Tutorial: Hoe een gedraaide schattige paardenstaart in minuten te doen

Als het gaat om het stylen van schattige paardenstaartkapsels zijn de stylingopties eindeloos. Je kunt ervoor kiezen om ze krullend, hoog, laag of zelfs gevlochten te dragen. Het veranderen van het uiterlijk van een traditionele paardenstaart is zo leuk en gemakkelijk te doen, en het duurt slechts een paar minuten. Ze kunnen ook je look upgraden omdat ze een nieuwe verfijnde stijl creëren. Een van onze favorieten is een laag gedraaid en schattig paardenstaartkapsel dat er samen uitziet voor een avondje uit of dient als een leuke manier om je look te mixen.

Lees verder om te zien hoe je deze look binnen enkele minuten onder de knie kunt krijgen. We zijn er zeker van dat het een nieuwe favoriet in je schoonheidsarsenaal zal zijn:

1

Stap 1

Verfris, dan deel het haar.

Begin bij de kruin van je haar en maak een deel in het midden met een rattenstaartkam, waarbij je het haar in twee gelijke secties aan de linker- en rechterkant verdeelt. Als je geen kam hebt, kun je wegkomen met het gebruik van je vingers, omdat het onderdeel verborgen is en niet perfect hoeft te zijn.

schattige paardenstaarten

2

Stap 2

Splits het haar in tweeën.

Zodra u uw twee secties hebt, houdt u aan elke kant vast en gaat u verder met de volgende stap.

schattige paardenstaarten

3

Stap 3

Bind het haar in een knoop.

Combineer de twee secties tot één, door ze aan elkaar te knopen. Maak eenvoudig een knoop door het rechtergedeelte van het haar over het linker te kruisen en trek aan beide secties om aan te spannen.

schattige paardenstaart die knoop creëert

4

Stap 4

Maak je paardenstaart los.

Trek zachtjes aan je paardenstaart om hem los te maken.

schattige paardenstaart zijaanzicht

5

Stap 5

Wikkel haar rond.

Neem een 1″-gedeelte van het haar van de buitenste rechterkant en wikkel het rond de basis van je paardenstaart, vlak onder de knoop.

een achteraanzicht van een vrouw die haar paardenstaart draait om zich over haar haar te wikkelen

6

Stap 6

Veilig met pinnen.

Steek spelden in je haar om het op zijn plaats te houden. Dit verbergt ook eventuele uiteinden die zichtbaar kunnen zijn.

schattige paardenstaart veilig met haarspelden

7

Stap 7

Klaar!

Daar heb je het! Royaal spray je haar met TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Verleng Hold Level 4 of TRESemme TRES Twee Ongeparfumeerde Extra Hold Haarspray om uw stijl op zijn plaats te zetten.

schattige paardenstaart lage stijl complete look

Denk je erover om deze schattige paardenstaart uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!