Pull-Through Braid Tutorial voor beginners

Een pull-through vlecht is liefde vanaf het eerste gezicht! Visgraat vlecht niet echt je forte? Complexe vlechtpatronen verzwakken de ziel? Je zou verbaasd zijn over hoe erg soepel dit kapsel kan zijn. Hier hebben we een speciale tutorial met 10 eenvoudige stappen die je zullen helpen deze trendy look te maken, zonder enige hulp.

Hoe maak je de Pull-Through Braid

Deze pull-through vlecht updo is niet voor extreem kort haar. Op zijn minst moet je haar schouderlengte of langer zijn.

Wil je de feestelijke rommel doorbreken of een duidelijk effect hebben op iemand op je zakelijke bijeenkomst – kies zeker voor dit kapsel in een handomdraai! Het is geschikt voor elke formele gelegenheid. Zelfs als je een last-minute uitnodiging hebt ontvangen, geen biggie, heb je niet meer dan 10 minuten nodig om dit prachtige pull-through vlechtkapsel te maken.

Om een evenwichtige en harmonieuze outfit te creëren, moet je je garderobe nietjes opzij zetten. Kies een gereserveerde, klassieke stijl en gebruik kleine details als accentkleuren. Zulke kleine dingen moeten iets gemeen hebben met je haardecoratie. Delicate, gekleurde linten of bloemspelden zijn geweldig om te gebruiken. Basic en nude tinten kleding passen perfect bij dit kapsel. Als je van weelderige galakleding houdt, moet je geen kleuraccenten in je haar hebben.

Voor de implementatie hebt u enkele kleurloze of op kleur afgestemde elastieken nodig. Maak snavelclips klaar. Verwarm je krultang tot 212-230° F. Om wat volume te maken, heb je een texturizer nodig. Gebruik medium fixatie spray om je haar aan het einde aan te brengen. Als je wat accenten op de outfit wilt leggen, bereid dan van tevoren je decoraties voor.

Stap-voor-stap pull-through vlecht tutorial

Bereid alle hierboven genoemde accessoires en haarproducten voor en laten we beginnen!

Stap 1. Borstel je haar niet om het meer gestructureerd te houden. Gebruik een texturizing hairspray voor het volume. Begin met het verdelen van een groot deel van het haar op de bovenkant van het hoofd en bevestig het in een paardenstaart.

Pull-Through Vlecht: Stap 1

Stap 2. Draai de paardenstaart om (in het midden), voeg wat volume toe en knip het haar weg.

Pull-Through Vlecht: Stap 2

Stap 3. Neem strengen van beide delen van het hoofd en maak opnieuw een paardenstaart.

Pull-Through Vlecht: Stap 3

Stap 4. Verwijder de clip uit de vorige sectie, en hier gaan we … twee paardenstaarten.

Pull-Through Vlecht: Stap 4

Stap 5. Verdeel vervolgens de bovenste paardenstaart in twee secties en plaats de onderste paardenstaart in het midden van de bovenste. Neem de onderste strengen van beide kanten, zet ze samen met de bovenste strengen en zet ze vast met behulp van een elastische band. Trek het haar uit om de gewenste hoeveelheid volume toe te voegen.

Pull-Through Vlecht: Stap 5

Stap 6. Blijf helemaal naar beneden gaan. Dit is het resultaat dat je zou moeten krijgen.

Pull-Through Vlecht: Stap 6

Stap 7. Trek wat lokken haar uit en krul ze met een krultang.

Pull-Through Vlecht: Stap 7

Stap 8. Om het kapsel nog stijlvoller te maken, voeg je elke gewenste decoratie toe tussen de lokken. Geef het kapsel een beetje vorm.

Pull-Through Vlecht: Stap 8

Stap 9. Werk af met haarlak. Zorg ervoor dat alle details op de juiste manier zijn opgelost.

Pull-Through Vlecht: Stap 9

Stap 10. Hier zijn we dan! Je eenvoudige, maar elegante en romantische kapsel is klaar!

Pull-Through Braid: Stap 10

Bekijk de stapsgewijze instructies in onze video.

Als je onze pull-through vlecht tutorial leuk vond, en je bent op zoek naar meer inspiratie over hoe je je haar kunt transformeren in mooie en unieke updo’s, abonneer je dan op ons Youtube-kanaal, volg ons op Instagram en wees de eerste om nieuwe en opwindende kapsels te ontdekken!