22/01
2021
taalkeuze:

ruil- en retourvoorwaarden

Hieronder treft u alle informatie aan omtrent het retourneren of ruilen van artikelen.
U dient hiervoor altijd eerst contact met ons op te nemen zodat wij, samen met u, kunnen komen tot een passende oplossing.

Is uw product defect of beschadigd? 
Meld een retourzending vooraf bij ons aan via het e-mailadres info@original-mineral.nl. Vermeld hierbij altijd het bestelnummer en geef een duidelijke omschrijving van de reden. Wij nemen uw retouraanvraag zo snel mogelijk in behandeling en zoeken samen met u naar een gepaste oplossing.
Is uw product defect of beschadigd dan zullen wij u informeren omtrent kostenloze retournering. Indien u op een andere manier retourneert zijn de kosten voor eigen rekening.

Wilt u een product ruilen?

U kunt een product ruilen binnen zeven werkdagen na ontvangst, mits het product niet gebruikt is en zich in originele staat bevindt. U dient de ruiling bij ons aan te melden via info@original-mineral.nl. zodat wij op de hoogte zijn van uw ruiling. De verzendkosten voor het terugsturen zijn bij een ruilzending voor de rekening van de klant.

Welke producten kunnen er niet geretourneerd of geruild worden? 
Is een product niet naar wens? Dan kunt u binnen 14 werkdagen contact met ons opnemen en een ander gewenst product uitkiezen. Let op! Alle geopende/ gebruikte producten en alle producten waarvan de originele verpakking ontbreekt kunnen nimmer worden geretourneerd. Het product moet in verkoopbare staat verkeren. Het is niet toegestaan om een artikel zoals shampoo, conditioner, stylingsartikelen, etc.te retourneren als dit na gebruik niet bevalt.
Wij controleren het geretourneerde artikel zorgvuldig op beschadigingen en gebruikerssporen en behouden ons het recht voor om in een dergelijk geval omruiling of vergoeding te weigeren. U kunt het beschadigde artikel terugontvangen tegen vergoeding van verzendkosten.

GARANTIES

Indien het artikel door u beschadigd is ontvangen, kunt u gebruik maken van onze garantieregeling. Stuur hiervoor een mail naar info@original-mineral.nl. Vermeld altijd uw bestelnummer, het product en wat er mis is met het product.

Designed and powered by AWINK

LoginRegistreren
Mijn Winkelwagen
0 artikelen