkapsel conservatiever en zakelijker door het kort en helemaal gelikt naar achteren te dragen. Dit mullet kapsel is een mooie afwijking van enkele van de wildere stijlen.

gelaagde mul met zijondersnijdingen

Bron

#8: Krullende Mullet

Het beeld van deze mullet cut benadrukt het belang van textuur voor een kapsel, mul of niet. De korte voor- en lange achterkant van deze snit wordt gedomineerd door veel perfect onvolmaakte krullende textuur.

gekrulde mul met undershaves

Bron

#9: Shaggy Mullet voor Krullend Haar

Om deze look te krijgen, moet je een van je favoriete medium hold stylingproducten gebruiken. Het kan een matte haarpasta zijn of een natte haargel. Zorg ervoor dat je haar je zal bedanken voor dergelijke inspanningen.

ruige mul voor krullend haar

Bron

#10: Haarontwerp Mullet

De verschillende soorten moderne mulletkapsels blijven bewijzen hoe creatief deze snit door de jaren heen is geworden. Deze heeft een ingewikkeld ontwerp dat begint aan de voorkant van het hoofd en helemaal naar achteren loopt.

mul met geschoren deigns

Bron

#11: Extra lange mul

Met alle foto’s van mullet die rondsnijdt om inspiratie te bieden, kun je verwachten dat je meer schandalige stijlen zult zien. Sommige, zoals deze, zijn echter gedenkwaardiger vanwege hun lengte. Als je een mul wilt die over je rug stroomt, is dit iets voor jou.

mullet met geschoren slapen voor lang haar

Bron

#12: Extreme Mullet met geschoren zijkanten

Als je tatoeages op je schedel hebt, is het een tijd om ze te laten zien met behulp van nieuw extreem kapsel! Geschoren zijkanten, spiked top en extra lange rug – het is de stijl die u zoekt!

mul met geschoren zijkanten

Bron

#13: Korte Buzz Cut Mullet

De meeste mullets zijn meestal op zijn minst lang of halflang, maar deze laat zien dat lengte niet belangrijk is. Deze korte mul heeft ook een prominente buzz cut aan de bovenkant en aan de zijkanten.

mullet voor zwarte mannen

Bron

#14: Golvende Mullet

Het omarmen van je natuurlijke textuur in je kapsel is een van de beste manieren om te laten zien wie je bent. Deze golvende mullet is de omgekeerde versie van alle traditionele mullets waarbij het haar volledig recht wordt gedragen.

golvend mullet kapsel

Bron

#15: Rommelige Mullet

Niemand heeft ooit gezegd dat mulletkapsels niet rommelig kunnen worden gedragen. Met de “bed head” look in het lange achterste gedeelte, is deze mullet net warrig genoeg om enigszins chic te zijn.

extra lange mul

Bron

# 16: Mohawk Mullet

Twee van de meest populaire kapsels van de jaren 80 waren de Mohawk en de mullet, dus het is ironisch dat ze nog steeds een fanbase hebben in de moderne tijd. Deze Mohawk/mullet hybride is verrassend ingesloten en niet al te overdreven.

heren korte stekelige fauxhawk met V-cut nek

Bron

#17: Achterkamde Mullet

In de juiste handen kan een mulletkapsel er behoorlijk gepolijst uitzien. De hier te zien versie is lekker netjes, dankzij het feit dat hij helemaal naar achteren gekamd is.

mul met vervaagde zijkanten

Bron

#18: Vervaagde Mullet

Korte zijden zijn een van de meest voorkomende kenmerken van het mulletkapsel, maar ze kunnen ook worden vervaagd. De vervaagde zijkanten op deze versie balanceren de volheid in de boven- en achterkant van het kapsel.

zwarte fauxhawk met vervaagde zijkanten

Bron

#19: Felgekleurde Mullet

In het geval van de mulletsnede wordt het nooit meer adembenemend dan dit. Met feloranje en rode brokken, een omgedraaide rug en een stekelige kroon is deze mullet een rockstar-droom.

funky, stekelige heldere mul

Bron

Even retro als modern, roept het mulletkapsel een gevoel van nostalgie op en een kans om een stijl uit te proberen die je misschien hebt gemist. Of u nu kiest voor een korte versie of die zijn getextureerd, gekleurd en bedekt met ontwerpen, uw haar moet u en uw persoonlijke stijl volledig vertegenwoordigen. Trouwens, de mullet draait om plezier maken!