Twist Out op natuurlijk haar Tutorial met 10 indrukwekkende kapsel ideeën

Naturals zijn niet onbekend met de flexibiliteit en veelzijdigheid die hun texturen mogelijk maken. Of je nu volledig natuurlijk bent, in transitie bent of onlangs een grote hak hebt gemaakt, twists zijn een populaire beschermende stijl die uniformiteit in je haar kan creëren.

Kinky twists kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden. Meer dan dat, eenmaal ontrafeld, kan het een prachtige stuiterende halo van krullen met hun eigen persoonlijkheid creëren. Hier is de knowhow en inspiratie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Hoe een twist-out op natuurlijk haar te doen

Twist out is een kapsel dat je krijgt zodra je je twists ontrafelt, dus het hangt er alleen maar vanaf of je in de eerste plaats een van de twistkapsels of een perfecte twist out nastreeft. Ook al is het krijgen van het beste van twee werelden ook een geweldig idee.

Hier is hoe je stap voor stap een twist out kunt doen:

Stap 1: Begin met vers gewassen en geconditioneerd haar. Je kunt beginnen met draaien op zowel vochtig als droog haar. Beginnen met vochtig haar geeft je een hoge definitie, maar minder rek. Door droog haar te draaien, krijg je het tegenovergestelde: minder definitie en meer rek.

Stap 2: Al het haar moet goed worden ontward voordat een twistset wordt gestart. Knopen voorkomen of aanpakken:

  • Zorg voor regelmatige trims om gespleten haarpunten te verwijderen. Houd er rekening mee dat gespleten haarpunten anders kunnen verschijnen, afhankelijk van je textuur. Een enkele streng knoop komt vaak voor bij krullende en coily haartypes, wat het begin is van een gespleten uiteinde.
  • Houd het haar gehydrateerd door het regelmatig bloot te stellen aan water, reinig en verzorg vaak, omdat water de hoogste vorm van hydratatie is.
  • Gebruik de juiste curly girl-goedgekeurde producten: sulfaatvrije shampoos, hittebeschermende middelen en producten die geen drogende alcoholen bevatten (ja, niet alle alcoholen zijn slecht).

Stap 3: Breng de producten van uw keuze aan en maak deze indien nodig opnieuw nat. Knip je haar en begin te draaien. Om een enkele streng twist aka vingerspoelen te creëren, gebruik je de hoek van de kam om het haar van de wortels te haken en draai je het rond je vinger langs de lengte van het haar totdat het klaar is.

Voor tweestrengs twists neem je een stuk haar en splits je het in twee stukken. Houd beide stukken stevig vast vanaf de bovenkant, begin elk stuk over elkaar te wikkelen en een touw te vormen. Blijf draaien terwijl je je een weg baant over de lengte van het haar en eindig door de uiteinden met de vinger op te rollen of een permanent staaf toe te voegen om te voorkomen dat de uiteinden ontrafelen.

Stap 4: Laat volledig drogen voordat je het ontrafelt! Dit is erg belangrijk omdat zelfs het kleinste beetje vocht kroezen zal veroorzaken. Voeg indien nodig een paar druppels olie toe voor extra glans.

Stap 5: Ontrafel spoelen door ze in de tegenovergestelde richting te draaien en retwist met kleinere secties, afhankelijk van het uiteindelijke volume dat u wilt krijgen.

Je kunt de look ook organisch houden door schone secties over te slaan en haarprikker te gebruiken om haar bij de wortels te pluizen, zoals hieronder afgebeeld:

Producten voor Twist Out

Hoewel velen van ons zich vooral richten op het krijgen van de techniek, zijn de producten die u kiest om te maken net zo belangrijk om de levensduur van uw stijl te behouden. De juiste producten kunnen de droogtijd verkorten, de glans verbeteren en toch een zachte flexibele grip behouden waar we naar streven.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het kiezen van uw favoriete producten is om het vochtgehalte van uw haar te behouden – d.w.z. blijf weg van het gebruik van producten die uw haar zullen uitdrogen. Als u een van deze 5 producten gebruikt, kunt u de perfecte twist-out set bereiken:

  1. Draai en definieer crèmes – helpen twists mooi gedefinieerd te houden terwijl ze droog zijn met behoud van vochtbalans. Tgin Twist &Define Cream For Natural Hair is misschien wel het beste om te proberen.
  2. Styling/ wikkelschuimen – laat het haar uitharden zonder de schilfers, is flexibel om de ’take down’ te weerstaan zonder de hold af te breken (in tegenstelling tot traditioneel haar een gel), en droogt ook het snelst als je niet erg geduldig bent. De Doux Mousse Def Texture Foam is hier een goede keuze.
  3. Botanische gels – minder hard dan traditionele gels, terwijl ze nog steeds die geweldige houvast bieden waar je naar hunkert zonder de droogheid of vlokken. Uncle Funky’s Daughter Curly Magic is mijn favoriet.
  4. Aangepaste haarolie – Voegt glans en voeding toe voor of na het stylen. Ik blijf bij die uit Proza.
  5. Leave-in conditioner – verzacht het haar en is meestal pH-gebalanceerd om klitten te verminderen. Mijn favoriete product hier is Olaplex No 6 Bond Smoother.

Fantastische Twist Out Looks en hoe ze te creëren

Geïnspireerd om het eens te proberen? Blader naar de beste ideeën en stylingtips en ga verder met experimenteren met verschillende manieren om je natuurlijke haar.

#1: Twist Out met natuurlijk volume en kroes

Voor degenen die minder bezig zijn met de definitie en op zoek zijn naar een meer natuurlijke volumineuze stijl, recreëer deze look door een haarprikker te gebruiken om wortels op te tillen en door te gaan met het scheiden van twists voor de gewenste hoeveelheid kroezen.

#2: Tweestrengs Twist Schouderlengte Kapsel

Alleen omdat je touwdraaiingen aan het drogen zijn, betekent niet dat je ze niet kunt stylen terwijl je wacht. Neem voor deze look een klein gedeelte van de haarlijn en draai en pin om een jumbo gedraaide side bang te vormen. Je kunt ervoor kiezen om deze stijl een paar dagen te dragen of twists ongedaan te maken zodra het haar volledig is opgedroogd.

#3: Platte Jumbo Twist Pigtails met Versieringen

Platte twists zijn een geweldige beschermende stijl en sneller te doen dan enkelvoudige strengen. Niettemin geven untwisting platte wendingen je zowel krullendefinitie als stretch. Om deze look te creëren, splitst u het haar in het midden en vormt u een enkele platte draai aan weerszijden van het hoofd. Bind de uiteinden af met kleine elastieken en voeg gouden ringen toe voor verfraaiing voor een mooie look dagen voordat je loskomt.

#4: Two-Strand Chunky Twists op Lang Haar

Als je gezegend bent met lange lokken, kan deze look worden gedragen met slechts een paar dikke platte wendingen die boordevol glans zitten. En het mooie van het dragen van deze twists? Zodra deze stevige wendingen ongedaan zijn gemaakt, zal je haar resulteren in een volumineuze twist out-stijl om de komende 3-5 (of meer) dagen te rocken!

#5: Twist-Out Bob met gouden manchetten

Voor een mooie, hi-definition twist op boblengte haar, moet je voorzichtig twists ongedaan maken zonder de uiteinden te veel te scheiden om kroezen te creëren. Deel het haar aan de zijkant en scheid in tweeën, bind vervolgens elastiekjes om eenstrengs platte wendingen te creëren en eindig met gouden manchetten.

#6: Flat Twists Half-up Stijl

Dit is de perfecte stijl om een gedurfd statement te maken met je look. Begin met het scheiden van haar aan beide zijden om twee dikke platte wendingen te creëren en vast te zetten met een elastische of bobby-pin. Til met behulp van een haarprikker de wortels op het voorste middengedeelte op om hoogte te creëren en vast te zetten. Werk af door de wortels op te tillen met een haarpriem in de rug totdat je het gewenste volume hebt bereikt.

#7: Twist Out op kort natuurlijk haar

Twist outs en pop van kleur zijn prachtige manieren om het TWA-kapsel te verbeteren. De stappen van het maken van twist-outs op kort haar zijn in principe hetzelfde. Toch zijn de resultaten het beste als je met vochtig haar begint. Breng een goede hoeveelheid stylingmousse of twisting cream aan op elke sectie en laat volledig drogen voordat je het ontrafelt.

#8: Twist Out op gekleurd haar

Deze twist out geeft een warm zomers gevoel met de perfecte kleur en natuurlijke highlights. Om deze look te bereiken, deel je haar aan de zijkant en pluiswortels met een kam of haarpluk om natuurlijk volume en lift te bereiken.

#9: Flat Twist in Pigtails

Deze leuke look is een geweldige manier om volume te sporten terwijl je haar uit je gezicht houdt. Begin met het scheiden van het haar in het midden en maak twee platte wendingen aan weerszijden van het hoofd. Veilig met een haarelastiek of scrunchie om pigtails en pluisjes te maken.

#10: Zachte natuurlijke twist-out met volume

Deze perfecte twist out is een geweldige balans tussen volume en definitie op haar van gemiddelde lengte. Om deze look te bereiken, maak je voorzichtig twists ongedaan en voeg je een paar druppels aangepaste haarolie toe voor een natuurlijke glans.

Het maakt niet uit waar je bent in je natuurlijke haarreis, het perfectioneren van een twist-out stijl is een geweldige manier om je look zonder enige schade te veranderen. Voor meer tips over natuurlijk haar en goed leven, volg me op Instagram @honoryourfaith.