Twee-gevlochten kapsels: deze ingewikkeld uitziende stijlen zijn eigenlijk heel gemakkelijk te maken

Twee-gevlochten kapsels leiden de weg voor een aantal stijlen die er ingewikkeld uitzien, maar eigenlijk heel gemakkelijk te maken zijn. We houden van het idee om twee vlechten te gebruiken om een stijl te stimuleren en de indruk te wekken van een ingewikkelder kapsel. Hier zijn drie unieke manieren om twee-vlechtkapsels te gebruiken om je vlechtspel in een mum van tijd te verbeteren!

1. Begin met schoon haar.

Om je gevlochten kapsel te beginnen, begin je met het wassen van je haar met een haarverzorgingssysteem waardoor je look er glanzend en gezond uitziet. Was je haar Suave Professionals Honing Infusie Versterkende Shampoo en Suave Professionals Honing Infusie Versterkende Conditioner. Volg je haarwasroutine en breng ongeveer een dubbeltje-sized hoeveelheid aan Suave Professionals Honing Infusie 10-in-1 Leave-In Conditioner aan je haar voor wat extra conditionering. Dit haarverzorgingsproduct beschermt je haar ook tegen kroezen en hitte. Droog of föhn je haar aan de lucht tot het minstens 90% droog is.

Stap

hoe maak je 2 vlechten kapsels: schoon haar

2. Maak twee vlechten.

Nadat je je haar hebt gedroogd, verdeel je het deel van je haar dat je wilt vlechten in drie gelijkmatige secties. Voor deze look raden we een dikkere driestrengs vlecht aan. Bevestig de uiteinden van je vlechten met een haarelastiek of rugkam om de vlechten op hun plaats te houden. Laat de rest van je haar zoals het is of krul het, als je de tijd hebt.

Stap

2 vlechten kapsels: maak je vlecht

Drie twee-gevlochten kapsels om te proberen

Stijl #1: Draag dubbele vlechten.

Om je eerste stijl te creëren, kruis je de rechtervlecht over de linker en speld je je haar op zijn plaats. Is die gevlochten stijl niet zo cool?

Stap

2 vlechten kapsels: kriskras vlecht

Stijl #2: Combineer vlechten tot één.

Voor je tweede vlechtstijl houd je de pin op zijn plaats en combineer je beide vlechten tot één. Je kunt ervoor kiezen om de vlechten aan elkaar te draaien, of ze gewoon vast te pinnen om één vlecht te maken. Veeg de nieuw gevormde vlecht naar de gewenste kant.

Stap

2 vlechten kapsels: zijvlecht

Stijl #3: Draag het als een gevlochten knot.

Last but not least is een leuke updo. Op dit punt word je misschien moe van het dragen van je haar, of misschien is je haar gewoon te vies om mee om te gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken! Om deze stijl te bereiken, draai je je vlechten op tot een laag knotkapsel. Zet je broodje samen vast met wat zorgvuldig geplaatste bobby pins.

Stap

2 vlechten kapsels: kroon

En dat is alles wat er is! Gebruik deze vijf eenvoudige stappen om een prachtige gevlochten look te creëren.