Tutorial: Hoe een kroonvlecht onder de knie te krijgen in 8 eenvoudige stappen

Klaar om jezelf deze week uit te dagen voor een nieuw kapsel? Als je klaar bent voor een nieuwe thuiswerkstijl, moet deze slimme versie van kroonvlechten de meest waterdichte tot nu toe zijn. Met weinig meer dan een gewone driestrengs vlecht die over het hoofd is gespeld, is het een leuke hack voor diegenen die willen leren hoe ze een gecompliceerde vlecht kunnen maken, maar een beetje meer oefening nodig hebben. Het is een snelle kleine upgrade die zo snel kan worden gedaan, het is perfect voor vlak voor die videochatvergaderingen of een geïmproviseerde selfie-sessie.

In tegenstelling tot de Franse of halo vlechtversie van kroonvlechten – die een ingebouwde vlecht heeft die van oor tot oor is geweven – wordt dit eenvoudige gevlochten kroonkapsel gedaan op een paardenstaart, die, wie wist, eigenlijk kostbare minuten van het hele vlechtproces afscheert. Lees verder voor een stapsgewijze handleiding voor het beheersen van kroonhaar:

1

Stap 1

Begin met vers gewassen haar

Geef je vlecht wat grip door hem op gewassen haar te maken, dat wat meer grip kan hebben. We houden van het natuurlijk ogende lichaam en de veerkracht die we krijgen van Suave Professionals Sea Mineral Infusion Hydraterende Body Shampoo en Conditioner, dan ruw-droog met een handdoek.

kroon vlecht tutorial: schoon haar

2

Stap 2

Spiegelen en verzamelen

Borstel je haar grondig om te ontwarren. Draai vervolgens je haar om en verzamel je in een half losse paardenstaart in de buurt van je ponygebied.

blonde vrouw die hoge paardenstaart creëert

3

Stap 3

Knoop het af

Zet je paardenstaart vast met een neutraal- of haarkleurig elastiek.

kroon vlecht tutorial: stropdas haar

4

Stap 4

Vlecht je pony

Begin met een gewone driestrengs vlecht op de gehele lengte van je paardenstaart. Dit is de basis van je kroonvlechten look.

kroon vlecht tutorial: vlechten

5

Stap 5

Knoop het af

Zet de uiteinden vast met een ander haarelastiek. Tip: Je kunt de uiteinden niet volledig doorlaten voor een nubby look, wat gemakkelijker kan zijn om in te stoppen.

kroon vlecht tutorial blond elastiek

6

Stap 6

Pannenkoek en pin

Je komt dichter bij het beheersen van kroonvlechtkapsels! Breng vervolgens de vlecht voorzichtig over je voorhoofd naar je verre oor. De bovenkant van de vlecht kan bij deze stap een beetje klonterig worden, dus creëer een beetje speling en egaliseer de vlechten, trek waar nodig om aan te passen. Veilig achter je oor met spelden.

kroon vlecht tutorial: pinnen toevoegen

7

Stap 7

Afwerken met Hairspray

Houd de kroonvlechten er gepolijst uit door eventuele halo-kroezen en flyways te besturen met wat haarlak. We houden van de fijne mist en toch stevig vasthouden waar we van krijgen TRESemmé TRES Twee Extra Hold Hairspray.

kroon vlecht tutorial: haarlak

8

Stap 8

Klaar!

Verfijn je kroonvlechten door eventuele dolende strengen indien nodig met spelden in te stoppen. Voilà, je hebt de cornw vlechtstijl onder de knie!

kroon vlecht kapsel: final look

Dat is alles wat er is aan de stijl van de kroonvlechten! Probeer deze look als je merkt dat je je een beetje verveelt en behoefte hebt aan een activiteit of nieuwe uitdaging! Het veranderen van je haar is een geweldige activiteit, het geeft je behoefte aan stijlopties en er zijn eindeloze looks om uit te proberen vanuit het comfort van je eigen huis. Veel stylingplezier!