NYFW SS’23: Getextureerde watergolven van Fe Noel

Het is officieel New York Fashion Week! Dit weekend tijdens NYFW SS’23 ging All Things Hair backstage met de fenomenale Unilever-haarstylist Lacy Redway om getextureerde watergolven te creëren. Een kapsel ontworpen om vrouwelijkheid en vloeibaarheid te complimenteren. Leer hoe je dit avant-gardistische kapsel in minder dan vijf stappen kunt bereiken en dragen in het dagelijks gebruik!

TRESemme X Fe Noel Getextureerde watergolven
Lacy Redway werkt met TRESemme Keratin Smooth Shine Serum om watergolven te creëren.  Foto credit: Astrid Stawiarz | Weber
Ik zag deze stijl als aanvulling op de vrouwelijkheid en vloeibaarheid van de collectie van Fe Noel. Het haar ziet er nat uit en bootst een doorweekte, waterige, golvende textuur na, die gedurende de show op verschillende manieren tot leven zal worden gebracht.

Recreëer getextureerde watergolven in minder dan 5 stappen

Deze prachtige en unieke natte golven look zal zeker de aandacht trekken, waar je ook gaat. Foto door Astrid Stawiarz | Weber

Stap 1: Haarsectie en afscheid

TRESsemme fe noel modeshow
Begin met het borstelen van haargel in doorsneden stukken van het haar. Foto credit: Astrid Stawiar | Weber

Begin deze look op schoon haar; het is ook het beste als het haar licht vochtig is, om mee te beginnen.  Begin de look door het haar in kleine stukjes te snijden en aan te brengen TRESemmé TRES TWO Mega Control Haar gel overal. Gebruik een borstel of kam om de gel gelijkmatig over het haar te verdelen. Het is belangrijk om je borstel/kam dicht bij het hoofd te houden om de textuur op te pikken.

Stap 2: Golvende randen maken en föhnen

Fe Noel Texturized Water Waves Lacy Redway
Gebruik een sokkenverspreider en haarnetje om kroezen te voorkomen. Foto credit: Astrid Stawiar | Weber

Creëer met de twee voorste stukken haar een diep zijdeel. Laat wat babyharen over het voorhoofd uit om ingewikkeld uitziende rollende golfranden te creëren. Borstel vervolgens de rest van het haar achter de oren en recht naar beneden. Wikkel het haar in een haarnetje en föhn het droog met een sokkenverspreider om te voorkomen dat er een knapperige look ontstaat met de watergolven en om kroezen te voorkomen.

Stap 3: De look vergrendelen

TRESemme X Fe Noel Lacy Redway
Gebruik TRESemme Freeze Hold Hair Spray om de stijl vast te houden. Foto door Astrid Stawiarz | Weber

Zodra het haar uit de sokverspreider is gedroogd, verwijdert u het haarnet en sprayt u TRESemmé Freeze Hold Haarspray overal om de stijl op zijn plaats te vergrendelen. Om je look verder te verbeteren, gebruik je TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum van wortels tot uiteinden om glans en reflectiviteit te geven, waardoor het waterelement van het kapsel tot leven komt.

Stap 4: Golvende vlecht

TRESemme X Fe Noel kantige redway
Referentie: van links naar rechts werken om een prachtige golvende vlecht te creëren. Foto credit: Astrid Stawiarz | Weber

Werk van de linkerkant van het hoofd naar rechts en weef een golvende vlecht over de achterkant van het haar. Sluit de stijl op met een laatste mist van TRESemmé Freeze Hold Haarspray.

De laatste blik

NYFW SS'23 Fe Noel en Lacy Redway
Prachtige getextureerde golven, klaar voor dagelijks haar. Foto credit: Astrid Stawiarz | Weber

Voilà! Prachtige getextureerde watergolven klaar om te dragen op de catwalk en buiten de catwalk! Een stijl die er geweldig uitziet, ongeacht de haarlengte!

Wil je leren hoe je meer van de iconische looks van NYFW SS’23 kunt creëren? Abonneer u op onze nieuwsbrief hieronder om op de hoogte te worden gehouden terwijl we meer New York Fashion Week Tutorials uitbrengen. Volg ook onze reis backstage op NYFW SS’23 @AllThingsHairUS