22/01
2021
taalkeuze:

Use your head

Gezond haar begint als het vrij is van stress. Verminder de chemische overbelasting van het haar.
Original & Mineral heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en ze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief.

WHEN MINUS MAKES A POSITIVE

De wereld is aan het veranderen en steeds meer mensen zijn op zoek naar meer natuurlijkere oplossingen. De bewustwording van chemicaliën in producten neemt in snel tempo toe. Zwangerschappen, ziektes en huidirritaties hebben ertoe geleid dat veel consumenten op zoek zijn naar eerlijkere producten met een lagere chemische inhoud.

Original & Mineral is één van de eersten die ooit gestart is met ammoniavrije haarverf en we blijven actief alle onderzoeken naar verdachte chemische stoffen op de voet volgen. Bij O&M doen we altijd eerst ons eigen in-salon onderzoek voordat we beslissen om een ingrediënt te vervangen. Zo weten we zeker dat het resultaat goed en effectief is.

Alle Original Mineral producten zijn ontwikkeld met kritische input van kappers. Bij O&M begrijpen we dat onze formules echt moeten werken, anders doen wij een loze belofte. Alle O&M producten vinden hun oorsprong bij de kapper en zijn dus technisch van de allerhoogste kwaliteit en toch makkelijk in gebruik door de consument.

shop now

find your favorite products

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

find a reseller

new storelocator

find the nearest reseller!

O&M heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald.

Use your head

Bij O&M geloven wij dat niemand bloot hoeft te staan aan onnodige chemicaliën.

Mineral CCT

Uniek door de gepatenteerde mix van voedende oliën en Tasmaanse zeewier.

Liquid CCT

Designed and powered by AWINK

LoginRegistreren
Mijn Winkelwagen
0 artikelen