Quiz: Moet je een keratinebehandeling krijgen?

Er zijn tegenwoordig zoveel populaire haarbehandelingen om uit te kiezen: Braziliaanse blowouts, thermische reconditionering, keratine haarbehandelingen, enzovoort. Het kiezen van de juiste voor uw haarbehoeften kan echter erg lastig zijn. De beste kEratin behandelingen werken om weerbarstig haar te transformeren en geven het een zijdezachte, kroesvrije en rechte afwerking. Het gladstrijken van keratine is geweldig voor iemand die van rechte stijlen houdt of gewoon de knikken van hun haartextuur tijdelijk wil ontspannen. Bonus: het is volkomen veilig als je gekleurd haar hebt!

Hoewel deze behandeling de voorkeur geniet van degenen die de natuurlijke golf of krul in hun haar willen veranderen en de voorkeur geven aan een rechte stijl, is dat niet de enige manier om te bepalen of je het moet proberen. Je levensstijl, favoriete kapsels en het vermogen om dagelijks kroezen te weerstaan, spelen ook een belangrijke rol in het besluitvormingsproces.

Om te bepalen of deze keratine-eiwitbehandeling geschikt voor u is, leert u van ons insideradvies om te zien of uw dagelijkse stylingroutine, evenals uw haarproblemen, u in aanmerking laten komen voor een keratine haarbehandeling die misschien helpt om uw kroes op afstand te houden. Lees verder:

keratine behandelingsproces
Is een keratine behandeling geschikt voor u? Foto credit: indigitalimages.com

Mijn perfect-hair-day stijl bevat een look die kroesvrij is, maar ik hou ervan om te trainen. Is dit een goed idee?

Je bent een meisje onderweg, en dat gezegd hebbende, je lijkt erg actief te zijn en de neiging om regelmatig te zweten. Dit kan de levensduur van je kapsel verkorten. We raden aan om een keratine haarbehandeling uit te proberen om kroezen te bestrijden en de levensduur van je rechte kapsels te verlengen. Maar misschien wilt u de sportschoolsessies na het krijgen van de behandeling verlaten, slechts voor een paar dagen.

Uw volgende haarwas na de behandeling zal een fluitje van een cent zijn. Je haar droogt veel sneller door de tijd die je besteedt aan het stylen van je haar doormidden te knippen! Wanneer je weer aan het sporten bent, gebruik dan een droogshampoo, zoals Suave Professionals Keratin Infusie Droogshampoo, om overtollige oliën op te nemen tussen het wassen van het haar.

Ik hou van warmtestyling, maar breuk is een van mijn grootste zorgen over haarverzorging. Moet ik keratine proberen?

Breuk en kroezen lijken een grote zorg voor u te zijn, dus een keratine anti-kroezenbehandeling kan een goede match zijn. Keratine voor kroeshaar werkt om je haartextuur gladder en strakker te maken. En omdat u van warmte-stijl houdt, moet u uw afspraak zo snel mogelijk boeken! Vooral als je krullend haar hebt dat gevoelig is voor een episode van kroezen, waardoor je flat-iron haarsessie thuis in een chaotische puinhoop verandert. Met deze haarbehandeling kun je jezelf salonwaardige blowout-stijlen thuis geven. Na de behandeling kunt u een was- en verzorgingssysteem gebruiken dat is geformuleerd met keratine om je haar zachtjes te reinigen en te conditioneren.

Uitproberen Suave Professionals Keratin Infusie Smoothing Shampoo en Conditioner. We houden ervan hoe deze formule ook helpt om het haar glad en glanzend te houden.

Ik weet niet zeker of ik een keratinebehandeling wil proberen. Zijn er haarverzorgingssystemen thuis die ik kan proberen?

Misschien ben je nog steeds op het punt om een keratinebehandeling te krijgen en dat is helemaal prima! Probeer ondertussen een was- en verzorgingssysteem uit dat kroezen vermindert en zorgt voor gladde stijlen. TRESemmé 7 Dagen Keratine Smooth Systeem is precies op uw haarverzorging steegje! Dit haarverzorgingssysteem is een warmte-activerende gladmakende behandeling die werkt met de warmte van je stijltang om je haar te transformeren en je stijl te vergrendelen tussen de wasbeurten door.

Het is niet nodig om permanent chemisch te behandelen. Probeer dit eerst uit. U zult het geweldig vinden hoe deze behandeling tot zeven dagen duurt! Enkele van de verbazingwekkende haarvoordelen zijn duurzaamheid, gladheid en vochtigheidsbestendigheid. Meld je aan!

Denk je abkrijgt u een keratinebehandeling? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!