NYFW SS’23: Romantische Hollywood Twist Chignon van Christian Siriano

We trapten onze NYFW-verslaggeving dit jaar af met de super getalenteerde Lacy Redway en de romantische Hollywood twist chignon die ze maakte voor Christian Siriano. We houden allemaal van een klassieke updo, vooral wanneer deze in vijf stappen of minder en met slechts drie producten kan worden bereikt. Het mooie van deze gouden tijdperk twist is dat je hem omhoog of omlaag kunt kleden. En natuurlijk kun je het ’s nachts of overdag dragen.

Hollywood Twist
Lacy Redway doet een diep zijdeel aan het haar van het model om een Hollywood-twist te creëren. Foto credit: Weber.
Ik werd geïnspireerd door de elegantie van Christian’s collectie en creëerde een verhoogde en moderne kijk op een diepe zijwaartse lage knot om de krachtige vrouwen die zijn kleding dragen aan te vullen. De stijl is een moderne kijk op het iconische Hollywood-broodje – zelfverzekerd en strak, maar met een klein randje.

Een Hollywood Twist Chignon in minder dan 5 stappen

Hollywood twist
De eenvoud en elegantie van deze Hollywood-twist is niet te vergelijken. Foto credit: Weber.

Stap 1: De eerste stap naar het creëren van deze iconische Hollywood twist chignon is om een diep zijgedeelte te doen van de midbrow tot de achterkant van het haar. Zodra het haar is gescheiden, breng je het aan TRESemmé Tres Two Extra Hold Haar Gel naar het voorste gedeelte van het haar. Ten tweede, met behulp van een staartkam, duik het voorste gedeelte van het haar over het voorhoofd en achter de oren. Op dezelfde manier kunt u met de staartkam een gedefinieerde scheiding van het haar over het voorhoofd doen om een diep zijdeel te creëren.

Stap 2: Om dimensie toe te voegen aan de Hollywood-twist, bereid je de rest van het haar voor op een blow-out door het aan te brengen TRESemmé TRES Twee Extra Stevige Controlemousse voor subtiel volume. Bovendien is het beste aan deze mousse dat het een kalmerend effect creëert dat nodig is voor de rechte blowout. Volg deze stap en blaas je haar uit op middelhoog vuur en hoge snelheid voor een snelle, maar veilige blowdry. Gemiddelde hitte en hoge snelheid zullen haarschade verminderen.

Laatste hand aan je Hollywood Twist Chignon

Hollywood twist
Het diepe zijgedeelte met haar over het voorhoofd geeft deze chignon zijn Hollywood-glamour. Foto credit: Weber.

Stap 3: Zodra je haar helemaal droog is, doe je een lage pony en trek je het haar recht met een stijltang. Creëer de twist door het haar op zichzelf te wikkelen in combinatie met haarspelden om het vast te zetten.

Stap 4: Bovendien, zodra het haar is vastgezet, voegt u wat houvast toe door het hele hoofd te besproeien met TRESemmé Totaal Volume Hair Spray, waarbij de mist op de chignon wordt gericht. In feite kun je je flyaways temmen door een druppel gel in een oude tandenborstel te doen of door je vingers te gebruiken.

Dat is het! Zie hoe gemakkelijk het was om deze romantische chignon te maken. Probeer het met dit in gedachten uit en laat ons weten hoeveel complimenten je hebt gekregen!