Omhoog en omlaag: 10 eenvoudige kapsels voor lang haar om nu te proberen

Het draait tegenwoordig allemaal om makkelijke kapsels. Sterker nog, hoe makkelijker, hoe beter! Naarmate het weer warmer wordt en we beginnen uit te kijken naar zonnigere dagen, zijn we op zoek naar gemakkelijke kapsels voor lang haar om de komende maanden te proberen. We creëerden deze collectie van 10 eenvoudige kapsels voor lang haar om je te inspireren!

Blijf lezen om een zoekopdracht voor u te vinden:

1. Chic Half-Up Kapsel voor Lang Haar

gemakkelijke kapsels voor lang haar half omhoog
Deze eenvoudige half-up stijl is chique en gemakkelijk.

Upgrade een eenvoudige half-up stijl door een 1-inch deel van het haar rond de basis van de paardenstaart te wikkelen. Gebruik twee bobby-pinnen opgesloten in een kriskras vorm om de look op zijn plaats te houden!

2. Lange Krullen

gemakkelijke kapsels voor lang haar lange golven
Probeer deze makkelijke lange krullen.

Deze lange krullen zijn zowel gedurfd als mooi. Draag je haar dit seizoen naar beneden en laat je unieke krulpatroon zien. Dit is een geweldige manier om je textuur te laten zien en je krullen naar beneden en los te dragen.

3. Slank gevlochten kapsel voor lang haar

gemakkelijke kapsels voor lang haar slanke vlecht
Met een beetje haargel kom je al een heel eind.

Geef je gebruikelijke driestrengs vlecht een supereenvoudige maar impactvolle upgrade. Maak van deze vermoeide stijl een strak fashion statement met een vleugje haargel. We raden aan om Emerge Style Doelen Gel om je haar terug te likken voordat je vlecht!

4. Gevlochten Bun Updo voor lang haar

gemakkelijke kapsels voor lang haar half
Probeer dit gevlochten broodje met een twist.

Trek de helft van je haar omhoog en uit je gezicht in deze schattige en trendy gevlochten stijl. Om je look nog verder op te fleuren, draag je je haar in golven terwijl je deze updo draagt. Voor een hitteloze do, vlecht je je haar ’s nachts en ontrafel / kam je je haar de ochtend erna voor chique, losse en moeiteloze boho-achtige golven.

5. Gekrompen krullen

gemakkelijke kapsels voor lang haar gekrompen krullen
Deze makkelijke overnight crimped curls zijn een van onze favoriete hacks. Foto credit: indigitalimages.com

We houden van een nachtelijke hairstyling hack! Was je haar een paar uur voordat je gaat slapen en laat je lokken aan de lucht drogen tot ze ongeveer 85% droog zijn. Knip vervolgens je haar af en maak kleine driestrengs vlechten over je hele hoofd. Word wakker met de coolste gekrompen krullen! Als je je zorgen maakt over het op afstand houden van kroezen, bereid je haar dan voor met Duif Krullen Definiërende Mousse voordat je vlecht!

6. Stick Straight Lang Kapsel

makkelijke kapsels voor lang haar stick steil
Het is een revival uit de jaren 90. Foto credit: indigitalimages.com

De jaren 90 maken weer een comeback met de stick straight hair trend! Trek je stijltang uit de opslag en strijk je lokken glad in deze strakke stijl. Zorg ervoor dat je je haar voorbereidt met een hittebeschermende spray voordat je rechttrekt! We houden ervan om te gebruiken TRESemmé Thermal Creations Warmte Tamer Spray wanneer we op zoek zijn naar hardcore hittebescherming.

7. Nederlands vlechtkapsel voor lang haar

makkelijke kapsels voor lang haar pannenkoeken hollandse vlecht
Pannenkoek je vlecht voor een koel effect.

Volg onze eenvoudige tutorial en leer hoe je een Nederlandse vlecht maakt. Zorg ervoor dat je je vingers gebruikt om je vlecht te pannenkoeken voor dat coole 3D-effect. Deze jumbo vlecht is een geweldige look voor speciale gebeurtenissen in je leven!

8. Draag een hoed

gemakkelijke kapsels voor lang haar hoed
Bij twijfel… draag een hoed.

Ah… onze trouwe sidekick en het enige accessoire dat ons nooit in de steek laat: de hoed. Draag het over golven of krullen, schoon haar of lokken die een wasbeurt nodig hebben, lang haar en zeemeermin lengte lokken. De hoed doet het allemaal!

9. Bobble Updo Kapsel voor lang haar

gemakkelijke kapsels voor lang haar bobbelen half omhoog
Probeer deze eenvoudige upgrade.

Het bobbeleffect wordt vaak onderschat en hier bij ATH HQ vinden we jammer. Deze dynamische stijl neemt je mee terug naar je kindertijd (op de beste manier) en laat je er glamoureus uitzien.

10. Twisted Updo Kapsel voor lang haar

gemakkelijke kapsels voor lang haar gedraaid updo
Deze look is zowel lief als verfijnd.

Op zoek naar iets eenvoudigs, chics en verfijnds? Deze verdraaide updo is het antwoord. Draai je haar terug in een losse lage knot voor een zoete en gemakkelijke stijl. Voor een meer ingewikkelde look, probeer een Frans vlecht je haar helemaal terug in een dons, lage, rug knot.