Twee Franse vlechten: creëer deze trending look in 7 eenvoudige stappen

Iedereen die ooit twee Franse vlechten heeft gewiegd, zal het ermee eens zijn als we zeggen dat ze zo’n beetje de supervrouw van kapsels zijn. Weer, training en allround levensbestendig, het is een look die elke vrouw achter de hand zou moeten hebben. Bovendien zijn twee Franse vlechten een gemakkelijke stijl om onder de knie te krijgen en zijn ze lang niet zo ingewikkeld als ze eruit zien.

Om je te helpen, hebben we dit proces opgesplitst in zeven eenvoudige fasen om je te laten zien hoe je twee Franse vlechten kunt maken als een professional! Dus pak je kam en je haarbanden en laten we gaan vlechten:

1

Stap 1

Bereid je haar voor.

Het is het beste om te weven met haar dat een beetje meer doorleefd en vies is. Als je echter loyaal bent aan je haarwasschema, gebruik dan droogshampoo, zoals Dove Refresh + Care Volume en Fullness Droogshampoo. Dit zal helpen je haar op te frissen en het van wat volume te voorzien.

Tip van de redactie: Voor alle natuurlijkharige dames die willen leren hoe ze Franse vlechten moeten doen, sla de droogshampoo over en breng een voedende olie aan, zoals Het goede spul Frizz Control Olie, gedurende je hele uiteinden voor het stylen. Deze lichtgewicht olie werkt om je strengen te hydrateren en tegelijkertijd kroezen op afstand te houden.

vrouw die Franse vlechten doet

2

Stap 2

Maak een middengedeelte.

Gebruik het uiteinde van een rattenstaartkam en verdeel je haar in het midden van je hoofd. Probeer een gelijkmatig deel te creëren terwijl je je haarlijn afdaalt. Het knippen van een sectie helpt voorkomen dat je per ongeluk een haar van de andere kant naar binnen trekt.

vrouw die twee Franse vlechten doet

3

Stap 3

Neem haar van de haarlijn.

Nu is het tijd om te leren hoe je je haar kunt frans vlechten! Neem een stuk haar van ongeveer 3-4 centimeter van net boven je slapen en verdeel het in drie gelijke secties.

vrouw die Franse vlechten doet

4

Stap 4

Begin met Frans vlechten.

Begin met het maken van een standaard driestrengs vlecht, vlecht links over het midden, rechts over het midden. Vanaf hier hoeft u alleen maar meer haar uit de omgeving op te nemen en het gaandeweg in de vlecht te trekken.

Franse vlechten

5

Stap 5

Ga door met je vlecht.

Ga verder langs je hoofdhuid. Zodra je de nek van je nek hebt bereikt, zou je moeten merken dat je geen extra haar meer hebt om in je vlecht te brengen. Op dit punt is het harde werk voorbij. Je kunt de rest van je vlecht weer afwerken met behulp van de driestrengsmethode. Herhaal nu op de andere helft van je haar en zet je twee Franse vlechten op hun plaats met elk een haardas.

Franse vlechten

6

Stap 6

Bind het vast.

Werk je vlecht af op een paar centimeter van de uiteinden van je haar. Dit voorkomt niet alleen dat de onderkant van je vlechten er achterop ziet, maar het vermindert ook de kans dat je stijl uitvalt.

Franse vlechten

7

Stap 7

Werk af met haarlak.

En dat is alles, je hebt je dubbele Franse vlechten gemaakt! Nu hoeft u alleen nog maar uw gevlochten stijl een spritz van wat haarlak te geven, zoals TRESemmé TRES Twee Extra Hold Non-Aerosol Hair Spray. Deze spray helpt je stijl de hele dag onder controle te houden en temt elke eigenzinnige kroes. Als je gelaagd haar hebt, spray dan wat haarlak op je vingers en gebruik het om eventuele flyaways neer te zetten die mogelijk uit je vlecht zijn ontsnapt.

Tip van de redactie: Voor een meer getextureerde look gebruiken we graag een light-hold haarlak zoals TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Texture Houd niveau 1.

twee Franse vlechten

Nu je hebt geleerd hoe je je haar in twee Franse vlechten kunt stylen, zul je niet geloven hoeveel meer kapsels er nu binnen handbereik zijn. Probeer je lokken in een laag gevlochten knot te draaien voor een snelle en gemakkelijke updo, of laat je inspireren door de bovenstaande afbeelding en rock deze speelse pigtails.