Pumpkin Spice Hair: 8 manieren om de heetste haarkleur van Rock Fall te rocken

We kunnen niet helemaal zeggen dat we niet hadden verwacht dat pumpkin spice hair de nieuwe “It” haarkleur zou worden, omdat we volledig deed het tenslotte is bijna herfst! Maar wat we niet hadden verwacht, was dat het zo snel zou gebeuren, omdat roségoudblond haar enkele maanden geleden een ding werd. Hoe dan ook, we graven beide levendige en leuke haarkleurtrends en we wedden dat jij dat ook bent.

Elke haarkleur die op (of tussen) het ROYGBIV-spectrum valt, is vrij lastig te nagelen, vooral voor degenen die van coole haarkleuren houden, maar er toch als een volwassene uit willen zien. Maar we kunnen je verzekeren dat er zeker manieren zijn om de haarkleur te krijgen die je wilt en toch serieus te worden genomen (omdat het kleuren van je haar is serieuze zaken).

Dus of je nu van plan bent om deze haarkleur dit seizoen te dragen voor appel- of pompoenpluk, of misschien naar kantoor, hier is hoe je pompoenkruidenhaar op acht verschillende manieren kunt dragen:

1. Pumpkin Spice Hair Golven

rode haarkleur lange koperen golven
Helder en weelderig, rood haar is een van de zeldzaamste en meest opvallende tinten ter wereld. Foto credit: indigitalimages.com

Als je de golvende haartrend nog lang niet beu bent, is deze look iets voor jou. Combineer je pompoen-geïnspireerde haar met vrij vloeiende haargolven. Royaal toepassen TIGI Copyright Custom Create Heat Protection Spray over je hele haar. Gebruik vervolgens krimpijzer om uniforme golven te creëren. Heb je geen krimptang bij de hand? Bekijk onze coole vlecht hack.

2. Pumpkin Spice Baby Bangs

tijdelijke haarkleur oranje haar
Ga gedurfd met oranje haar. Foto credit: indigitalimages.com

Zin in een look die jou het beste van twee werelden biedt? Kies voor dit trendy gewas met micro bangs en maak het helemaal af met de perfecte pompoen-geïnspireerde tint. We willen liever dat je dit niet in je eigen handen laat, vooral als je de look sierlijk wilt trekken. Vraag je stylist om je pony’s je gezichtsvorm aan te laten vullen en de perfecte oranje tint te laten passen bij je huidskleur. Warme huidtinten moeten kiezen voor roodoranje tinten en koelere huidtinten moeten vasthouden aan boterachtige oranje tinten die lijken op de kleur van een rijpe pompoen om je natuurlijke gloed naar voren te brengen.

3. Warrig Pumpkin Spice Haar

rode haarkleur pumpkin spice hair
Voeg een natuurlijk ogende, ongedaan gemaakte textuur toe voor een stijlvolle afwerking. Foto credit: indigitalimages.com

Voorbij zijn de dagen dat kapsels perfect moeten zijn. Geef je oranje tint leven met deze perfecte, imperfecte look. Na het wassen van je haar, stijl je je droge haar met een stijltang en breng je het vervolgens aan Nexxus tussen wasbeurten Strandgolven Tousled Textuur Zeezout Spray.

4. Pumpkin Spice Top Knoop

beste rode haarkleur vult topknoop aan
Deze eenvoudige ‘heeft genoeg statement-making appeal met zijn kleur. Foto credit: Dvora

Je kunt nooit fout gaan met een bovenste knoop, ongeacht welke nieuwe hete en koele haarkleur ze van plan zijn dit seizoen te proberen. Voor een formele gelegenheid, speel op veilig met dit nette ballerinabroodje. Oranje je bent prachtig!

5. Pompoen Spice Ombré Haar

pumpkin spice haar lang
Voeg een beetje meer pit toe aan de uiteinden voor een levendig effect. Foto credit: Dvora

Heb je liever een mix van oranjeachtige tinten (latté gekleurde wortels en pompoenoranje uiteinden), kies dan voor deze ombré look. Zet je nieuwe haarkleur volledig in beeld met een eenvoudig kapsel en laat je lokken gewoon hangen.

6. Verklaring Hoed

pumpkin spice haar statement hoed
Voeg een statement hoed toe aan je stijl.

Ga voor een klassiek herfststatementstuk zoals een hoed met platte rand. Donkerder gekleurde accessoires laten je pumpkin spice haar nog meer knallen!

7. Gekrompen

pompoenkruid haar gekrompen
Ga voor volume en drama. Foto credit: Arianna Sharfman

Speel met je textuur en probeer een throwback crimped look uit de jaren 90. Deze stijl is vooral geweldig voor dit kroesachtige of drogere haartype. Het toevoegen van krimp geeft je veel volume.

8. Donkere wortels

pumpkin spice haar donkere wortels
Ontspan in de kleur met donkerdere wortels. Foto credit: Craig Alexander

Als je het pompoenkruidenhaar wilt rocken, maar een minder dramatische verschuiving naar boven wilt, begin dan met donkerdere wortels. Het hebben van donkere wortels zal het gemakkelijker maken om de heldere koperkleur lager op je strengen te bezitten. Houd je kleur levendig door te wassen met TRESemmé Botanique Color Vibrance &Shine Shampoo en Conditioner.