NYFW SS’23: Moderne Renaissance Golven van Mirror Palais

Alles wat met haar te maken heeft ging backstage bij NYFW SS’23 om een stoel op de eerste rij te krijgen als Justine Maren creëerde moderne renaissancegolven in Mirror Palais.  “Deze look belichaamt een moderne renaissancevrouw met lange, romantische golven,” zegt Marjan, TRESemmé Global Stylist. ” Deze moeiteloze golven werden gestyled om de algehele romantische geest van de complete look te versterken alsof ze zijn gemaakt in een tijd voordat hete gereedschappen bestonden. “

Blijf lezen om te leren hoe je deze moderne renaissancegolven in een mum van tijd kunt creëren:

renaissance golven lang haar
Foto credit: Monica Schipper / Getty Images voor TRESemme)

Stap 1: Bereid je haar voor.

Begin met het voorbereiden van je haar met TRESemmé One Step Wave Mist. Spray deze nevel zachtjes gelijkmatig door het haar om een basis te creëren voor zachte golven met flexibele grip. Beschouw deze stap als een sterke verzekering voor de golvende stijl die je op het punt staat te creëren.

renaissance golven kort haar
Foto credit: Monica Schipper / Getty Images voor TRESemme)

Stap 2: Verdeel.

Splits daarna je haar in vier secties en maak losse vlechten van boven naar beneden. Werk je vingers door de vlechten om ze allemaal los te maken.

renaissance waves haarlak
Foto credit: Monica Schipper / Getty Images voor TRESemme)

Stap 3: Droog je haar.

Laat je haar aan de lucht drogen als je de tijd hebt, of laat een föhn of een flatiron over de vlechten lopen om ze snel in te stellen. Maak de vlechten los als ze eenmaal droog zijn en knijpen in TRESemmé Droge Textuur Finishing Spray om een natuurlijke full-body look te creëren met een luchtige afwerking.

Stap 4: Beveilig de stijl.

Tot slot, maak de stijl af met een mist van TRESemmé TWO Extra Hold Haarspray om flyaways en kroezen te bestrijden. Het resultaat? Prachtig ongedaan gemaakte moderne renaissancegolven zijn perfect voor elke gelegenheid.

Denk je erover om deze stijl uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!