Tutorial: Hoe Twist Braids te doen in een dubbele knoop Half-Updo

Baby-vlechtlooks zoals doos- en twistvlechten lenen zich voor een groot aantal coole haarstylingsmogelijkheden, vooral wanneer ze op langer haar worden gedaan. Ongeacht of je haar ontspannen is of zijn natuurlijke textuur intact laat, het dragen ervan in twist-vlechten biedt verschillende opties omdat het haar een meer uniforme lengte geeft om mee te spelen.

Een van deze leuke looks wordt de dubbele knoop half-updo genoemd, wat complex klinkt, maar eigenlijk een eenvoudige, alledaagse upgrade is naar hoe je normaal gesproken je doos of twistvlechten draagt. Het is zo snel, dat je misschien niet eens een haarband nodig hebt! Lees verder om onze stapsgewijze zelfstudie te bekijken over het maken van twist-vlechten.

1

Stap 1

Begin met je haar naar beneden.

Begin met (co)gewassen en zacht gedroogde vlechten, of twists besprenkeld met wat leave-in conditioner zoals de Suave Professionals Honing Infusie 10-in-1 Leave-in Conditioner (dit maakt je touwen extra glanzend).

hoe draaivlechten te doen: haar naar beneden

2

Stap 2

Deel haar en sectie af met een clip.

Gebruik een duckbill-klem om je haar te scheiden en de voorkant af te snijden. Negeer het voor nu.

hoe draaivlechten te doen: verzamel je haar

3

Stap 3

Verzamel het achterste gedeelte en draai.

Gebruik slechts de helft van de vlechten op je hele achterste gedeelte, scheid de bovenste 1/3 vlechten en draai ze samen tot één groot touw. Draai weg van je gezicht voor een meer flatterend patroon. Zet je uiteinden tijdelijk vast met een haarclip.

hoe twist-vlechten te doen: knip haar

4

Stap 4

Herhaal dit aan de andere kant.

Herhaal dit aan de andere kant van je hoofd en zorg ervoor dat je nog steeds van je gezicht afdraait.

hoe draaivlechten te doen: draai je haar

5

Stap 5

Knoop beide secties aan elkaar.

Neem beide gedraaide delen van je haar en bind ze aan elkaar, à la schoenveter. Laat een vingerbreedte aan wiebelruimte tussen je hoofdhuid en de knoop.

hoe draaivlechten te doen: dubbele stropdas

6

Stap 6

Dubbel.

Ga terug en herhaal het koppelproces. Je hebt nu een merkbare, croissantachtige draaibult op je achterhoofd. Misschien wilt u de onderkant vastzetten met wat bobby-pinnen als u voelt dat sommige sloten zich beginnen te ontvouwen.

hoe draaivlechten te doen: bind je haar

7

Stap 7

Maak je voorste gedeelte vrij.

Verwijder de duckbill clip uit je allereerste sectie en draai hem weg van je gezicht.

hoe draaivlechten te doen: verzamel je haar

8

Stap 8

Weef het in.

Stop dat laatste voorste gedeelte tussen de croissant en weef het in en uit om eventuele naden te verbergen. Het voorste gedeelte zal resulteren in het geven van een romantische, zijdelingse blik over je gezicht. Veilig met pinnen waar nodig.

hoe draaivlechten te doen: weven

9

Stap 9

Klaar!

Geef eventuele krappe gebieden een goedbedoelde ruk en je bent klaar. Gebruik een beschermende stijlmousse zoals SheaMoisture Wig &Weave Tea Tree &Borage Seed Oil Flyaway &Wrap Mousse om kroezen en flyaways te helpen voorkomen. Follow-up met TRESemmé TRES Twee Ultrafijne Mist Non-Aerosol Hair Spray om je stijl op zijn plaats te vergrendelen.

hoe draaivlechten te doen: uiteindelijke look

Het is je gelukt! Je hebt onder de knie hoe je twist-vlechten moet doen! Bekijk nog meer gevlochten stijlen in onze vlechtsectie.