The Wolf Cut is de moderne iteratie van de Shag waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden

Het wolvenkapsel op krullend haar, een van de heetste kaptrends van deze zomer, is een moderne iteratie van de shag waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Deze snit bevat face-framing lagen die beloven om elk haartype een groot volume te geven. Met een subtiele gordijnknal helpt deze look je om een aantal van de nieuwste kapseltrends aan te raken.

Als u op zoek bent naar een manier om wat lengte te verliezen zonder al uw haar op te offeren, kan de wolfsnit de ideale lengte voor u zijn. Net als de shag is deze snit langer aan de onderkant en korter aan de bovenkant, met een bijzondere focus op face-framing lagen. Lees verder om geïnspireerd te raken door deze trend en leer hoe je jouw specifieke haartype kunt stylen.

Terwijl veel Tik Tok-gebruikers de snijschaar in eigen handen nemen en de doe-het-zelf-route volgen met dit kapsel, raden we aan een professional te raadplegen en deze foto’s als inspiratie mee te nemen. Hier leest u hoe u deze trending cut kunt stylen zodra u de sprong waagt:

Gestyled Wolf Cut Krullend Haar

wolf gesneden lagen
Pomp het volume op je krullen op.

Omdat deze snit draait om beweging en vormgeving, is het ideaal voor mensen met krullend haar. De kortere lagen op het bovenste gedeelte van het haar creëren een gezichtsverlijstende vorm die het oog naar de bovenkant van de stijl trekt.

Als je je krullen een extra boost wilt geven en wilt zorgen voor extra volume dat de hele dag aanhoudt, overweeg dan om je vochtige haar te stylen met TRESemmé Flawless Curls Defining Cream.

Rechte strengen

wolf gesneden brunette
Deze face-framing lagen zijn super flatterend.

Steilharige vrienden maken zich geen zorgen. Deze stijl ziet er net zo geweldig uit op zijdezachte fijne rechte lokken als op krullend haar. We houden van de manier waarop de lagen in elkaar overvloeien wanneer de wolfsnede met rechte strengen wordt gedragen.

Geef je haar een shot textuur door het te vernevelen met Suave Droge Textuur Finishing Spray om het wat extra beweging en diepte te geven.

Luchtgedroogd gemak

wolf gesneden krullend
Dit is een ideale snit voor krullend haar.

Bij twijfel kun je altijd productvrij gaan en je haar gewoon aan de lucht laten drogen. De wolf cut is een trend die pas zou kunnen komen na een jaar als 2020, toen ieder van ons elke dag de hele dag de “ik werd zo wakker” -sfeer omarmde. Neem een beetje van die gemakkelijke relaxte energie mee naar de zomer van 2021 met deze eenvoudige stijl.

Overweeg je om een sprong te wagen en de wolf te laten knippen? Zorg ervoor dat je wat voor- en nafoto’s maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!