Scheermes gesneden kapsels: tips voor het stylen van de nieuwe en hippe Pageboy in de stad

Zonder mankeren zal het bobkapsel altijd relevant zijn. De look, die al vele jaren (en nog vele jaren daarna) geliefd is, is op veel manieren opnieuw uitgevonden en blijft nog steeds een klassieker. Er is een nieuwe bob in de stad die we niet anders konden dan opmerken en het is de scheermes-cut bob. Scheermes geknipte kapsels zorgen voor een edgy crop waar we dit seizoen helemaal achter kunnen staan.

We houden van deze stijl voor vrouwen die de voorkeur geven aan een onderhoudsarme stylingroutine op bobkapsels. Hier zijn onze beste tips voor het stylen van de scheermes-cut bob stijl. Blijf lezen om inspiratie op te doen.

1. Leer dat minder meer is.

Scheermes gesneden kapsels vereisen niet veel onderhoud in termen van dagelijkse styling, noch vereist het veel product. Minder is zeker meer met deze snit. Het toevoegen van te veel product kan de lichtgewicht look en feel van deze bob verstoren.

scheermesjes bob
Easy-breezy en edgy. Foto credit: indigitalimages.com

2. Probeer een goede föhntechniek.

Als je zelf een scheermes cur kapsel stylet, zorg er dan voor dat je een goede blowdrying-techniek hebt. We raden aan om een blowdry crème zoals TRESemmé Thermal Creations Blow Dry Versneller Spray om te helpen omdat het beschermt tegen hitteschade en het droogproces versnelt. Bij het föhnen, ruw droog haar met je handen op een lage warmte-instelling om de textuur te verbeteren en in te stellen met TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Texture Houd niveau 1.

3. Droogshampoo is van vitaal belang voor scheermes gesneden kapsels.

scheermesjes bob: stringy bob
Een beetje ruwe styling en de juiste snit maakt de look. Foto credit: indigitalimages.com

Om de niet-vette matte look van deze bob-stijl te behouden, moet droogshampoo een hoofdbestanddeel zijn in uw onderhoudsroutine. Gebruiken Dove Care Between Washhes Verhelderende droogshampoo om overtollige olie op te nemen en een kleine lift aan uw stands toe te voegen wanneer dat nodig is.

4. Investeer in een goede haarstylist.

lob kapsel super strak
Een scheermes kan een veelzijdige look zijn als het goed wordt gestyled. Foto credit: indigitalimages.com

Scheermes geknipte kapsels zijn geen techniek die in het comfort van je eigen huis kan worden gedaan. Deze snede vereist een professional om de juiste vorm en afwerking te krijgen. Neem de tijd om een stylist te vinden die gespecialiseerd is in dit type snijden om ervoor te zorgen dat je de look krijgt die je wilt.