Veelkleurige haarideeën: kleurrijke kapselideeën voor trots en verder

Zeemeerminnen, eenhoorns en nu regenbogen – oh, mijn! Het is een geweldige tijd om te leven, en hoewel de Instagram-waardigheid van deze trend ons niet is ontgaan, is het het grotere gesprek dat het omarmt waar we echt dankbaar voor zijn. Veelkleurig haar is geweldig voor trots en verder dan trots.  Kapsels geverfd in regenboogkleuren die lijken op het symbool van de LGBTQIA + -gemeenschap, gaan al de straat op lang voordat we Pride Month in juni vieren. Bekijk de onderstaande gids over veelkleurige haarideeën voor pride-maand en daarna.

Helder, creatief, origineel en vooral een blijk van solidariteit en steun voor diversiteit (vandaar de vele kleuren), veelkleurig haar in zijn meest ware vorm is een eerbetoon aan de gay pride-vlag, die voor het eerst het symbool van de homogemeenschap werd in juni 1978.

regenboog undercut heren knipsels
Wees creatief met je knipsels. Foto credit: Allyson Alapont

Afkomstig uit San Francisco, heeft het verschillende revisies ondergaan vanwege de onbeschikbaarheid van stoffen en bestaat nu uit zes kleuren, met een betekenis die aan elke streep is toegekend: rood (leven), oranje (genezing), geel (zonlicht), groen (natuur), blauw (vrede en harmonie) en paars (geest).

En net zoals de geliefde ROYGBIV-strepen hun weg hebben gevonden naar de mode- en popcultuur, zijn er ook talloze versies van regenbooghaar gespot, met mensen die naar sociale media – en de straat – gaan om hun geweldige haarkleur te laten zien.

Verander je je kapsel en haarkleur om een oordeel te voorkomen?

pride enquête

We hebben een enquête gehouden over Pride-haar en waren blij met de resultaten. We houden ervan hoe je haaridentiteit eng prevaleert boven maatschappelijke oordelen.

Veelkleurige haarideeën om minstens één keer in je leven te proberen

Van de klassieke achtkleurige boog tot neon mash-ups, hier is het vieren van een fabelachtig veelzijdig bestaan. Een die ons ook aanmoedigt om gelukkig en vrij te leven en lief te hebben, ongeacht geslacht, seksuele en levensstijl. Liefde, vrede en haarvet!

Ed’s notitie: Als je voor een prachtige regenboogkleur gaat, heb je een aantal geverfde haarvriendelijke producten nodig om je stijl levendig en levend te houden. We raden aan om te wassen met een duo zoals TRESemmé Keratin Smooth Color Shampoo en TRESemmé Keratin Smooth Color Conditioner om je regenboogkleuren te beschermen en de levendigheid van je gedurfde stijl uit te breiden. Bovendien, als u een gevoelige hoofdhuid of haarbreuk ervaart, bescherm uw haar dan tijdens het verven met Dove Hair Therapy Breakage Remedie Leave-On hoofdhuidbehandeling.

Bevestigen uw accessoires uw haaridentiteit?

pride enquête

Ja! Accessoires zijn de beste manier om onze identiteit uit te drukken door middel van onze kapsels; regenbooghaar is absoluut on-trend.