Slanke en sexy haar schoonheid met Ombre steil haar

Ombre steil haar is een prachtige manier om je haarkleur te laten zien zonder een hoop moeite en onderhoud. Met een goede colorist en een betrouwbare stijltang kun je deze look trekken, ongeacht je haartype.

Ombre Steil Haar

Bij steil haar is het belangrijk om de gladde vervaging of overgang van kleur te laten zien. U kunt ombre-hoogtepunten introduceren of beslissen over de fade die begint op het mid-length niveau. De tweede optie ziet er goed uit op lang haar. Ombre highlights werken zelfs voor de lengte van een schouderlengte bob.

#1: Rechte schoonheid

Highlights zorgen ervoor dat lang haar langer lijkt, wat nog verder wordt geaccentueerd door rechte lokken. Gebruik een stijltang van hoge kwaliteit en kies een dramatisch rechte look wanneer je hoopt op een mooie verandering.

lichtbruin tot blond ombre voor lang steil haar

Bron

#2: Helder en gedurfd zwart tot rood Ombre

Omdat steil haar zo goed kleur laat zien, waarom zou je het dan alleen bij natuurlijke tinten houden? Een felle brandweerauto rood, een elektrisch blauw of een koel paars kan het haar echt laten knallen.

rode ombre voor steil zwart haar

Bron

#3: Dramatische kleurverandering

Veel soorten trendy ombre steil haar vertonen subtiele kleurovergangen, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Je kunt ook deze dramatische donkere tot lichte stijl met mooie blonde uiteinden proberen.

zwart tot blond ombre

Bron

#4: Donker worden met lichtbruin naar zwart Ombre

Een andere standaard eigenschap van ombre haar is donker aan de bovenkant trapsgewijs naar beneden in een lichtere tint. Meng dingen door een omgekeerde ombre uit te proberen. Het is creatief en toch prachtig.

omgekeerd bruin naar zwart ombre

Bron

#5: Schouderlengte haar met Ombre Highlights

Haar hoeft niet super lang te zijn om er goed uit te zien met een ombre stijl. Schouderlang haar is net zo mooi, en als je haar van gemiddelde dikte is, zal het er nog beter uitzien. Het beste van alles is dat het minder tijd kost om je haar ’s ochtends te strijken als je niet gezegend bent met natuurlijke rechtheid.

lange bob met ombre highlights

Bron

#6: Veelkleurige Ombre met regenboogstrengen

Met behulp van de donker-lichttechniek kun je het opvrolijken met enkele regenboogkleurige strengen. Deze zien er erg leuk uit op steil ombre haar, maar je kunt ook experimenteren met wat toegevoegde krullen.

roze blauwe en paarse ombre highlights

Bron

#7: Ingetogen kleur

Soms kan ombre-kleur te dramatisch zijn voor iemands persoonlijkheid, daarom is het proberen van een subtiele ombre misschien het beste. Als je er uiteindelijk van houdt, kun je altijd voor iets gaan dat meer een statement maakt. Het is veel gemakkelijker toe te voegen dan om te keren als het gaat om haarkleuring.

donkerbruin haar met subtiele ombre highlights

Bron

#8: Korte en lieve Ombre Voor Bob

Te vaak associëren we lang haar met vloeiende, op Disney-prinsessen geïnspireerde lokken. In het echte leven, waar we werk, school of kinderen hebben om voor te zorgen, is een kortere stijl perfect acceptabel. Korte lange stijlen zien er net zo mooi uit op haar dat niet tot voorbij de schouders reikt.

bruinblonde bob met ombre highlights

Bron

#9: Zwart-roodblond Ombre-haar met bangs

Ombre voor steil haar is leuk om te dragen in verschillende tinten, en het is nog unieker gemaakt met pony’s. Deze verzachten de dramatische uitstraling van de kleur terwijl ze je gezicht prachtig omlijsten.

rood en blond ombre voor steil zwart haar

Bron

#10: Kleur in krullen met subtiele ombre

Steil haar kan er snel dof of verzwaard uitzien als het lang wordt. Je kunt dit oplossen door wat krullen aan de onderkant van je manen toe te voegen. Sloten van gemiddelde dikte houden krul het beste vast.

donkerblonde ombre voor bruin haar

Bron

#11: Strak en Sassy Ombre Haar Voor Zwarte Vrouwen

Gebruik korte rechte ombre om wat plezier en sass te brengen in een verder gewoon kapsel dat aan de korte kant blijft. Perfect voor een professionele omgeving, deze schouderlange ‘do is gelaagd om de kleur verder te laten zien.

karamelbruine ombre voor zwarte vrouwen

Bron

#12: Creatief en helder

Ombre op steil haar ziet er prachtig uit voor elke gelegenheid, maar het wordt echt leuk als je een aantal echt levendige kleuren van boven naar beneden werkt. Volgens dezelfde techniek van “donker tot licht”, begint dit steil haar fuschia en werkt het zich een weg naar beneden in een oranje-gele.

paarse tot rode ombre op steil haar

Bron

#13: Bourgondië Ombre Highverlichting voor zwart haar

Een andere vorm van een subtiele ombre is het mengen met highlights. Als u een kleur kiest die uw natuurlijke tint complimenteert, moet u een paar hoogtepunten op de bovenste strengen hebben, waarbij meer kleur geleidelijk toeneemt met elke laag.

zwart haar met bordeauxrode ombre highlights

Bron

#14: Tinten blond

Lief en eenvoudig, deze traditionele blonde ombre is mooi op dunner, steil haar. Voeg wat lichte lagen toe om te verwelkomen in de dimensie en verdere definitie van kleur.

bruin tot goudblond ombre

Bron

#15: Mooie lagen

Ombre steil haar wordt nog mooier als je een aantal schuine lagen toevoegt die ervoor zorgen dat het haar echt in verschillende richtingen stroomt en tuimelt. Om deze look te krijgen, föhn je je haar met een ronde borstel om de uitlopende lagen te bereiken.

bruinblonde ombre voor lang haar

Bron

#16: Uitgelichte hoeken

Ga voor een schuine snit en voeg dan ombre haarkleur toe om de aandacht te vestigen op de prachtige lijnen. Markeer de uiteinden en zijkanten, waardoor een donkerdere tint bij de wortels achterblijft. Schuine snitten kunnen sterke gelaatstrekken verzachten en ook echt scoren in de trendy “rommelige” look-afdeling.

bruinblond haar met ombre highlights

Bron

#17: Into the Blue

Megalang en steil haar kan er prachtig uitzien met een felgekleurd onderste gedeelte. Als je haar erg donker is, kies dan voor een levendige kleur zoals dit elektrische blauw. Als je toch voor een felle tint gaat, zorg er dan voor dat je de uiteinden regelmatig bijgesneden houdt. De kleur zal de aandacht vestigen op de kwaliteit van je haar.

zwart tot blauw ombre voor lang haar

Instagram/ @kawaicat_salon

#18: Natuurlijk ogende Ombre voor steil haar

Een deel van de schoonheid van de ombre is het feit dat het haar zonder veel moeite verlicht. Je hebt geen ingewikkelde stijl of een stressvolle ochtendroutine nodig als het gaat om een rechte ombre. Kies gewoon je kleuren, ga naar de salon en je bent klaar om te gaan.

steil bruin ombre haar

Bron

#19: Mooi in roze

Op een gemiddelde lengte heeft dit kapsel overal leuke roze knallen. Het is een geweldige keuze als je op zoek bent naar iets grilligs en leuks dat de bank niet zal breken.

pastelroze ombre voor bruin haar

Bron

#20: Kleurrijk lang haar

Een subtiele ombre ziet er het beste uit wanneer de ene kleur zachtjes donkerder wordt in de andere. Dit kan nog een stap verder gaan met variaties van prachtige kleuren die elkaar aanvullen. Een voorbeeld is een op de oceaan geïnspireerd lichtgroen in een diepblauw. Je kunt ook kiezen voor roze naar rood, geel naar een diep oranje, of zelfs wit naar zwart.

lichtbruin tot blauw ombre

Bron

Wees niet bang om een ombre op steil haar te proberen. Het is een van de meest creatieve en stijlvolle kleurtechnieken die er op dit moment zijn, en iedereen, van jonge tieners tot oudere professionals, rockt zijn afgestudeerde tinten. Als je nerveus bent over het proberen van een felle kleur, maar het graag wilt proberen, pak dan wat haarkrijt of tijdelijke kleurstof voordat je voor een permanente oplossing in een salon gaat.