TikTok Review: virale TikTok-haartrends testen, zoals de Clean Girl-look

We hebben allemaal die kapsels gezien, zoals verschillende manieren om hitteloze krullen en haarhacks te bereiken waarmee we in een mum van tijd de perfecte rommelige knot kunnen bereiken, maar heb je je ooit afgevraagd hoe haalbaar deze virale haartrends zijn? In onze serie Testen virale TikTok-haartrends, de redactie bij Alles wat met haar te maken heeft stel je favoriete haartrends en hacks op sociale media op de proef om erachter te komen hoe gemakkelijk ze zijn feitelijk zijn.

Blijf scrollen om onze virale haartrendtests te bekijken.

Heb je geen tijd om dertig minuten te besteden aan het stylen van je haar? Geen probleem! Clean beauty heeft de haarindustrie overgenomen! Recente trends op Tik Tok hebben aangetoond dat schone schoonheid en natuurlijke haarproducten in combinatie met moeiteloos slanke stijlen hot en populair zijn, en met een goede reden.

Wat ik het leukst vind aan “Clean Girl” -haar, is dat het concept draait om het kunnen creëren van unieke en schattige kapsels met accessoires die je al in huis hebt en ook op tijd. De “Clean Girl look” omarmt haarproducten met natuurlijke ingrediënten en kapsels die een natuurlijke, moeiteloze, maar samengestelde look afgeven. Hoe vraag je je misschien af? Laten we het proberen!

De kapsels die ik zal laten zien zijn een mid-paardenstaart met een zachte stoffen hoofdband, een half-up, half-down kapsel met een klauwclip, twee vlechten met een lage knot en pigtails met meerdere vlechten.

Mijn haar is dik met een vette hoofdhuid en schone haarproducten zijn verrijkend en hydraterend. Gelukkig ontdekte ik mijn go-to clean girl hair product: Love Beauty and Planet’s Radical Refresher Tea Tree Olie en Vetiver Shampoo en Conditioner. Met deze producten doordrenkt met natuurlijke en heilzame ingrediënten zoals Tea Tree Oil en Vetiver, ziet mijn haar er gezond, zacht en gemakkelijk over te geven in elke last-minute stijl! Clean Girl haar is perfect voor dagelijks en verfijnd dragen.

De “Clean Girl” esthetiek bevordert natuurlijke en schone producten en omarmt iemands natuurlijke haar. Het maakt het verkennen van verschillende stijlen pijnloos en spannend!

Half-up gevlochten pigtails zijn een virale haartrend die we hebben zien oprukken van TikTok naar onze favoriete beroemdheden en go-to stijl- en beauty-influencers. Het lijkt gemakkelijk omdat deze stijl slechts twee hulpmiddelen vereist (een kam en haarbanden). Zal het echter onze test doorstaan? Ontdek het hieronder terwijl we half-up bubble pigtails uitproberen.

De virale haartrend uitproberen

Half-up gevlochten varkensstaarten zijn een zeer populaire look die de laatste tijd het internet domineert. Het bevat twee halve varkensstaarten die vervolgens worden gevlochten tot driestrengs vlechten. Een van mijn favoriete onderdelen van deze virale haartrend is dat iedereen het kan doen. Het maakt niet uit of je dun, natuurlijk, krullend, kort of lang haar hebt; deze stijl kan voor iedereen werken! Half-up pigtails zijn een stijl die ik vaak doe, dus na het zien van deze gevlochten variatie overal op TikTok en zelfs op de rode loper, was ik super enthousiast om het uit te proberen. Bovendien vind ik het erg leuk hoe minimale producten en hulpmiddelen nodig zijn. Je hebt een kam, vier haarbanden en haarspray nodig als je extra grip wilt.

Ik zou aanraden om een haarspray zoals TRESemmé Compressed Micro Mist Smooth Hold Level 2 Haarspray omdat het je een lichte houvast geeft voor de stijl zonder dat je haar er stijf en knapperig uitziet of aanvoelt.

Laatste gedachten

Om de vraag eerder te beantwoorden: Ja, dit heeft de test doorstaan! Ik vond dit een heel makkelijk kapsel om te doen. Ik denk dat het perfect is voor die dagen in de zomer dat je je haar uit je gezicht wilt, maar het niet helemaal wilt dragen. Hoewel deze stijl eenvoudig is, is het gemakkelijk om te kijken om te doen als je je vlechtvaardigheden oefent. Bovendien voegt het net iets extra’s toe aan een typische half-up pigtail-stijl.

Over het algemeen zou ik deze stijl aanbevelen. Het is geweldig voor een verscheidenheid en haarlengtes en vaardigheden. Als je voor een extra y2k vibe gaat, kun je can zelfs vlinderclips toevoegen aan de stijl.

Klauwclips werden vorig jaar opnieuw gelanceerd in de haarscene, waardoor het het perfecte alternatief is voor strakke haarbanden. Klauwclips stellen ons in staat om ons haar omhoog en uit ons gezicht te dragen zonder ons zorgen te maken over de breuk en schade die gepaard kan gaan met sommige haarbanden wanneer ze vaak worden gebruikt.

Op TikTok en Pinterest nam het “It Girl” klauwclipkapsel het volledig over en wordt het vandaag de dag constant gedragen. De specifieke stijl omvat meisjes die een moeiteloze en schone esthetiek hebben, waarbij ze hun lange haar snel in een klauwclip plaatsen. Klinkt makkelijk, toch? Nou, ik neem de proef op de som.

Ik heb lang, dik haar, dus het gebruik van een klauwclip kan hit or miss zijn, afhankelijk van hoe groot het is. Ik ben echter benieuwd of dit virale kapsel werkt met mijn haar. Bekijk mijn ervaring hieronder om te zien of ik het zou aanbevelen.

De trend testen

Ik hou echt van hoe draagbaar deze klauwcliptrend is. Het kan worden gedragen terwijl je boodschappen doet, en het kan zelfs worden aangekleed voor chiquere gelegenheden. Het is ook super opwindend hoe er zo’n grote verscheidenheid aan klauwclipformaten, kleuren en stijlen is om uit te kiezen, dus iedereen zal zeker iets vinden dat voor hen werkt.

Het “It Girl” klauwclipkapsel vereist slechts één hulpmiddel: uw klauwclip! Dit maakt de stijl voor zoveel mensen zeer haalbaar. Bovendien, als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je de look in slechts één of twee minuten creëren.

Laatste gedachten

Met dit alles gezegd, zou ik de “It Girl” klauwclipstijl aanbevelen! Afhankelijk van je haarstylingsniveau, kan dit een beetje oefening vergen om volledig vast te leggen, maar over het algemeen zou ik zeggen dat dit een relatief eenvoudige stijl is. Voor mij was het moeilijkste deel van de stijl het binden van mijn haar in het begin, omdat je niet kunt zien wat je doet. Nadat ik dit echter een paar keer heb gedaan, zie ik de stijl zeker worden dus veel gemakkelijker. Persoonlijk denk ik dat dit kapsel zo leuk zou zijn om te proberen met een parelmoer haarclip voor een verhoogde look.

Is er een specifiek kapsel of hack waarvan je wilt dat we het nu proberen? Laat het ons weten op Instagram @AllThingsHairUS.