Top 20 All the Rage Looks met long box vlechten

Vrouwen met lang haar zijn een “zwakte” van veel mannen. Geen wonder, lange mooie lokken zijn een teken van goede genen. Het “zo lang” laten groeien van je haar is echter niet mogelijk voor sommigen van ons of te nauwgezet voor de anderen. Met lange doosvlechten kun je je langharige droom waarmaken, in ieder geval voor een paar maanden. Ze zijn inderdaad mooi, leuk en gewoon “wow!”

Of je ze nu kiest om gracieus naar je taille te reiken of zelfs langer, laten we zeggen, de kontlengte, lange doosvlechten bieden een volledig scala aan uitstekende kapsels, die pronken met je “uitgebreide schat”. Zelfs het dragen van je lange doosvlechten los aan beide kanten over je schouders met een stijlvolle hoed of een bedrukte hoofddoek zal je buiten de massa laten vallen.

De belangrijkste attractie van lange doosvlechten is de lengte, dus sta open om een verscheidenheid aan stijlen te proberen waarbij je prachtige vlechten los worden gedragen. Twists voor de voorste lokken en hoge paardenstaarten zorgen voor moeiteloos coole looks, net als de gemarkeerde doosvlechten, als je een vleugje kleur in je gevlochten manen niet erg vindt. Enkele chocolade- of kersenvlechten zien er meestal heel interessant uit. Eenvoudige middendeel half omhoog half omlaag stijlen, gedrapeerd naar één kant, lijken ook erg in het oog springend.

Haarstijlen voor lange doos vlechten

De meeste meisjes dragen hun doosvlechten en pinnen de voorkant gewoon aan één kant. Deze stijl is extreem eenvoudig, maar het blijft echt de meest favoriete manier om lange doosvlechten te spotten. Bekijk onze galerij voor meer ideeën over het rocken van lange doosvlechten.

#1: Witte Manen Box Vlechten

Zeer lange vlechten zijn een geweldige manier om een hoop flair toe te voegen, zonder dat je je haar hoeft uit te laten groeien. Deze witte vlechten creëren een geweldig temperatuurcontrast met de huidskleur, en we houden van de moeiteloze draaiing van de zijvlecht, omdat het een beetje ongeremd haar eronder laat zien!

#2: Gevlochten knot en lange gedraaide staart

Dit kapsel met lange doosvlechten biedt een nette combinatie van een topknoop, side twist en fishtail. De knot geeft wat hoogte aan de bovenkant, terwijl de gedraaide zijvlecht over de schouder naar beneden valt. Bevestigd aan de hoofdhuid, zullen deze vlechten je geen kroes of weerbarstig haar geven, alleen gemakkelijk, snel en creatief stylen!

#3: Amber en Ebbenhouten Wide Box Vlechten met Knot

Dit over the top broodje is echt een lust voor het oog! De mix van kleuren en dikke vlechten maakt het een unieke stijl die je niet elke dag zult zien. Dit begint met de installatie van de vlechten en vervolgens het draaien van de bovenste helft in een knot, terwijl je onder alle uiteinden stopt. Wacht maar op de foto’s!

#4: Red Crown Chunky Box Vlechten

Big box vlechten worden vaker halverwege gestyled. We houden van deze koperrode vlechten die een soort kroonachtige stijl vormen, die lijkt op Koningin Amidala in Star Wars. Vorstelijk en vol, de bovenste vlechten worden in twee delen naar achteren getrokken en aan de achterkant van het hoofd gebonden, waarbij enkele vrijhangende vlechten over de schouders worden gegooid.

#5: Plum Box vlechten in elegante halve updo

Klaar om een gedurfder statement te maken? Deze lange doosvlechten in dieppaars zijn een uitzonderlijke prestatie! Met de voorkant overdwars en teruggedraaid aan de zijkant, is het een echt interessante en unieke asymmetrische look. Bijpassende lippen en ogen helpen om de klus te klaren.

#6: Paarsblauwe Doos Vlecht bun

Heb je echt lange doosvlechten? Je kunt ze gewoon opdraaien tot een groter broodje zoals dit. Alle vlechten worden direct bij de kroon verzameld en vastgezet. En dan worden ze gewoon omwikkeld, met de uiteinden erin weggestopt. Makkelijk maar redelijk indrukwekkend!

#7: Ombre Box vlechten

Deze zeer lange, magere doosvlechten vervagen naar wit en geven een tweekleurige look die niet vaak wordt gezien. Het strakke vlechtwerk in dunne vlechten resulteert in een gladdere textuur, terwijl de paar witte strengen verderop in de vlechten een extra bonusdetail geven!

#8: Kentucky Blue Box Braids met Surface Braid

Niet alle lange vlechtstijlen zijn gelijk… en college basketbalteams ook niet! Dit is ECHT Kentucky blauw! Draag het om je team te ondersteunen of gewoon omdat het je favoriete kleur is. De ene kant is opgemaakt in een zeer brede vlecht, die zich naar beneden en over het oor wikkelt.

#9: Nacho Gewoon Garen

Deze interessante en echt lange doosvlechten bevatten zoveel mogelijk kleuren om een meer verfijnde hommage aan de Master of Funk, Mr. George Clinton, te creëren. Veel strengen van verschillende kleuren en texturen zijn toegevoegd aan de vlechten, en we houden van het resultaat!

#10: Elegante Box Braid Bun Updo

Klaar voor foto’s? Je zult met deze doosvlechten zijn! Deze bun updo creëert een mooie en delicatere stijl die gedragen kan worden voor een avondje uit of naar een gala. Combineer met een glamoureuze jurk, een paar sexy hakken en je favoriete klontjeh.

#11: Black Box Braid Bun Half Updo

Het dragen van lange vlechten betekent dat ze soms in de weg zitten. Maar deze stijl zorgt ervoor dat je gezicht vrij is om te glimlachen en gezien te worden! Ja… het werkte. Jij glimlachte ook! Schik de voorkant om horizontaal te zitten in een soort knallen en werk de resterende vlechten van het bovenste deel in een eenvoudige knot die trots op de kroon zit.

#12: Sunny Yellow Box Braid Pigtail Buns

Deze big box vlechten zijn de meest bizarre in onze collectie hier. De globe oorbellen zorgen ervoor dat de “dual suns” oh-zo-gepast lijken, en we houden van de gevlochten-en-dan-gedraaide look die hier wordt bereikt!

#13: Tall Cone Box Braid Broodjes

Het dragen van grote doosvlechten is een test van de kracht van je nek. Ze kunnen echt wat gewicht toevoegen, wat de beweging naar updos verklaart. Deze rode vlechten worden half en half gescheiden en vervolgens gescheiden om twee hoge, compacte broodjes bovenaan te creëren. Kleed je casual, of draag ze als aankleedaccessoire!

#14: Wervelende Voorste Bun Box Vlechten

Deze lange vlechten worden gezwenkt in een voorste opgerolde knot die op het voorhoofd wordt geduwd. De rest van het haar wordt over één schouder geveegd, waardoor een zeer dynamisch visueel effect ontstaat dat wordt bereikt met wendingen, rondingen en rechte lijnen.

#15: Kroon van Vlechten

Een kroon van zeer lange vlechten is precies wat een koningin nodig heeft voor een winterlook (of welk seizoen dan ook)! Deze blonde en zwarte vlechten smelten samen om een werkelijk unieke stijl te creëren. De voorkant wordt rond de kroon naar achteren getrokken en vervolgens wordt een kleinere knot gevormd om deze stijl in evenwicht te brengen.

#16: Janet’s Revival

Herinner je je foto’s van Janet Jackson uit de jaren 80 nog? Dit is een geweldige nieuwe draai aan haar kapsel. In deze valt de donkere bronzen kleur van het haar nogal wat meer op dan een donkerdere bruine tint. Trek alles naar de bovenkant van het hoofd en wikkel de paardenstaart met een handvol vlechten, stop de uiteinden in voor een gladde, vlekkeloze wikkel.

#17: Half en Half – Bordeaux en Zwarte Lange Vlechten

Rode en zwarte lange doosvlechten met een paar kralen voor detail creëren een look die dichter bij dread locks ligt dan doosvlechten. Als je ze leuk vindt, probeer deze vlechten dan gewoon op maat! Trek een paar naar achteren van de voorkant en zet vast met een haarband.

#18: Mandje

Als je een aantal echt, echt lange doosvlechten wilt, maar ze uit je gezicht nodig hebt, is dit de stijl voor jou! Er zijn zoveel vlechten dat de stijl lijkt op een mand! Alle vlechten worden opgeveegd, gedraaid en weggestopt totdat ze volledig zijn vastgezet.

#19: Box Braid Mohawk met Undercut

Wil je een alternatief voor traditionele stijlen voor grote doos vlechten? Deze faux hawk is een goede manier om jezelf te onderscheiden van de traditionele menigte en echt een statement te maken. Voeg veel vlechten toe aan het bovenste gedeelte en trek ze vervolgens allemaal recht terug in een hoge paardenstaart. Klaar… en mooi!

#20: Undercut en Accented Box Braids

Voor een andere undercut-stijl met lange doosvlechten, is hier iets avontuurlijker. Een paar blonde lokken zijn aan één kant gevlochten, waardoor drie unieke accentvlechten ontstaan die echt opvallen tegen het donkere haar. Bind een pony vast met een wrap om ze allemaal overeind te houden en pronk met je andere attractie – de undercut!

Als je niet zeker weet of je er echt lang van zult genieten, vink dan kleine doosvlechten en grote doosvlechtengalerij aan, met kortere lengtes en meer variaties van kapsels met doosvlechten. En merk op dat een volledige caleidoscoop van gevlochten kapsels wacht ook op u in de overeenkomstige categorie.