Noem het een Temp Fade of Temple Fade, Hoe dan ook, het is trending

Als je op zoek bent naar een frisse stijl, is een temp fade een cool detail dat kan worden toegevoegd aan een verscheidenheid aan kapsels, waaronder tapers en undercuts. De tempelvervaging vestigt de aandacht op de ogen en verzacht het overgangspunt tussen gezichtshaar en bakkebaarden waar haar vaak fragmentarisch en schaars is. Deze eigentijdse look vereist vaardigheid om te bereiken en houding om te trekken.

Stijlvolle Tempel Fade Ideeën

Hoewel deze stijl is ontstaan in zwarte kapperszaken, is het een populaire keuze geworden voor mannen van alle nationaliteiten en haartypes. Voor het eerst gehypet door beroemdheden uit de jaren 90 zoals Will Smith, maakt de brooklyn fade een comeback als onderdeel van een algemene revival van nineties-mode.

#1: Krullende huid vervagen

Als je graag een baard draagt, maar wilt voorkomen dat je eruitziet als een bergman, probeer dan een kale temp fade. Het taps toelopen van de nek en bakkebaarden tot op de huid creëert een koel contrast met dicht gezichtshaar en strak opgerold lengtes bovenaan. Het is modern en stijlvol.

# 2: 360 golven met gebeeldhouwde ontwerpen

Een temp fade kapsel werkt goed met andere sculpturale elementen zoals geschoren slashes. Georganiseerd in paren, doen de parallelle slashes denken aan racestrepen. De scherpe voorhoofd- en neklijn voelt urban cool aan. De vloeiende golven voegen een beetje old-school charme toe.

#3: Low Temp Fade

Als je esthetiek klassiek is, maar je wilt een update, is deze eenvoudige borstelrug een goede keuze. De haarlijn blijft natuurlijk aan de voorkant en loopt geleidelijk taps toe naar de huid aan de zijkanten en nek. Een schone scheerbeurt versterkt de conservatieve aantrekkingskracht.

#4: Slick Fade met Baard

Stylingproducten kunnen een gewone fade transformeren in een retro statement. Het gebruik van gel zorgt voor een throw-back afwerking die doet denken aan 90’s heart throbs. Het toevoegen van gezichtshaar zorgt ervoor dat het referentiaal aanvoelt in plaats van gedateerd. Houd de contouren van je baard netjes getrimd voor een samenhangende afwerking.

#5: Geschoren zijkanten met krullen naar boven

De temp fade afro was een van de vroegste versies van de look. Voor mannen die hun haar natuurlijk dragen, is het toevoegen van kappersdetails een belangrijke vorm van personalisatie. Een scherpe line-up is een noodzakelijk element van moderne haarverzorging.

#6: Extra korte temp en neksnede

De basis van deze snit is een eenvoudige one-length buzz, maar het bakkebaarde gebied en de haarlijn aan de achterkant zijn geschoren op de huid. Dit is geschikt voor mannen met een actieve levensstijl, degenen die geen styling willen of zelfs een kam gebruiken.

#7: Gebeeldhouwde Krul Mohawk

De scherpe omtrek, het diagonale deel, de ondersnijding en de afgebakende lussen zorgen voor een ongewone draai aan de havik. Met behulp van de pin curl-techniek definieert en scheidt de bovenkant.

#8: Afgeronde lage fade

Temp fades hebben vaak dezelfde hoeveelheid taps toelopen bij de bakkebaarden en de nek. Hier verwijdert het knippen van haar tot op de huid onder het achterhoofdsbeen en voor het oor sterke hoeken, waardoor een afgeronde vorm ontstaat die de krullen bovenaan weerspiegelt.

#9: Shadow Temp Fade

Het knippen van haar dicht bij de huid zonder volledig kaal te worden, creëert een gearceerd, ombre-effect. Het is een gedempte variant die goed werkt met traditionele herensnitten zoals deze knapperige kwinkslag. Het vermindert ook de behoefte aan onderhoud.

#10: Medium Fade met Volheid

Wanneer je foto’s naar je stylist brengt, is het belangrijk om zowel de snit als de styling te overwegen. Deze vorm heeft een jaren vijftig vibe die doet denken aan James Dean. Het borstelen van het haar tijdens het drogen creëert gebeeldhouwd volume. Gebruik een mousse voor vasthouden en een luchtige, aanraakbare finish.

#11: Lange korte bovenkant met fade

Korte zijkanten met een langere top vormen een basis voor een verscheidenheid aan herenlooks, van gepolijst verbod tot casual skater. Temp fades zorgen voor een trendy twist. Combineer met golven, strak en vloeiend naar achteren of nonchalant en nonchalant.

#12: Undershave met Dreads

Als je nieuw bent bij dreadlocks, kan de overgang moeilijk zijn, vooral als je zonder veel lengte begint. Korte sloten zijn moeilijk te controleren en steken vaak wild uit. In combinatie met gesneden randen en een strakke ondersnijding voelen de weerbarstige stukken echter interessant aan, niet onhandelbaar.

#13: Krullen met Edge Fade

Veel snijwonden voor mannen hebben om de paar weken onderhoud nodig om er op hun best uit te zien, maar niet deze. Het beperken van kappers tot de haarlijn en het gebruik van dunner wordende scharen om de overgang tussen de bovenkant en zijkanten te verzachten, zorgt voor een structuur die groeit zonder ongemakkelijke overgangen.

#14: Korte natuurlijke line-up

Er is een reden waarom de tempelvervaging is ontstaan in zwarte kapperszaken. Voor mensen met zeer getextureerd haar zorgt een tondeuse voor strakke lijnen zonder chemicaliën. Zoemen tot op de huid creëert een gebied van negatieve ruimte that benadrukt de artisticiteit van een goed uitgevoerde vorm.

#15: Lange Top Fade

Met behulp van klassieke schaalverdeling bouwt deze snede lengte en gewicht op met een gestapeld effect. In tegenstelling tot een undercut heeft het geen ontkoppeling, maar verbindt het in plaats daarvan ongelijksoortige lengtes waardoor een dramatische mannenstijl ontstaat. Het ziet er geweldig uit, gescheiden of geborsteld met gel of pomade.

#16: Korte burst fade

Deze afgeronde taps toelopende is geweldig voor dik steil haar. Het silhouet is populair bij voetballers. De vorm doet denken aan een Mohawk, wat het een air van rebellie geeft.

#17: Pompadour met Undercut

Geef jezelf een klassieke coole look met een gebeeldhouwde pracht. Deze snit combineert een tempelvervaging met deellijnen langs de pariëtale richel. Het werkt vooral goed bij mannen met dik haar, omdat het hun volheid laat zien terwijl de bulk tot een minimum wordt beperkt.

# 18: Mini Afro met gesneden detail

De geschoren lijn legt de nadruk en omlijst de top van deze hoge temperatuurvervaging. Dit onderscheidt het van de afgeronde vorm die de rest van de snede definieert. Een midlengte als deze verwijst naar retro, maar dankzij de genoemde details draagt de uiteindelijke look een vleugje van de gepolijste hedendaagse esthetiek.

#19: Klassieke snit met lage fade

Deze zal nooit uit de mode raken. Een buzz cut met fade en iets langere top is flatterend voor elke gezichtsvorm. De netjes getrimde baard versterkt de kaaklijn. De schimmige tempel zorgt voor een au courant update. Het is tijdloos met een vleugje du jour.

#20: Vervaag in krullen

Meestal beperkt een tempelvervagingskapsel voor getextureerd haar spoelen tot de bovenkant van het hoofd. Deze heeft een meer gedurfde aanpak, met behoud van het maximum aan krullen, maar met de perfecte haarlijn rond de omtrek. Het is een unieke stijl die vertrouwen uitstraalt.

De temp fade is een stijlvol designelement dat goed werkt met een verscheidenheid aan herenlooks. Wat uw textuur of persoonlijke stijl ook is, deze functie kan op een samenhangende manier worden opgenomen en uw snit bijwerken. Zoals je in de bovenstaande afbeeldingen kunt zien, zijn er veel variaties, dus je zult gemakkelijk degene vinden die perfect bij je past.