Product spotlight: Love Beauty en Planet Kokosolie & Ylang Ylang 3-in-1 Benefit Oil

Oliën hebben nog steeds een moment op het schoonheidsfront. Voor ons zijn wij van mening dat oliën moeten worden toegevoegd aan elke haarverzorgingsroutine vanwege hun voordelen. Als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar de beste haarolie voor jou, kun je onze haaroliegids bekijken. Er is een olie voor elk haartype en elke haarverzorgingskwestie. Op dit moment zijn we geobsedeerd door Love Beauty en Planet Kokosolie & Ylang Ylang 3-in-1 Benefit Olie.

Als je meer wilt weten, lees dan verder om te leren waarom je dit kokoshaarproduct nu aan je routine moet toevoegen:

We zijn poëtisch geworden over hoe de Liefde Schoonheid en Planeet merk is veganistisch en redt onze kostbare aarde één product per keer met kleine daden van liefde. Dat is genoeg voor ons om geobsedeerd te zijn door het merk, maar wat ons nog meer geobsedeerd maakt, is de werkzaamheid van de producten. De Kokosolie & Ylang Ylang 3-in-1 Voordeel Olie is als een one-stop-shop voor de meeste van onze haarverzorgingskwesties. Dit kokoshaarserum en olie biedt je haar alle voordelen die kokosolie te bieden heeft.

Laten we het hebben over het eerste voordeel. Als je uitgedroogd haar hebt, kan deze olie het antwoord zijn op je probleem Deze kokosolie geeft je lokken een boost van diepe hydratatie zonder het zware gewicht. Vaak nemen we onze toevlucht tot zwaardere oliën om vocht in ons haar vast te houden tijdens het conditioneren. Hoewel deze methode effectief is, werkt het niet goed bij fijnere haartypes, omdat het haar slap blijft van het zware gevoel van de gebruikte olie.

Nu het tweede voordeel. Wie houdt er niet van een beetje glans op zijn haar soms? Als je niet van de ashy, woestijndroge look houdt die we een paar seizoenen geleden op de catwalk hebben gespot, dan zijn we er zeker van dat je een gezonde dosis glans kunt waarderen. Een paar druppels van deze olie geven een stralende glans aan je lokken.

Ten slotte, en waarschijnlijk een van de belangrijkste voordelen van deze olie, is het vermogen om je haar gezond te houden. Deze virgin kokosolie-geïnfundeerde behandeling is speciaal samengesteld om je haar te revitaliseren en te voeden. Je kunt het gebruiken als een voorwasbehandeling om je haar te versterken of na het wassen. Als je beschadigd haar hebt of als je schade wilt voorkomen, raden we je aan deze olie te gebruiken als een voorwasbehandeling.