Tutorial: Krullend naar recht hoe je de perfecte föhn thuis kunt doen

Een van de geweldige dingen over krullend haar? Zijn veelzijdigheid. Er is een groot aantal looks die je kunt proberen met deze textuur, inclusief föhnen als je dat wilt! Leren hoe je haar van krullend naar recht föhnt, is een essentiële vaardigheid.

Wanneer je je krullende haar wilt veranderen, is een blowout kapsel een van de gemakkelijkste manieren om van krullend naar recht te gaan. De truc is om jezelf voldoende tijd te geven om sectie voor sectie te gaan om je lokken recht te trekken – en houd er rekening mee dat sommige texturen tot een uur kunnen duren om recht te zetten, afhankelijk van de dikte en dichtheid van de krul.

De aard van dit haartype betekent ook dat je tijdens het stijlproces vatbaar kunt zijn voor kroezen of wegvliegen; met de juiste haarverzorgingsproducten en föhntechniek kun je echter glad, glad, gestrekt haar creëren dat tot in de perfectie is gecoiffeerd.

Zin om steil haar af en toe uit te proberen? Lees verder hoe je krullend haar kunt föhnen tot steil haar in een paar eenvoudige stappen:

1

Stap 1

Werk in secties.

Begin met schoon, droog haar. Als je je lokken moet opfrissen, gebruik dan wat droogshampoo zoals Bed Head van TIGI Oh Bee Hive! Droogshampoo. Bereid vervolgens je haar voor met een hittebeschermend middel om je lokken te beschermen tegen de krachtige hitte van de föhn. Scheid je haar af in kleine en werkbare gebieden (ongeveer zes tot acht secties is ideaal). Houd je haar naar achteren met wat clips.

donkerbruine vrouw laat zien hoe je haar kunt föhnen en clips secties

2

Stap 2

Gebruik een ronde borstel.

De sleutel tot het scoren van een blow-out op krullend haar is om het juiste gereedschap te hebben. Je hebt een middelgrote ronde borstel nodig die je rond je haar naar de kruin wikkelt. Gebruik de föhn met je andere hand terwijl je de warmte afgeeft en rol de borstel vervolgens naar beneden naar de uiteinden van je haar. Herhaal dit in elke sectie totdat u de gewenste rechtheid bereikt.

donkerbruine vrouw laat zien hoe je haar kunt föhnen met ronde borstel

3

Stap 3

Herhaal het föhnproces.

Herhaal het borstelproces naar boven en het blazen in je hele hoofd. Voor gebieden die frizzier zijn dan andere, moet u mogelijk meer warmte toepassen dan op andere.

vrouw die haar haar föhnt

4

Stap 4

Klaar kijken!

Het is je gelukt! Je hebt een leuke nieuwe stijl voor je krullende haar gecreëerd die tot je volgende wasbeurt zal duren. Houd er rekening mee dat föhnend haar je lokken kan uitdrogen, dus gebruik wat haarserum voor een gladde finish. Proberen Nexxus Ultralight Smooth Frizz Defy Cream Serum waarvan de formule helpt je haar te voeden terwijl het flyaways en kroezen temt. Bonus: Het helpt ook bij het definiëren van je natuurlijke krullen!

donkerbruine vrouw laat zien hoe je haar moet föhnen en toont de laatste look

1

Stap 1

Breng straightening cream aan.

Dit helpt beschermen tegen hitte en houdt het haar langer steil tussen de wasbeurten. Onze huidige favoriet is Bed head van TIGI Straighten Out Straightening Cream.

hoe föhnend haar toe te voegen stijlcrème

2

Stap 2

Sectie haar.

Maak een half-up deel van het haar van oor tot oor. Klem het bovenste gedeelte vast.

hoe droog haarsectie haar te föhnen

3

Stap 3

Begin met drogen.

Begin met de onderste laag en gebruik een ronde borstel om het haar te drogen door naar beneden te trekken en te rollen, in korte uitbarstingen. Haar hack: zorg ervoor dat je mondstuk in dezelfde richting ligt als je borstel voor een bredere, gelijkmatigere droging.

hoe droog haar te föhnen in secties

4

Stap 4

Herhalen.

Ga door met dit proces, sectie voor sectie, totdat je hele hoofd droog is. Haar hack: bij het drogen van de kroon kan het haar naar boven en zijwaarts worden gericht om meer volume te creëren.

hoe föhn je haar droogt en droogt

5

Stap 5

Set.

Zet de stijl met wat kroesbestrijdende haarlak, zoals Suave Professionals Luxe Style Infusie Anti-Vochtigheid Hairspray.

hoe droog haar set haar te föhnen

6

Stap 6

Klaar!

Je rechte stijl is compleet!

hoe föhn je haar laatste stap

Denk je erover om een van deze technieken uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!