Tutorial: Hoe maak je een supereenvoudige zij-scheervlecht

Het hebben van een ondersnijding met lang haar is een van onze favoriete edgy en on-trend looks. Maar zelfs met je coole kapsel, kun je merken dat je af en toe op zoek bent naar manieren om je haar te mixen terwijl je de nieuwste haartrends onderzoekt. Met je lange / korte lengte, een stijl die zeker de aandacht zal trekken, is de zijscheerdecht!

Dit eenvoudige gevlochten kapsel creëert een chique stijl voor je haar terwijl je pronkt met je geweldige ondersnijding. En het mooiste? Het is zo eenvoudig te maken dat je in minder dan vijf minuten een geweldige cut hebt gestyled en rockt! ? Lees verder om te leren hoe je dit leuke halfgeschoren vlechtkapsel in een mum van tijd onder de knie krijgt.

1

Stap 1

Begin met schoon haar.

Zoals veel gevlochten kapsels, is het het beste om te beginnen met schoon haar. Wanneer het haar schoon is, is styling beter beheersbaar en ziet het er meestal wat meer gepolijst uit in het eindresultaat. Om te beginnen met verse lokken, was en conditioneer je je haar met de Suave Professionals Coconut Oil Infusion Shampoo en Suave Professionals Coconut Oil Infusion Damage Repair Conditioner Gebruikt als duo werken deze haarverzorgingsproducten om je haar schoon te maken terwijl ze een geweldig volume toevoegen. Laat je haar aan de lucht drogen tot het ongeveer 90% droog is.

hoe maak je een halfgeschoren vlecht op schoon haar

2

Stap 2

Maak je vlecht.

Wanneer je haar droog is, borstel je je haar en scheid je het vervolgens in drie gelijkmatige secties voor je driestrengs vlecht. Werk vervolgens stuk voor stuk en vlecht je haar langs de geschoren lijn totdat je het einde bereikt. Afhankelijk van je voorkeur kun je een losse of zeer strakke vlecht maken. Zodra je klaar bent met je basisvlecht, stop je hem onder de rest van je manen en zet je hem vast met een paar bobbyspelden of een doorzichtige haarband.

hoe maak je een halfgeschoren vlecht maak je vlecht

3

Stap 3

Veeg het opzij en je bent klaar!

Om je vers gevlochten halfgeschoren meesterwerk echt te laten zien, trek je je haar opzij. Niet alleen zal je vlecht centraal staan, maar al je resterende haar zal op één plek staan, wat vervelende knopen of, nog erger, gezien de hitte-index deze zomer, een hete nek zal voorkomen. Het klinkt als een win-win voor ons! Om je nieuw gevlochten kapsel compleet te maken, breng je wat haarolie aan, zoals de Nexxus Clean &Pure Voedende Detox 5-in-1 Onzichtbare Haarolie, naar het lange deel van je haar.  Deze formule werkt om de rest van je haar te laten glanzen en tegelijkertijd kroesvrij te houden.

Nu je zijgeschoren vlecht op punt staat, onthoud gewoon dat het belangrijkste deel van elk kapsel is om het te dragen en te denken: “#yasss, ik zie er goed uit!” omdat, zoals ze zeggen, vertrouwen de sleutel is.

hoe maak je een halfgeschoren vlechtfinale

Op zoek naar meer tutorials naast je side shave vlecht? Bekijk onze ondervlechtenvlocht die zeker de aandacht zal trekken.