Oliën voor natuurlijk haar: essentials die je nodig hebt om je lokken te verzachten

We hebben vaak gelezen en geschreven over de verschillende soorten haaroliën, maar we weten dat als het gaat om haarverzorging (en schoonheid in het algemeen), één maat niet bij alle haartypen past. Als je op zoek bent naar de beste oliën voor natuurlijk haar dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vandaag belichten we twee van onze favoriete oliën voor natuurlijk haar en enkele van onze beste tips over hoe ze te gebruiken.

oliën voor natuurlijke haar middellange lengte krullen
Dit 6-in-1 product is het antwoord op je haargebeden.

Het vinden van de beste olie voor natuurlijk haar komt neer op het vinden van een olie die sterk genoeg is om de innerlijke structuur binnen te gaan om echt een verschil te maken in zowel de gezondheid als het gevoel van je haar. Wij stellen voor dat de Nexxus New York Salon Care Oil Oneindige Haarolie voor beide kwaliteiten en een paar extra bonuseffecten ook.

De Nexxus New York Salon Care Oil Oneindige Haarolie is doordrenkt met zes verschillende oliën, die elk hun eigen doel dienen. Een snelle zoektocht naar de beste olie voor natuurlijk haar zal deze zes oliën samen met een paar anderen opsommen. Deze Nexxus-olie combineert Amazone Babassu-olie en Afrikaanse Marula-olie (beide bekend om hun voedende eigenschappen) met vier andere als een one-stop-shop voor alle essentiële oliën voor natuurlijk haar. Een ander groot voordeel van babassu-olie voor het haar is dat het de droge hoofdhuid voedt en hydrateert. Ondanks dat de formule meerdere ingrediënten bevat, blijft het lichtgewicht en zal het je haar niet verzwaren. Deze olie voedt en herstelt de oppervlaktelaag van elke streng van je natuurlijke haar om kroezen te verminderen en zachtheid toe te voegen.

1

Stap 1

Nexxus Oil Oneindig Voedende Haarolie

Nexxus Oil Oneindig Voedende Haarolie

Dit product werkt ook voor elk seizoen omdat het vocht toevoegt aan droge winterse strengen en kroezen temt bij warm en vochtig weer. Het kan worden aangebracht op vochtig haar voor een gladder luchtdroogproces of op al droog haar om wat glans en een glanzende afwerking toe te voegen.

Een andere favoriet is de TRESemmé Botanique Schade Herstel Elixer, een lichtgewicht spray die de voordelen van het voeden en gladstrijken van een olie en de gewichtloze glans van een spray combineert. Doordrenkt met macadamia-olie, tarwe-eiwitten en avocado, werkt deze olie om ruwe nagelriemen te repareren, waardoor je haar glad, gezond en glanzend wordt. Bonus: het is veilig voor gekleurd haar!

2

Stap 2

TRESemmé Botanique Schade Herstel Olie Elixer

TRESemmé Botanique Schade Herstel Olie Elixer

Wil je meer weten over haaroliën voor natuurlijk haar? Lees alles over oliebehandelingen voor natuurlijk haar.