Rommelige kapsels: 10 perfect imperfecte stijlen om thuis te dragen

De voordelen van het kiezen voor rommelige kapsels zijn schijnbaar eindeloos, vooral tijdens deze dagen dat we de hele tijd thuis zijn. Rommelige kapsels zijn de moeiteloze en relaxte optie, ideaal voor vrouwen die er tegelijkertijd goed uit willen zien en zich comfortabel willen voelen. Rommelige kapsels zijn er in alle verschillende soorten en maten, maar er zijn een paar gemeenschappelijke factoren: ze zijn gemakkelijk te maken, universeel flatterend en zorgen ervoor dat je je zowel trendy als on-top van de wereld voelt.

1. Rommelige Krullen

rommelige kapsels lange balayage krullen
Draag je krullen in een rommelige en ongedaan gemaakte stijl.

Rommelig krullend haar is het geschenk dat blijft geven. Deze krullende look is mooi wanneer gestyled op vers gewassen haar en ziet er alleen maar beter uit naarmate de dagen vorderen. We houden van het gebruik Dove Refresh + Care Fresh Coconut Droogshampoo om onze strengen op dag twee en drie op te frissen. Deze shampoo absorbeert overtollige olie, geeft lokken een frisse geur en voegt textuur en rommeligheid toe voor het ideale rommelige kapsel.

messy hair quotes
Ontwerp: Gilang Aditya

2. Ongedaan maken updo

rommelige kapsels gevlochten updo
Probeer een zorgeloze en ongedaan gemaakte updo.

Deze ongedaan gemaakte updo is een van de beste manieren om haar te stylen dat op dag twee of drie is. Stel die wasbeurt nog een dag uit en verzamel in plaats daarvan je haar in deze gemakkelijk gevlochten updo.

messy hair quotes
Ontwerp: Gilang Aditya

3. Opzettelijk Kroesachtige Krullen

een close-up look van golvend haar mooi meisje op grijze achtergrond
Geef je krullen wat extra body en persoonlijkheid.

Wie zei dat kroezen altijd een slechte zaak is? Laat je krullen productvrij voor een licht kroesachtige en rommelige look en voor een supersnelle en gemakkelijke haarverzorgingsroutine.

messy hair quotes
Ontwerp: Gilang Aditya

4. Lange, losse golven

rommelige kapsels lange golven
Hoe langer, hoe beter.

Laat je golven groeien en laat ze natuurlijk en ongedefinieerd voor een losse en ongedaan gemaakte look. Windgeblazen, ongedaan gemaakt en super rommelig – wat kan er beter?

messy hair quotes
Ontwerp: Gilang Aditya

5. Recht en vol lichaam

rommelige kapsels lang recht
Steil haar dat vol lichaam zit? Het is immers geen contradictie.

Steil haar dat vol lichaam is, is een totaal haalbaar doel. Was en conditioneer je strengen met TIGI Copyright Custom Care Volume Shampoo en Conditioner om een grote boost van volume en dikte te geven. De resulterende look zal de perfecte balans zijn van je gladde rechte strengen en een heleboel ingesloten maar rommelige lichaam.

rommelig haar
Ontwerp: Gilang Aditya

6. The Messy Bun: Opgewaardeerd

rommelige kapsels donker rommelige knot
De moeder van alle rommelige stijlen.

Je productvrije, uitgeslapen tot het middaguur, is niet meer vernieuwd sinds vrijdagavond laat is messy bun niet geschikt voor een bestuursvergadering, maar dit rommelige broodje is dat zeker wel. Upgrade je gebruikelijke rommelige broodje door te rennen Suave Professionals Keratine Infusie Smoothing Hair Serum door je strengen voordat je ze vastbindt. Dit serum stroomlijnt je haar en geeft het een gladde finish, waardoor je rommelige knot naar het volgende (meer kantoorgeschikte) niveau wordt gebracht.

rommelig haar
Ontwerp: Gilang Aditya

7. Doorgeborstelde krullen

rommelige kapsels geborsteld door krullen
Borstel door je krullen heen voor extra body en rommeligheid.

Gebruik een borstel, een kam of zelfs gewoon je vingers om door je krullen te kammen en ze een meer volumineuze, rommelige en onopvallende look te geven.

rommelig haar
Ontwerp: Gilang Aditya

8. Een minder dan perfecte Pixie

messy kapsels brunette pixie bangs
Makkelijker dan deze stijl wordt het niet.

Een van de beste onderdelen van het dragen van een korte stijl is hoe gemakkelijk het is om je lokken te stylen. Een rommelige pixie tilt het gemak naar een heel ander niveau omdat het de rommelige look omarmt en je in staat stelt om gewoon wakker te worden en te gaan. We raden aan om deze look te combineren met iets meer gestructureerde kleding en opzettelijke make-up om dingen er fris en on-point uit te laten zien.

rommelig haar
Ontwerp: Gilang Aditya

9. Een volledige set knallen

rommelige kapsels knallen
Een volledige set knallen is niet altijd prim en correct.

Sla de zware styling over en draag je volledige pony’s rommelig en ongedaan.

rommelig haar
Ontwerp: Gilang Aditya

10. Getextureerde Updo

rommelige kapsels getextureerde knot
Trek je strengen terug in een rommelige updo.

Een getextureerde updo is waarschijnlijk de gemakkelijkste fancy stijl die je ooit zult maken. Maak je haar gewoon glad en bind het vast in een losse knoop aan de achterkant van je hoofd. Voeg wat barrettes toe voor een leuk detail!

rommelig haar
Ontwerp: Gilang Aditya