Van subtiel tot opvallend: onze favoriete 15 ideeën voor Balayage straight hair

Deze gaat uit naar alle vrouwen met steil haar die worstelen met stylinguitdagingen.  Je kent de boor: Krullen die slap worden tegen lunchtijd, omgaan met haar dat te recht en glad is om een vlecht vast te houden, of gewoon je dag na dag vervelen met je lokken. Om de dingen een beetje te versterken, waarom zou je niet proberen wat kleur toe te voegen? Balayage op steil haar is een gemakkelijke manier om wat visuele interesse aan je haar toe te voegen via subtiele of gedurfde balayage highlights. Dus ongeacht of je haar voelt als het vasthouden van een krul, je hebt altijd een beetje onverwachte kleur om op terug te vallen.

Lees verder om enkele van onze favoriete rechte balayage haarideeën te bekijken waarvan we hopen dat ze je nieuwe look dit jaar zullen inspireren.

1. Super Lange Balayage

balayage steil haar scherp contrast lang haar
Deze rechte balayage stijl werkt voor meisjes met super lange lokken.

Breng je superlange strengen naar een hoger niveau door een dosis balayage met een hoog contrast toe te voegen. Bleekblonde uiteinden laten je donkere wortels knallen en helpen je taillelange strengen te verheffen.

2. Warme Balayage

balayage steil haar warme highlights
Een zachte en warme rechte balayage stijl waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

De warme tinten in deze balayage maken het de perfecte mix om te combineren met donkere wortels. De overgang voelt moeiteloos aan, terwijl het toch een groot statement weet te maken. Praat met je stylist over het vinden van een warme tint van tinten die perfect past bij je huidskleur.

3. Subtiel + Natuurlijk

balayage steil haar super subtiele overgang
Dit is de beste optie als je een heel subtiel statement wilt maken.

Door te kiezen voor een rechte balayage haarroute die je kleur slechts een paar tinten optilt, nagel je de natuurlijke balayage-look. Subtiel en nauwelijks aanwezig, kan deze look worden verward met natuurlijke hoogtepunten die door de zon zijn verhoogd.

4. Gemengde Balayage

balayage steil haar subtiel lang gemengd
Dit is een van onze favoriete balayage looks aller tijden.

De balayage-techniek werkt door strategische strengen uit te trekken om te markeren. Wanneer vakkundig uitgevoerd, zult u geliefd zijn met een prachtig gemengd resultaat zoals hier afgebeeld.

5. Alleen de uiteinden

balayage steil haar subtiele uiteinden van gemiddelde lengte
Dit is ideaal voor alle babes met een lage betrokkenheid die er zijn.

Zenuwachtig om een grote toezegging te doen als het gaat om het kleuren van je lokken? Overweeg een balayage-optie die alleen de uiteinden van je haar bevat. Als je later deze zomer besluit om in te stappen op de bobtrend kun je het extra gekleurde gewicht gemakkelijk loslaten.

6. Versterk het contrast

balayage steil haar kort geleidelijk contrast
Hoog contrast betekent een hoge uitbetaling in de stijlafdeling.

Als je met een korter kapsel werkt en je bent bang dat je balayage niet de impact zal hebben die je zoekt, dan wil je overwegen om het contrast te versterken. Combineer veel lichtere uiteinden met je donkere wortels voor een stijl die een statement maakt, met een shine spray, zoals Bed head van TIGI Headrush Shine Spray, waardoor je look meer glans krijgt.

7. Balayage aan de uiteinden

balayage steil haar middellange lengtes balayage uiteinden
Hoe je deze zomer de aandacht trekt.

Als je je zorgen maakt dat je haar er overbewerkt en beschadigd uitziet, dan is dit misschien een goede optie voor jou. Dit is wat we graag ’tweede blik balayage’ noemen, omdat het een dubbele take vereist om de subtiel lichtere uiteinden te zien. Van een head-turning stijl gesproken!

8. Gewortelde Balayage

balayage steil haar medium lengte geworteld
De beste optie voor de dames die weinig tijd en vervangbaar inkomen hebben.

Wat vroeger als een faux pas werd beschouwd, is nu een belangrijk statement – op een goede manier. Rooted balayage werkt met je volwassen wortels voor een onderhoudsarme stijl die super gemakkelijk bij te houden is.

9. Zacht en gevederd

balayage steil haar subtiel en gevederd geworteld
A.k.a. hoe je een te gewaagde verandering kunt voorkomen.

Deze stijl benadrukt ook donkere wortels, maar het contrast is iets zachter. Een honingblonde houdt deze look zacht en subtiel. Wil je meer body? Zorg ervoor dat je haar verfrist en schoon aanvoelt door te spritzen met droogshampoo aan de wortel. Wij houden van Dove Between Washhes Verhelderende droogshampoo.

10. Botte Balayage

balayage steil haar kort bot
Op zoek naar iets moderns? Dit is de balayage van 2019.

Hoewel deze balayage bijzonder goed gemengd is, maakt het stompe korte kapsel een echt statement in contrast met de kleuring. Deze stijl is modern en edgy, en gemakkelijk een van onze favoriete looks van de collectie.

11. Gezicht Framing Balayage

balayage steil haar lang hoog contrast
Let op waar je oog naartoe gaat als je voor het eerst naar de foto hierboven kijkt.

Kies een balayage die net op de bovenkant van je jukbeenderen slaat voor een ultra-flatterende, face-framing optie. Elke stijl of snit die de aandacht vestigt op dit deel van je gezicht zal het oog naar boven trekken voor een onmiddellijke facelift.

12. Roodgetinte Balayage

balayage steil haar lange geleidelijke overgang
Een onverwacht natuurlijke balayage optie.

Veel brunettes vinden dat sommige natuurlijke rode highlights tevoorschijn komen als ze in de zon zijn. Kies voor een gedurfde, rood getinte balayage om je bruine haar mooi te complimenteren. Een serum, zoals TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum, helpt gekleurde / gebleekte uiteinden er gezond uit te laten zien en zich gezond te voelen.

13. Korte en schokkerige Balayage

balayage steil haar choppy bob
We kunnen geen genoeg krijgen van deze gemakkelijke overgang tussen donker en licht.

Combineer een korte en schokkerige bob met een balayage die meestal lichtgekleurd is. De lichtere uiteinden benadrukken de stompe aard van het kapsel en maken je haar je favoriete en constante accessoire deze zomer.

14. Gouden Balayage

balayage steil haar donkerbruin met gouden highlights
Een vleugje goud doet nooit iemand pijn. Foto credit: indigitalimages.com

Doe mee aan de goudtrend die Instagram heeft overgenomen door subtiele gouden balayage toe te voegen aan je bruine strengen. Deze subtiele maar impactvolle goudstrengen voegen een zonovergoten element toe aan je look.

15. Nauwelijks-Daar Balayage

balayage steil haar lang bruin
Balayage is zo subtiel dat je het bijna mist. Foto credit: indigitalimages.com

Dit is een andere geweldige optie voor degenen onder ons die het moeilijk vinden om zich te committeren aan een specifieke gedurfdere stijl. Door te beginnen met een kleur die vrij dicht bij je natuurlijke tint ligt, kun je langzaam overgaan naar een lichtere kleur langs de lijn of vasthouden aan iets subtiels maar toch even opvallend.

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!