Tutorial: Hoe haar te kraken voor gedefinieerde krullen

je hebt van nature krullend of golvend haar, dan wedden we dat je belangrijkste prioriteiten als het gaat om je haar waarschijnlijk zijn om uit te zoeken hoe je je krullen kunt verbeteren en kroezen kunt verminderen. Leren om haar te kraken kan een uitstekende manier zijn om je krullen te laten herleven zonder enige hitte of stylingtools (ja, echt!), Dus als je te laat bent op het scrunching-feest, is het tijd om deel te nemen aan de actie.

Wie kan profiteren van deze scrunching-methode? Hoewel het het meest effectief is op haar met een natuurlijk golf- of krullenpatroon, zelfs als je haar van nature recht is, kan het nog steeds helpen om textuur toe te voegen en het volume te verhogen. Dus, als je alles wilt weten over knarsend haar (en de beste haarproducten die we ervoor aanbevelen), klik dan op play op de video hierboven of lees verder voor de stapsgewijze uitsplitsing.

1

Stap 1

Stap 1: Was je haar.

Scrunching werkt het beste met vochtig haar, dus begin met het wassen van je haar.

Tip van de redactie: Gebruik een microvezel handdoek of katoenen T-shirt om overtollig vocht te verwijderen en kroezen te verminderen.

haar verven met tissuepapier beautywishes co

2

Stap 2

Stap 2: Leave-in toepassen.

Gehydrateerde krullen zijn gladde krullen, dus spritz je manen met een aantal van de TRESemmé Botanique Nourish &Replenish Hydraterende mist om je haar te voeden en voor te bereiden.

3

Stap 3

Stap 3: Gebruik mousse.

Pomp een golfbalgrootte van de Suave Professionals Natuurlijke Volume Mousse en werk het door je haar, zorg ervoor dat je overal een gelijkmatige coating krijgt.

Vervolgens knijp je je haar om je kruldefinitie aan te moedigen en te verbeteren. Om dit te doen, verzamel je je haar in de palm van je hand, pak het vast en verfrommel het (net zoals je een stuk papier zou doen) en druk het naar je hoofdhuid.

Tip van de redactie: Draai je hoofd ondersteboven als je aan het kraken bent om het volume in de wortels te houden.

4

Stap 4

Laat je haar drogen.

Laat je haar aan de lucht drogen en moedig verdere krulvorming aan door elke 5-10 minuten te knarsen (of zo vaak als je je herinnert!) totdat het droog is. Zet dan je krullen met de Suave Droge Textuur Finishing Spray om hen te helpen hun vorm vast te houden en gedefinieerd te blijven.

Tip van de redactie: Heb je haast? U kunt een haardroger gebruiken (op een lage warmtestand) om het proces te versnellen. Vergeet niet om het mondstuk van de diffuser te gebruiken, omdat dit kroezen helpt voorkomen.

5

Stap 5

Afgewerkte look.

En daar heb je het. Nu weet je hoe je haar moet kraken om de golvende textuur te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd!< / p>
<p>

haar verven met tissuepapier

En als je ooit een golvende permanent hebt overwogen, klik dan hier!