Tutorial: Hoe maak je een women’s Fauxhawk op lang haar + 5 looks om te proberen

Ben je op zoek naar een faux hawk waar vrouwen van houden? De swag-factor van een mohawk is onmiskenbaar: brutaal, punky en unapologetisch subversief, het is een kapsel dat in het gezicht van conventies staat. Sinds het opnieuw is geïntroduceerd in de moderne tijd (het is al eeuwenlang een Indiaans en Iers hoofdbestanddeel), heeft het een meer mainstream versie gevonden in de fauxhawk van vrouwen, of nep-vrouwen mohawk, voor meisjes die nog niet helemaal naar die extremen kunnen gaan.

Voor degenen die zich niet kunnen committeren aan het scheren (of, als je cultureel accuraat wilt zijn, plukken) van hun hoofd, geeft de vrouwelijke faux hawk een even lange, borstelachtige spaak op het midden van je hoofd. Minder tribaal en meer #squad, de fauxhawk voor vrouwen is een van de edgiest cool-girl kapsels die er zijn. We hebben ook geluk: als het gaat om het uiterlijk van de fauxhawk, vereisen vrouwelijke stijlen meestal geen drastisch snijden of scheren (tenzij je al een ondersnijding hebt, in welk geval je gaat!).

Lees verder om meer te weten te komen over hoe je een faux hawk-vrouw op lang haar kunt maken. Geen scheren of knippen nodig, beloven we.

1

Stap 1

Begin met schoon haar.

Shampoo en verzorg je haar met een hydraterend en glanzend was- en verzorgingssysteem, zoals Suave Professionals Marokkaanse Infusie Shine Shampoo en Suave Professionals Marokkaanse Infusie Shine Conditioner. Dit zal je lokken achterlaten met een gezonde glans. Föhn zoals gewoonlijk, met behoud van je natuurlijke textuur voor een ruwer gevoel.

dames fauxhawk 1 schoon haar

2

Stap 2

Afsplitsing van de kroon.

Borstel het haar grondig door om eventuele knopen en klitten te verwijderen en snijd je bovenste haarlaag af. Tijdelijk omhoog houden met een klem of knoop.

dames fauxhawk

3

Stap 3

Begin met het draaien van kleine secties.

Begin een centimeter onder het geklemde gebied naar beneden te bewegen, begin aan één kant van je hoofd. Draai het haar om zich heen totdat je de middelste schacht bereikt en bevestig het slot vervolgens met een bobby-pin op het midden van je hoofd, waardoor de middenlengtes aan uiteinden losjes in het midden vallen.

dames fauxhawk

4

Stap 4

Herhaal dit op de volgende onderste laag.

Herhaal dit op het volgende deel van het haar hieronder, werk aan het draaien van haar aan slechts één kant van je hoofd en bevestig in het midden met een speld.

dames fauxhawk

5

Stap 5

Draai en pin, draai en pin.

Blijf haar draaien en speld het op het midden van je hoofd, werk sectie voor sectie van de bovenkant van je hoofd naar de nek om de fauxhawk van je vrouwen te creëren.

dames fauxhawk

6

Stap 6

Maak het draaiende haar af tot aan de nek.

Ga door tot de onderste laag haar op je halslijn.

dames fauxhawk

7

Stap 7

Doe het nog een keer aan de andere kant.

Herhaal het draai- en vastpinproces aan de andere kant van je hoofd, opnieuw beginnend vanaf de bovenste laag in de buurt van je kroon die naar beneden beweegt. Zorg ervoor dat je de secties zoveel mogelijk uitlijnt met de eerste set die je aan de linkerkant hebt gedaan. Zo niet, geen biggie; het losse haar in het midden kan eventuele kromme deellijnen verbergen. Een faux hawk women kapsel moet niet te kieskeurig zijn om mee te beginnen.

dames fauxhawk

8

Stap 8

Zorg ervoor dat uw secties op één lijn staan.

Voor een scherpere, schonere fauxhawk, zorg ervoor dat je de secties van de eerste set die je aan de linkerkant hebt gedaan zoveel mogelijk uitlijnt met de nieuwe aan de rechterkant. Zo niet, geen biggie; het losse haar in het midden kan eventuele kromme deellijnen verbergen. Werk af tot aan je halslijn en verwijder dan de klem op je kroon.

dames fauxhawk

9

Stap 9

Rugkam de kroon.

Om dat veelbetekenende fauxhawk-gewicht te creëren, begin je het haar aan je kruin te plagen met een rattenstaart of visstaartkam, waarbij je je concentreert op de basis van het haar.

dames fauxhawk

10

Stap 10

Geef het een laatste draai.

Gebruik je vingers om de bovenste laag voor een goede maat te draaien.

dames fauxhawk

11

Stap 11

Spuiten en je bent klaar!

Laat de twirl los en stel vervolgens je fantastische faux hawk women’s look in door je haar een allover misting te geven met een haarlak zoals TRESemmé TRES Two Freeze Hold Haarlak voor blijvende controle over de fauxhawk van je vrouwen.

dames fauxhawk

1. Paardenstaart Faux Hawk Kapsel

faux hawk vrouwen paardenstaarten
Gebruik een reeks paardenstaarten om een faux hawk-look te creëren.

Het enige dat je nodig hebt om deze faux hawk-stijl te maken, is een handvol paardenstaarten en een borstel of kam. Verzamel je haar in een kleine half-up paardenstaart aan de bovenkant van je hoofd. Voeg wat meer haar toe aan die paardenstaart en zet dat gedeelte vast met een haardas. Ga verder totdat je de nek van je nek bereikt voor een faux hawk-stijl!

2. Natuurlijke krullen

faux hawk vrouwen natuurlijke krullen
Pronk met je natuurlijke krullen met deze faux hawk-stijl voor vrouwen.

Pronk met je natuurlijke krullen met deze faux hawk-stijl. Maak een reeks paardenstaarten over de lengte van je hoofd en gebruik een kam om je krullen uit te pluizen! We houden ervan hoe dit extra volume en dimensie toevoegt aan je krullen en je helpt je unieke krulpatroon te laten zien.

3. Formele Faux Hawk Vrouwen

faux hawk vrouwen formeel
Maak het formeel!

Doe een tandje bij en creëer een formele faux hawk door een sprankelende clip aan je stijl toe te voegen! Dit vleugje glamour is perfect voor een vakantiefeest, jubileum date night of een even out met je vrienden.

4. Edgy Faux Havik

faux hawk vrouwen broodjes
Een reeks broodjes bootst de faux hawk-look na.

Maak een reeks kleine broodjes over de lengte van je hoofd. Dit is een edgy en gedurfde faux hawk-stijl – we houden van de hoogte die het geeft!

5. Gevlochten Faux Hawk Vrouwen

faux hawk vrouwen vlechten
Pronk met die vlechten.

Vlecht je strengen en pronk met je handwerk door ze op te nemen in je faux hawk-stijl. We houden van deze look omdat het tegelijkertijd je vlechten en je krullen laat zien!

Denk je erover om de faux hawk-stijl uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons @AllThingsHairUS!