Short Bangs als must-have voor 2023

Knallen zijn knallen, toch? Verkeerd. Traditionele knallen verbergen het voorhoofd en benadrukken de bovenste helft van je gezicht. Korte knallen hebben het tegenovergestelde effect omdat ze bedoeld zijn om opzettelijk de aandacht te vestigen op je voorhoofd en wenkbrauwen, wat precies het gebied is dat je wilt benadrukken.

Korte bijgesneden knallen – wie zou dat moeten doen, wie niet

Korte baby bangs zien er geweldig uit op bijna iedereen, maar er zijn nog steeds enkele specifieke gezichtsvormen en haartexturen die zich niet goed lenen voor de stijl. Als je een vrouw bent met de driehoekige gezichtsvorm, wil je misschien wegblijven van te korte knallen, omdat ze je voorhoofd te breed kunnen laten lijken en het middengedeelte van je gezicht te smal. Ook als je een meisje bent met ultra-golvend of krullend haar, kun je moeite hebben met het handhaven van een korte knallook, omdat, bij de geringste hint van vochtigheid, de knallen ofwel uitpuilen en hun vorm verliezen, of krimpen, op en neer.

Bekijk deze 20 short bang-opties en selecteer er een die het beste bij u past!

1. Rechte Shag met korte knallen

Een shag met korte pony’s is een van die kapsels die er geweldig uitzien op supersterk haar. De lange slierten en lagen verlengen het gezicht en geven de stijl een jeugdige uitstraling.

2. Baby Bangs voor Wavy Bob

De korte bijgesneden knallen werken als een modern element wanneer ze worden gecombineerd met een koperkleurige, golvende kinlange bob die aan de zijkanten en bovenkant is geduwd.

3. Super Short Bangs voor Shag van gemiddelde lengte

Hier is een van de beste stijlen voor medium haar als je hoopt een stijl van sterrenkwaliteit te bereiken die er niet uitziet alsof je beroemdheidsgeld hebt betaald. Vintage Katy Perry.

4. Straight Cropped Bangs voor Lob

Zeer korte knallen die recht over het voorhoofd worden gesneden en omhoog worden geschoven om hun volledige lichaam te laten zien, vormen een aanvulling op het lange, rechte haar van de omgekeerde schouderlengtelob die feilloos op de schouders stroomt.

5. Tiny Baby Bangs voor lange golvende lokken

De ashy blonde balayage haalt het beste uit deze golvende, lange lokken. Recht gekamde babybangs lijken uit de kruin te ontspruiten en omlijsten het gezicht en voorhoofd prachtig.

6. Piekerige Kastanje Bob met Choppy Bangs

Er bestaat niet zoiets als knallen die te kort zijn, dus waarom zou je ze niet benadrukken door ze dicht bij het voorhoofd te knippen en ze steeds iets opzij te borstelen?

7. Gouden Lob met Side Swept Bangs

De korte zijwaartse knallen en strategisch geplaatste golven van de licht omgekeerde, golvende lob helpen het oog om zich te concentreren op je zwoele ogen en sensuele lippen.

8. Piekerige schuine knallen voor lang haar

Natuurlijk, deze korte knallen op lang haar zien er misschien uit alsof je een beetje slordig bent geworden met de schaar, maar dat is het hele punt. Hun asymmetrische hoek wijst naar beneden naar je fantastische wenkbrauwen, terwijl ze je voorhoofd benadrukken en je gelaatstrekken in evenwicht brengen.

9. Baby Bangs en Lange Ruige Golven

Schokkerig, golvend haar dat langs de schouders stroomt, vormt een duidelijk contrast met de extreem korte babybangs die recht over het voorhoofd worden gesneden.

10. Pixie-Bob met rechte gebogen knallen

Probeer stukjes haar voorzichtig achter de oren te stoppen om een klassieke korte bangs bob aan te passen in een schattig vintage kapsel. Een lichte tousle in het achterste gedeelte voegt een frisse sportieve sfeer toe.

11. Scheermes korte knallen

Doe er nog een schepje bovenop als je op zoek bent naar een trendy, kort kapsel dat het meeste uit je steil haar haalt. In plaats van een schaar te gebruiken, scheer je het uit voor een aantal gekartelde randen waardoor Joan Jett je om de contactgegevens van je stylist zou vragen.

12. Super korte Pixie met cropped baby bangs

De schokkerige pixie met knallen en rommelige top doet wonderen om dit mooie ronde gezicht slank te maken. Iets langere zijstukken en het getoupeerde kroongedeelte zorgen ervoor dat de stijl fris en vrouwelijk blijft.

13. Lange zwoele golven met korte rechte knallen

De koperkleurige krullende golven stromen langs de schouders en rug en tonen dit prachtige baby bangs lange kapsel dat geschikt is voor een prinses.

14. Schuine omgekeerde bob met superkorte knallen

Zet je Cleopatra aan en probeer een scherp gehoekte omgekeerde bob uit met serieus korte knallen. Het is een stijl die er geweldig uitziet op natuurlijk dik, steil haar dat is gladgestreken om alle acute hoeken te laten zien.

15. Stompe gesneden bob met piekerige bangs

We houden gewoon van deze moderne draai aan de traditionele pageboy-snit. De stomp gesneden uiteinden en superkorte pony’s hebben een verfijnde charme die goed werkt voor vrouwen van alle leeftijden.

16. Krullende golven met side swept baby bangs

Toegangnt je wenkbrauwen en jukbeenderen met een zijwaartse golvende bob met veel krullende lagen die een volumineuze rommelige stijl opbouwen.

17. Klassieke Bob met Piece-y Cropped Bangs

Zwart is terug! Probeer deze sassy stijl die kort haar in balans brengt met korte pony’s. De afgeronde rand van de schokkerige knallen past perfect in de face-framing curve van de bob.

18. Tomboy Boxy Shag met Tiny Bangs

Perfecte imperfectie is de naam van het spel, en dat is precies wat je krijgt als je deze asymmetrische tomboy shag test op je superfijne, dunne haar.

19. Gevederde piekerige Baby Bangs

Gekartelde uiteinden en schokkerige baby bangs zijn de twee kenmerken die er geweldig uitzien op de koperkleurige lob, perfect voor meisjes met een lichte warme huidtint.

20. Korte golvende knallen met krullend haar

De bijgesneden knallen te midden van de klodders krullen zijn een grillige verrassing die een boost geeft aan het middellange kapsel. De schokkerige baby bangs omlijsten het voorhoofd en vestigen de aandacht op de wenkbrauwen en jukbeenderen.

Dus, zoals je kunt zien, is er niets te vrezen wanneer je besluit om voor een mooie set korte knallen te gaan. Dit is het perfecte moment om je look op te frissen en een nieuw kapsel te passen dat enkele van de populairste trends bevat die dit jaar op komst zijn. Of je nu een schokkerige korte pony wilt of een sliert van een knal die gewoon het voorhoofd schampt, de sleutel tot de kleine knalrage is om ze zo kort te krijgen als je wilt!

Lange rechte shag met baby bangs
Tousled Bob met korte bijgesneden knallen
Shag met korte bangs voor medium haar
Omgekeerde Bob met zeer korte knallen
Lange As Blonde Haar Met Baby Bangs
Bob met te korte knallen
Golvende Bob met korte side bangs
Lang haar met korte piekerige bangs
Lang golvend kapsel met extreem korte bangs
Korte Bangs Blonde Bob
Scheermes Brunette Bob met korte bangs
Pixie met baby bangs voor ronde gezicht
Lang krullend kapsel met Baby Bangs
Rechte omgekeerde bob met korte knallen
Blonde Stompe Bob Met Super Short Bangs
Golvende koperrode bob met baby bangs
Zwarte Bob met korte afgeronde knallen
Shag met tiny bangs voor dun haar
Jagged Bob met schokkerige baby bangs
Medium krullend kapsel met bijgesneden bangs