26/01
2021
taalkeuze:

Mineral CCT

Bij O&M geloven wij dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën.

Centraal bij Original & Mineral staat het gepatenteerde Mineral CCT (Clean Color Technology) systeem. Wij geloven dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën en geen enkele kapper continue moet werken met deze chemicaliën. Bovendien zorgt deze permanente kleuring niet voor irritaties en vlekken op uw hoofdhuid. Het bereikt de resultaten die u gewend bent van de grote merken, zonder de agressieve chemicaliën.

Alle kleurformules zijn ammonia, PPD en resorcinal vrij. Hier vindt u meer informatie over deze chemicalien en de vervangers die O&M gebruikt in de producten. Alle kleuringen bevatten een gepatenteerd mineralen complex:

ILLITE

Dringt diep in het haar door waardoor de micro pigmentmoleculen het haar verzadigen met kleur.

KAOLIN

Werkt als een sterke beschermer. Het beschermt tegen het vervagen van kleur en zorgt ervoor dat de kleur langer ingesloten blijft in het haar.

MONTMORILLONITE

Verhoogd de gezondheid van de hoofdhuid en het haar en zorgt ervoor dat beiden in de best mogelijke conditie blijft tijdens het kleuren.

Wat deze combinatie van mineralen zo krachtig maakt is de mix van natuurlijke ingrediënten die het haar en de hoofdhuid voeden. Extracten uit zonnebloempitten werken vochtregulerend en geven glans, terwijl de zachte amandelolie het haar hydrateert en bescherming biedt voor handen en haar.

O&M heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald.

Use your head

Bij O&M geloven wij dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën.

Mineral CCT

Uniek door de gepatenteerde mix van voedende oliën en Tasmaanse zeewier.

Liquid CCT

Designed and powered by AWINK

LoginRegistreren
Mijn Winkelwagen
0 artikelen