Top 5 voordelen van het gebruik van hennep shampoo en olie

Naarmate natuurlijke schoonheidsproducten meer mainstream worden, duiken was- en verzorgingsproducten die natuurlijke oliën gebruiken overal op. Er zijn opties zoals hennepshampoo, pepermuntshampoo, muntshampoo, lavendelshampoo, hennashampoo en zelfs rozemarijnmuntshampoo. En laat ons niet eens beginnen met de haarolie-opties. Er zijn er genoeg, maar voor nu richten we ons alleen op hennepzaadolie.

Hennepshampoo in het bijzonder is een favoriet geworden in de natuurlijke schoonheidswereld. Van deze shampoo is bekend dat het helpt bij veel reguliere haarproblemen. Omdat het afkomstig is van de cannabisplant en cannabinoïden bevat, associëren velen het snel ten onrechte met marihuana.

Als u overweegt om hennepshampoo en hennepzaadolie eens te proberen, lees dan verder om meer te weten te komen over de top vijf voordelen die gepaard gaan met het regelmatige gebruik van deze producten:

1. Bevordert de haargroei.

hennep shampoo haargroei
Leer alles over de voordelen van het gebruik van hennep-geïnfundeerde shampoo.

Van hennepolie is bekend dat het belangrijke ingrediënten bevat die helpen bij de haargroei. Als gevolg hiervan zal elke shampoo die hennepolie in zijn ingrediënten bevat, vetzuren zoals omega 6 en omega 3 gebruiken om de haargroei te stimuleren. Degenen met beschadigd haar zullen blij zijn om te weten dat deze vetzuren ook helpen bij de vorming van keratine om je haar in al zijn oude glorie te herstellen.

Ter info: Cannabinoïden (CBD en THC) zijn chemische verbindingen die door cannabisbloemen worden afgescheiden om verlichting te bieden van een hele reeks symptomen. Daarom gebruiken veel mensen cannabis voor verlichting van alles, van pijn en misselijkheid tot tremoren en ontstekingen. Elke cannabinoïde reageert op verschillende receptoren in het lichaam, en dit is hoe marihuana, die veel meer psychoactieve THC bevat, veel verschilt van hennep. Hennep heeft meer CBD-cannabinoïden die verantwoordelijk zijn voor de ontstekingsremmende en antioxiderende voordelen.

Voor al uw hennepwasbehoeften, probeer Love Beauty en Planet Soothe &Nourish Hennepzaadolie &Nana Leaf Shampoo en Conditioner. Dit haarwasduo werkt om je hoofdhuid te kalmeren en je lokken de hele dag door gevoed te houden.

2. Voorkomt haarbreuk.

Een van de meest opmerkelijke haarproblemen waar veel vrouwen mee te maken hebben, is haarbreuk. Vanwege hittestyling, haarkleuring en algemene slijtage, vinden veel vrouwen dat hun haarschachten gevoelig zijn voor breuk. Hennep olie-geïnfundeerde producten voeden je hoofdhuid en helpen bij het versterken van de keratinelaag van elke haarlok. En hoe sterker je haar is, hoe minder je lokken gevoelig zijn voor breuk.

3. Helpt strengen te repareren.

hennep shampoo lon en golvende lucht
Houd je lokken gehydrateerd en beschermd door te wassen met hennepshampoo.

Die vetzuren die we eerder noemden, doen ook geweldig werk bij het coaten van elke streng, waardoor een extra beschermingslaag ontstaat. Hennep heeft een lichte consistentie, die strengen niet verzwaart en ze vatbaar maakt voor breuk. Strengen die bijzonder droog zijn, zullen het recht opnemen en gebruiken om de buitenste laag te helpen repareren.

We raden aan om het uit te proberen Suave Professionals Tea Tree &Hennepzaadolie Revitaliserende Shampoo en Conditioner als je haar een serieuze reparatie nodig heeft. De tea tree in deze shampoo zal je haar zuiveren en verfrissen, terwijl de hennep je lokken hydrateert en versterkt.

4. Zorgt voor natuurlijk vocht in het haar.

Als vocht is waar je lokken naar hunkeren, dan is hennepshampoo 100% de juiste keuze. Omega-3 en Omega-6 voorkomen waterverlies, waardoor het een superkracht heeft om strengen te kunnen hydrateren, zelfs als het deel uitmaakt van een shampoo. Voor mensen met ongelooflijk droog haar is een hennepshampoo een geweldige optie, omdat het je lokken niet te veel droogt, waardoor je helemaal met de conditioner moet gaan.

Haal het meeste uit de hydratatie-eigenschappen van hennep door te wassen met een duo zoals TRESemmé Botanique Hemp Hydration Sulfaatvrije Shampoo en Siliconenvrije Conditioner. Dit duo is ongelooflijk hydraterend en zal je haar achterlaten met die gezonde glans waar je naar hunkert. Het is perfect voor mensen met doffe of droge haartypes.

5. Hydrateert de hoofdhuid.

hennep shampoo gehydrateerde hoofdhuid
Hennep shampoo houdt je hoofdhuid gehydrateerd!

Terwijl sommige mensen alleen droge strengen ervaren in de winter, hebben anderen het hele jaar door te maken met droogte. Droog haar kan leiden tot irritatie in je hoofdhuid en veel onnodige haarbreuk. Producten die hennepolie bevatten, helpen vocht terug te brengen naar je haar en je hoofdhuid voor diep voedende en hydraterende voordelen.

Love Beauty en Planet Soothe &Nourish Hennepzaadolie &Nana Leaf Scalp Serum zijn doordrenkt met kokosolie om je hoofdhuid gehydrateerd en gekalmeerd te houden, zelfs als deze droog wordt. Dit is een geweldig product om te combineren met je hennep shampoo en conditioner haarverzorging.

Hennep heeft zoveel geweldige voordelen voor je haar, daarom is het perfect voor een dagelijkse routine. Voeg een van deze geweldige duo’s toe aan je routine en zie hoeveel sterker, gezonder en zachter je haar zal worden.